Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -4

• 111 222
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
Да попитам следното: видях Вайсе ризе универсал прах за 45 пранета 25 лв, а гела е за 50 пранета 30лв и КОрал за черни дрехи 13лв. Дали са ОК тези цени и този прах на Вайсе универсал ОК ли е за бяло в сравнение с този само за бяло пране?

# 91
Toва за 24,50 струва ли си?  newsm78
Здравейте,и аз ви изчетох всички теми досега и посетих магазинчето във Варна,до спортна зала  Grinning Този скип си взех за 10лв., омекотител Апта на промоция 1+1 подарък,или 4,50лв за 2броя= на 6литра .Също си взех и Веро на Апта,скъпичко е,но аз имам проблем със ръцете,ужасна алергия и момичето ми го препоръча като противоалергичен,да видим какво ще стане  newsm78

# 92
Toва за 24,50 струва ли си?  newsm78
Здравейте,и аз ви изчетох всички теми досега и посетих магазинчето във Варна,до спортна зала  Grinning Този скип си взех за 10лв., омекотител Апта на промоция 1+1 подарък,или 4,50лв за 2броя= на 6литра .Също си взех и Веро на Апта,скъпичко е,но аз имам проблем със ръцете,ужасна алергия и момичето ми го препоръча като противоалергичен,да видим какво ще стане  newsm78
Да се самоцитирам,пробвах всичките покупки,Аптата изобщо не ми харесва   Crossing Arms Скипа,май избелва цветното,надявам се да не съм права,моля някой ,ако знае да пише  #Crazy

# 93

Да попитам следното: видях Вайсе ризе универсал прах за 45 пранета 25 лв, а гела е за 50 пранета 30лв. Дали са ОК тези цени и този прах на Вайсе универсал ОК ли е за бяло в сравнение с този само за бяло пране?

A КОрал за черни дрехи 11лв производство Холандия дали е ОК като качество?

# 94
  • 1st floor
Това някой пробвал ли го е?

Има го на промоция в момента във Фантастико, та се чудех дали си заслужава newsm78
За сега най-любим ми е тъмно синия Персил гел Heart Eyes - пере ми чудно , а и на миризма го докарва Peace
За по-специални петна ползвам нещо допълнително обаче.

# 95
Преди седмица си купих течен перилен препарат FELCE AZZURRA от магазин Техно Микс. Отначало бях скиптично настроена, но все пак реших да го пробвам. Още след първото пране останах очарована от добре изпраните дрехи и свежия аромат.
http://www.techno-mix.com/felce-azzurra-omekotitel.html

# 96
Ползвала съм омекотител FELCE AZZURRA сензитив.
Хубав беше, с много силен мирис, който оставаше дълго.

# 97
От няколко месеца ползвам течен прах за пране и омекотител на FELCE AZZURA   Възхитена съм от тези препарати.Прахта за пране ми изпира и най упоритите петна от дрешките на малкия и мирише уникално омекотитела също е много хубав. цената му е доста приемлива 13 лв и е за 35 пранета -Италиянски.

# 98
Да следя темата

# 99
  • Варна
Днес видях в Кауфланд немски течен ARIEL Actilift , голяма туба за 24.90. Shocked Много се учудих, че се продава и там . Със сигурност беше немски, точно като този който се продава  в магазинчетата за препарати от Германия Thinking

# 100
 Чудя се кой е по добър гел Вайсе ризе универсал или Шпе?
И някой има ли впечатления от Корал-а за цветни дрехи?

# 101
Корал - и за цветни, и за черни е добър, много добър.

# 102
Олее и тук сте същите.
Ей Naughty

# 103
Дедо, не ни прекъсвай беседата среднощна Grinning.

И по-често да се явяваш Heart Eyes.

# 104
айде, хортувайте си, аз сутринта ще ви чета

Общи условия

Активация на акаунт