Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 581
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
Стига, това ако стане обявявам сериала за уникално тъп и спирам да го гледам!
Сценаристите много ще се засегнат, недей така.  hahaha
То пък ако са измислили такова нещо за край на филма не само няма да ме интересува тяхното мнение ами и тях ще обявя за уникално тъпи  hahaha hahaha hahaha

# 496
То, ако свърши, както започна, ние защо изобщо си губим времето да го гледаме.  Thinking
Ако са останали без идеи сценаристите да се обърнат към нас. Ще им ударим едно рамо за финала.  Mr. Green

# 497
  • Варна
То, ако свърши, както започна, ние защо изобщо си губим времето да го гледаме.  Thinking
Ми и аз това се чудя  Rolling Eyes

# 498
То, ако свърши, както започна, ние защо изобщо си губим времето да го гледаме.  Thinking
Ако са останали без идеи сценаристите да се обърнат към нас. Ще им ударим едно рамо за финала.  Mr. Green
Ще заплитат, ще заплитат и най-накрая ще претупат всичко за една серия. Все така става в сериалите.
Пък и филмите на Ай Япим нямат хубав край.

# 499
  • София
  Сценаристката била същата, която е на Менекше и Халил!

# 500
Няма ли някой от турско говорящите, който да е гледал новата серия и да каже ББ какво пише в писмото от Оуз? Много ще съм благодарна и не само аз предполагам  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 501
  • Варна
Ясно значи Шевкет ще убие Оуз и после ще се самоубие или ще го убият  Laughing

# 502
Ясно значи Шевкет ще убие Оуз и после ще се самоубие или ще го убият  Laughing
hahaha hahaha hahaha И Лейля ще ходи на моста на влюбените в Босна.  Joy

# 503
  • Варна
hahaha hahaha hahaha И Лейля ще ходи на моста на влюбените в Босна.  Joy
Аз предлагам Ферхунде да ходи на моста бременна  Joy

# 504
hahaha hahaha hahaha И Лейля ще ходи на моста на влюбените в Босна.  Joy
Аз предлагам Ферхунде да ходи на моста бременна  Joy
Вярно, тя е по-подходяща. Laughing

# 505
  • В тъмната гора.
ББ
Не Оуз няма намерение да остава и да се върне при Неджля.
когато потеглиха с лодката от брега се обадиха на лодкаря, че има охрана, завардили са залива  или нещо такова, те загасиха светлините и се скриха временно. Оуз попита кога ще тръгнаг, първо лодкаря му каза, че рано сутринта при изгрев, но на другия ден му каза, че може би след няколко дни, когато се успокоят нещата.
Али предишната серия чу разговора на Неджля с Фикрет, като влезе в банята и тя говореше там.
Неджля, каза, че е много затъжена за Джем, че не се чувства добре, че Али всъщност не  е голямата й любов, обича го, но не е същото, този брак я задушава.
Тя и без това му говореше като на секретар като се обаждаше и накрая тя си събра багажа и му каза, че отива при баща си за няколко дни, на стълбите той и каза дума по дума всичко, което е чул. И и каза, че по-добре да се разделят...Тя направо му каза, ти си ме чул....подслушал си...чак  и призля и приседна на стълбите.
Лейля изпитва огромни угризения заради Оуз и даже не желаеше детето, Фикрет я помоли да се съвземе, че детенцето няма никаква вина, да го накърми, но тя дори не искаше да се докосне до него. Беше съсипана, мислеше си за живота и занапред, че отново се е върнала в изходна точка. Аз не гледах там какво и каза Джейда, защото онлайн гледах и запецваше. Утре пак ще видя какаво си казват, но Джейда се бори със зъби и нокти да Оуз.
Ферхунде изпълнява дълга си и май ще се забърка с брата на онзи мафиот...Седеф е объркана като че ли и Емир има съмнения. На вратата той и каза, че с нетърпение чака датата на женитбата, че се чувства несигурен след всичко случило се. тя му отговори, че всъщност остава много малко до момента, когато ще са заедно. Отношенията между Тахсин и Фикрет се усложниха много, заради визитата на Джеврието. След като се тахсин закара Фикрет веднага разбраха за станалото и Фикрет пощуря. Всички простотии, които стават в семейството на Тахсин се отразяват много зле на Дениз, тя споделя с приятеля си, че вече не издържа в тази обстановка, ужасно  е нещастна. Джеврие я чу, а и тахсин каза, че с постъпката и Фикрет вече никога няма да стъпи тук.
Затова тя отиде в къщата на Фикрет и докато Фикрет не я покани не мръдна от вратата, извини се  предполагам ще говорят в другата серия. И накрая писмото.. аз не го чух добре, защото прекъсваше, но имаше извинения за всичко преживяно и накрая и беше писал, че и е оставил пари, за да може да си стъпи на крака, защото той надали вече ще види дъщеря си.
той иска да избяга от страната.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 00:20 от Мишел_

# 506
Мишел, мерси много за превода   bouquet  bouquet  bouquet ББ Дано накрая да не стане Джейда да остане с Оуз. Поне мога да й призная, че никога не го изостави в труден момент.

# 507
Мишееел,златна си!МНого ти благодарим!   bouquet
едната от картинките в подписа ти не се вижда

# 508
  • В тъмната гора.
Мишел, мерси много за превода   bouquet  bouquet  bouquet ББ Дано накрая да не стане Джейда да остане с Оуз. Поне мога да й призная, че никога не го изостави в труден момент.

бб оНЗИ НА фЕРХУНДЕТО, СЕГА ДЕТО СЕ ДВИЖИ С НЕЯ, МАФИОТА, ГОВОРИ С ЕДИН ПОЛИЦАЙ...та полицая му каза, че са засекли разговори и знаят, че Оуз е в Трабзон и се крие там, не  е напуснал страната. ще му организират шайка  ище го хванат.
Надали Оуз ще е с някоя, вероятно ще влезе направо в затвора.

# 509
  • В тъмната гора.
знам за подписа, утре ще го оправя, ама като ползвам картинки от турски сайтове така става, изчезват.

Общи условия

Активация на акаунт