Есента листата разпиля, Юнчето е шило в торба! - Тема №8

• 22 227
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
И на мен ми е гадно заради утре. Да чукна на дърво не съм изгубила свой близък, но мъжът ми - доста.Брат му е починал преди години след катастрофа и две години в кома. Сега на 30 декември стават две години от смъртта на свекъра ми , а тази година на 02 март почина баба му ( много добра женица). Чак ми са насълзиха очите. А сетих се , че и негов близък познат почина на място в друга катастрофа тази година пак около празник преди да родя. Тези хора ги познавам от някоя друга година и не искам да си помислям как ще се чувствам при загубата на мои близки.
Оле стана много тъжно. newsm45
Днес следобед излезнахме със сестра ми и нейния едногодишен шетник и си платихме сметките , естествено като излизам трябва да свърша нещо.После пазарувахме и обиколихме квартала , защото имаше още време. 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller
Отивам да хапна нещо и да лягам , не успях да се навечерям както трябва , защото малките бяха невъзможни.
ЛЕКА НОЩ  ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
 smile3524

# 376
Добро утро!

nikolovi, честит рожден ден  newsm59
Пожелавам ти много здраве, щастие и поводи за усмивки с любимите хора!   
      bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 377
  • Пловдив
Добро утро!!!

sophiepp, nikolovi - честит рожден ден!    nbirthday    party023    party002

Да сте здрави, щастливи и много обичани. Весел празник ви желая!

# 378
Nikolovi, Честит Рожден Ден и от мен !!!
   bouquet

Бъди здрава и мнооого обичана !

Cherri, миличка,  Hug Hug Hug
само ти си знаеш през какво си преминала и продължаваш да преминаваш всеки божи ден ...  Hug

P.S.  oops За да не пропусна някого - Честито на всички рожденици и мини такива !!!   bouquet  Wink

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 10:27 от Слънчев_лъч

# 379
Добро утрооо,

ние вече сме будни и закусили и чакаме тати да отидем в парка. Днес е решил да сменя гумите.

Момичета, всички, които днес почитат починали близки и познати, една голяма  Hug Това е най- големия ми страх, да не загубя близък човек!!!! Мир на праха им!!! Чери,:hug: Hug Hug

Честит рожден ден на празнуващите днес!!!!Да сте живи и здрави, обичани и спокойни!!!!

Лулу, как си днес, че и мен така ме тресеше и после като премерих темп, беше 38. Вече съм ОК, няма темп. Дължа го на Инфлуцида, прави чудеса това лекарство.

Милкуз, тази книга е в повечето класации на книжарниците, и аз съм я набелязала, както и Медальонът, на Галина Златарева, доста добри отзиви от критиците има. Задължително ще я прочета, само да довърша двете започнати Wink

Вчера гледах  Кичка при Гала, толкова рочувствено беше, пък и аз нали съм си ревлаа, така си поревах с нея, че....

Лек и усмихнат ден и дано имаме по- малко поводи да плачем и тъжим в бъдеще!!!!!

# 380
  • по света и у нас
sophiepp, nikolovi- честит ви рожден ден!   bouquet   bouquet   bouquet

# 381
Здравейте, момичета Simple Smile

Честито на рожденичките Simple Smile Да сте здрави и щастливи   bdbaloni

Много съм отвеяна Sad Съвсем забравих, че е Задушница днес и пуснах една пералня... Да ме прощава Господ!

# 382
  • Варна
Добро утро!

Паф тази сутрин се събуди в 6,20ч. Аз станах с него, домакинствах малко и сега всички сме готови за разходка! Времето навън е прекрасно! Нашия батко отиде да играе с приятели, та ще сме тримата с тати.

Вчера разходката мина страхотно! Прекарахме целия следобяд в морската с майчетата. Направихме и малко есенни снимки на мъниците. Вечерта имахме гости и въобще деня беше чудесен! Пожелавам си и днешния да е такъв!

Ели, Софи, честит рожден ден и тук!   bouquet Пожеланията си ги знаете!  Heart Eyes

Момичета, всички, които днес почитат починали близки и познати, една голяма  Hug Това е най- големия ми страх, да не загубя близък човек!!!! Мир на праха им!!! Чери,:hug: Hug Hug
Това все едно аз съм го писала! Присъеденявам се!  Praynig Hug

милкуз, мерси за препоръчаната книжка! Тъкмо се чудех какво да захващам.
Роси, и за Медальонът ще погледна.  Hug И аз се разчувствах вчера... и аз съм от отбора на емоционалните... Hug

Приятни рязходки на всички в този слънчев прекрасен ден!  Hug

# 383
  • Варна
Здравейте!
Честит рожден ден на sophiepp и nikolovi! Да сте живи и здрави, момичета.

Марчелка, може ли да те помоля отнова за сайта за проверка на антибиотика.  Embarassed

Добре, че казахте, че не се пере днес, тъкмо бях заредила пералнята, а и си спестих реплики от свекито.

# 384
# 385
Поздравления за рождениците   bouquet

beer Ударете една бира за здравето на големия ми малък. Вчера стана на 6 г.

# 386
Защо да не перем като е Задушница. И аз съм пуснала пералня.
Вечна им памет на починалите.
Софи, newsm67
Николови, newsm67
Бъдете здрави и винаги щастливи!

# 387
трогнахте ме, момичета!!!
мерси и за прекрасните пожелания и във фб Hug
моля, чувствайте се почерпени
newsm38 Drunk

николови, честито и на теб мила - желая ти всичко най, най... Party bouquet Hug

# 388
 bdbaloni на sophiepp, nikolovi! Бъдете здрави, щастливи и обичани жени!  baloni

Минавам само да ви нагледам, нещо ми е мноооого скапано и тъпо, бебка от вчера проявява някакъв характер и е супер кисела, събрали са й се не повече от три часа сън през деня, добре поне, че през нощта спинка. Като гледам и днес ще й е такъв ден.

# 389
Софи,Ели ,честит рожден ден!Бьдете преди всичко здрави,обичани и все така чаровници  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 15:49 от Nataliiiiiii

Общи условия

Активация на акаунт