Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -4

• 113 158
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Гледай го тук, ако искаш де.

Излезе, че "нашите" и "техните" са абсолютно еднакви. Изненада голяма! Подборности можеш да прочетеш в последните ни постинги.

ooooh! прочетох и гледах  ooooh! ooooh! ooooh! безмълвна съм  Rolling Eyes

# 526
не можах да гледам репортажа. Какво излезе?
купувай само от БГ. с най-добри показатели са . направо ...вълшебни прахове.
за какво да биеш път до Гърция ???   bouquet

# 527
  • There I was on a July morning
Репортажът го гледах от сайта на БТВ.

Дедо, този коментар под видеото на предаването ти ли го написа   Grinning

# 528
Аз го написах, но от профила на сина ми Георги.  Embarassed
Просто в бързината не се усетих, че съм в неговия профил.

# 529
Репортажът го гледах от сайта на БТВ.

Дедо, този коментар под видеото на предаването ти ли го написа   Grinning

не съм  Stop чакай да ида да го видя...

# 530
  • There I was on a July morning
Аз го написах, но от профила на сина ми Георги.  Embarassed
Просто в бързината не се усетих, че съм в неговия профил.

newsm10

Досетих се, че е от някой от нашиия форум  Grinning

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 23:46 от Скубиду

# 531
Браво, Гес!
Ама кво ги грее бтв коментар под репортаж. Важното е, че хората са убедени в най-гледаното време от учени, че перат със по-добри прахове от немците Joy
Лаборантчето, между другото, два пъти повтори за органолептика, ама не каза че немския и гръцките ексели са с различен цвят и аромат. Или пък е казал, но е монтирано без това Laughing

# 532
Външният вид: цвят, аромат, консистенция и т.н. няма никаква връзка с това как даден продукт пере, а с това как ще се приема от потребителя. Различните региони на Европа, различните, народи имат различни вкусове за аромата и външния вид на продукта. Едни народи искат силен парфюм, който да остава и след изсъхване, други - напротив. Едни искат праховете да са изцяло бели, други - да имат сини, зелени или шарени перлички вътре. В Бразилия, например, всички прахове са сини. Такова нагаждане според вкусовете на потребителите е напълно в реда на нещата.
Бедата е, че у нас се внасят продукти, произведени в заводи със стара и морално остаряла техника, с орязани и морално остарели рецептури и по технологии от 90-те.

Истината е, че подобни изследвания трябва да се правят от независими организации както "which?" в Англия и "Stiftung Warentest" в Германия. Тези организации се издържат от самите потребители чрез абонамент за изданията им, например. Как си представяте bTV, която се издържа от рекламите на "акулите" в бранша, да заяви, че тези, които ги "хранят" внасят второ качество стока?

# 533
  • София
Как си представяте bTV, която се издържа от рекламите на "акулите" в бранша, да заяви, че тези, които ги "хранят" внасят второ качество стока?

а, БТВ как си представя, че ние ще се вържем  Wink

# 534
Браво, Гес!
Ама кво ги грее бтв коментар под репортаж. Важното е, че хората са убедени в най-гледаното време от учени, че перат със по-добри прахове от немците Joy
Лаборантчето, между другото, два пъти повтори за органолептика, ама не каза че немския и гръцките ексели са с различен цвят и аромат. Или пък е казал, но е монтирано без това Laughing
Не можах да гледам репортажа, но в късните новини чух, че даже и цвета бил същия, а било много трудно ако е менте да се докара  Laughing

# 535
А на мен ми направи впечатление обявяването на "достатъчно" време между първия анонс за тестването и репортажа в неделя: Т.е. Наддаването да започне, рекламодатели имате седмица време да решите какви ще са "точните" резултати от лабораториите hahaha

# 536
  • на дъното
Момичета искам съвет за наистина добър и изпробван прах за пране такъв,че да премахва упорити петна от гел за подмишници Жилет.Благодаря ви Hug

# 537
Каквото и да си пишем тук, е пълно със заблудени хора, които твърдят, че разлика между перилните препарати и пазарът, за който са предназначени няма.
Доказателството е една тема в Клюкарника Tired.

# 538
  • Стара Загора
И аз гледах репортажа и да ви кажа съм съгласна със продавачката от магазина за вносни перилни препарати ,която каза,че е променено качеството от преди на стоките.Моят експеримент, който си направих с прах Омо закупен от Метро и течен  универсален прах Скип - концентрат от магазин за внос е ,че наистина нямат разлика . Този факт изобщо не ме радва ,защото надеждата ми беше ,че с вносните прахове дрехите ми ще са изпрани както преди да концентрират праховете.

# 539
Яника, не можеш да сравняваш прах с течен.

Общи условия

Активация на акаунт