FarmVille - 35 тема

• 36 445
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
  • UK
Не става дума за тези линкове, Марто, а за онези, в които си избираш колко броя от даден подарък да си изпратиш. Нали това се използва сега масово. Взимаш си колкото ти трябват СД кутии, отваряш си частите, ъпгрейдваш тракторите и готово, повече няма да ти се отварят такива.

Защо не ми дава да изпращам обратно Мистъри кутии, когато ми пратят?

Споко, като рефрешнеш кеша ще се появи.

# 541
  • София
добре де, по колко семена излизат от това за дърветата. На мене ми даде едно и ми стана 1 дърво. Обаче май на някои съседи им вади повече newsm78

# 542
  • София
Градините дават по едно дръвче, но не всеки път. Другите съседи явно имат повече градини. Аз имам около 12, обрах 5 и получих 3 дръвчета.

# 543
Не става дума за тези линкове, Марто, а за онези, в които си избираш колко броя от даден подарък да си изпратиш. Нали това се използва сега масово. Взимаш си колкото ти трябват СД кутии, отваряш си частите, ъпгрейдваш тракторите и готово, повече няма да ти се отварят такива.

Да де, те там си ползват същите линкове
За частите и лейките са вкарали фалшиви

# 544
  • София
Ох и тия градини ми се струват много шум за нищо, нещо не схващам смисъла да имам 10 градини!
Ако някой иска нека ми обясни какъв е келепира точно!

# 545
Ох и тия градини ми се струват много шум за нищо, нещо не схващам смисъла да имам 10 градини!

Ами най-гемия келепир е, че дървета, които обикновено стават готови за 5 дни в градината стават за 2 дни - от една страта парите, от друга и мастърито. Това, че ти дава семена за по-ценни видове също е важно, и също така май заемат по-малко място.

Аз си прежалих вече мистериозните яйца и трупам пари - много благодаря!

# 546

Защо не ми дава да изпращам обратно Мистъри кутии, когато ми пратят?

Споко, като рефрешнеш кеша ще се появи.
Госпожицата явно няма опит, затова дава пример само познания по теория, кутиите на мен ми даваха тухли пирони  и дъски при положение че нямах нищо за строене т.е построих всичко което може да се строи. Съчувствам на тези на които се разминават очакванията от тези кутии но какво да се прави не е концерт по желание, даже пробвах дали се падат лейки но и на мен не ми дава което искам

# 547

ако имаш само едно дърво от вид с 10 градини можеш да направиш 10 мастер точки за 2 дни
разбира се можеш да направиш по 10 мастери на 20 дървета
ако имаш 20 градини - 20 мастери за 2 дни от 1 дърво:)
и т.н.

# 548
  • UK
Моля, не бъркай познания на теория с познания по описание. Ако има бъг, и той прави проблеми на някого, това не е защото аз не разбирам за какво говоря. На мен тези кутии ми даваха одеала, изтрих си сградата с бебетата животни и вече не ми дава, изненада. За да дава части, значи има нещо, което не е ъпгрейднато. Ако няма, значи е бъг, но не аз отговарям за бъговете. На мен всички такива кутии ми дават каквото ми трябва сега, единствените ми проблеми са че не ми дава да изпращам такива обратно на тези, които са ми ги пратили, и че понякога като ми отвори девет пирона, повече не ми дава пирон, и трябва да рефрешна, за да ми даде и десетия, да си довърша сградата.

# 549
  • София

ако имаш само едно дърво от вид с 10 градини можеш да направиш 10 мастер точки за 2 дни
разбира се можеш да направиш по 10 мастери на 20 дървета
ако имаш 20 градини - 20 мастери за 2 дни от 1 дърво:)
и т.н.

Това не го разбрах, какви са тия мастъри точки, къде се виждат и трупат и за какво са?
Аз днес като обрах градината дето я чакам два дни и ми изписа някакви 2 точки и някакви стотинки и 1 семенце.
И половината дървета си ми останаха необрани, та ги обрах с ратайчето.

Ама Вие да не би всички дървета да си напъхвате в традини?  #Crazy И защо?

# 550
Моля, не бъркай познания на теория с познания по описание. Ако има бъг, и той прави проблеми на някого, това не е защото аз не разбирам за какво говоря. На мен тези кутии ми даваха одеала, изтрих си сградата с бебетата животни и вече не ми дава, изненада. За да дава части, значи има нещо, което не е ъпгрейднато. Ако няма, значи е бъг, но не аз отговарям за бъговете. На мен всички такива кутии ми дават каквото ми трябва сега, единствените ми проблеми са че не ми дава да изпращам такива обратно на тези, които са ми ги пратили, и че понякога като ми отвори девет пирона, повече не ми дава пирон, и трябва да рефрешна, за да ми даде и десетия, да си довърша сградата.

М да , а на мен вече ми дава само гориво, а то не ми трябва. Рефрешнах 100 пъти и пак така. Даде 1-2 лейки и пак гориво  #Cussing out

# 551
Искате да кажете, че като дам Sell all , ще ми останат колекциите и берачките? А фертилизатора ( Crazy) ? Имам 70...

# 552
На мен не ми позволява да направя нито един продукт в маркета. Изписва някакъв надпис и дотам после блокира. Дали щото снощи си взимах бушели от онзи линк .     

PP Оправи се

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 07:11 от гера

# 553
  • София
Искате да кажете, че като дам Sell all , ще ми останат колекциите и берачките? А фертилизатора ( Crazy) ? Имам 70...

Остава!

# 554
Задавам в падащото меню groovy cow(400 стотинки при продажба), бройки задавам например 3000 и след това отивам във фермата, отварям кутията с подаръци и изтривам всичко с сеll all и така......не става много бързо, но пък става Grinning  за 3000 - 1 200 000 за 30 мин. , като не ти се изтриват берачките, доячките, препарата за възтановяване на посиви ....

Това е доста муден начин за правене на парички, но като за без бот става. С бот и CollectionExp за 2 мин се изкарват 20 000 000 /дори мисля повече ако използваме sеll all за натрупаното гориво в гифта/.

Общи условия

Активация на акаунт