Есента листата разпиля, Юнчето е шило в торба! - Тема №8

• 22 226
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Joy Интересно ми е мамешкият дрескод "за центъра" какво включва за обуване - токчета, за по-удобно?

Естествено, че токчета, но минимум 4-5см високи, иначе стават много "груби" обувките. Поли, рокли, но поне една педя над коляното, че хората няма да видят колко много сме отслабнали толкова бързо след раждането.  Flutter И задължително огромна дамска чанта, където си държим АМ и пюретата за обяд!  Peace

# 616
И не само това - на центАра се ходи задължително с грим (поне спирала, молив и червило) и с по-официално облекло (никакви анцузи, спотни панталони и т.н.)  ...

Даааам, и на мен ми прави впечатление желанието на част от българската интелигенция да игнорира съществуването на буквичката 'Ъ' като такава, даже се смята за непристойно използването й  Rolling Eyes
Аз не съм в центАра Wink, но и при нас ги има мами така физирани и гримирани, та чак се чудя кога им остава време за децата им Simple Smile И да, както Милкуз спемена преди мен, друг задължителен аксесоар е дамската чанта  Joy

# 617
Joy Интересно ми е мамешкият дрескод "за центъра" какво включва за обуване - токчета, за по-удобно?
Ами да, поне споменатата от мен госпожа беше със седем-осем сантиметров ток и доста елегантно облечена, и моите дънки и маратонки много й се набиха на очи  Joy

# 618
Май по-добре да спрем да се шегуваме, че току виж някоя мама се познала в това описание и ще стане война пак.  Mr. Green Хубаво е човек да се поддържа и да е прилично облечен, но аз гледам преди всичко да ми е удобно за бързо ходене на далечни разстояния.  Hug

# 619
Уредих се с час за д-р Георгиева за утре вечер ще ни приеме.Това е в мед.комплекс срещу у-ще Гео Милев явно и там има частен прием.Иначе педиатърката ми обясни,че това означава условно патогенна флора,тоест може да причини болест може и да не причини,и трябвало да приемаме пробиотици.Останах с впечатление,че антибиотика не е задьлжителен.Факт е обаче,че кьрвави жилки си имаме и аз си мисля,че едва ли е коли е била причината за тях,а просто сме я открили случайно.Спирам да си разсьждавам утре ще видим какво ще ни посьветва д-р Георгиева.
За дрес кода не смятам,че е нужно да има такьв а и тук забелязвам,че всеки си ходи както му е удобно.Аз лично си ходя гримирана така си се харесвам.Токчета обаче и дамска чанта не нося на равни обувки си ми е по-удобно.Има майки на токчета но техен си проблем как вьрвят с тях.

p.s:Блу Бьрд ,благодаря за този линк аз чак сега го отворих.

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 15:37 от Nataliiiiiii

# 620
  • Пловдив
Eliza супер е колажа! Запазвам си го. Голяма част от бебоците ги познах - гледала съм ги във фейсбук  Laughing
Днес вече нямам Т, ама кърмата ми доста понамаля- хранихме се от двете гъди, днес обаче пак е в добри количества- то с това сучене на два часа, че и по-малко как да не е. Стилиян нещо много бълнува тия дни- както спи мрънка, говори си нещо, деже се смее и всичко това съпроводено с яростно въртене на главата. Направо в чудо се виждам докато го успокоя, а той все пак спи. Днес усетих едното зъбче вече доста релефно, но е все още под венеца- може това да е  причината, знам ли.
 Ау и тука излезе един вятър- добре че се прибрахме на време. Сега от терасата гледам една майка с близнаци- изкарала ги, покрила количката с найлон, той се вее на всички страни......  #Crazy
Относно изнервените майки- сестра ми с първото си дете беше така, та съм се нагледала и налушала. Да си призная аз доста често съм казвала на племениците ми като не слушат неща от сорта на -"Ей сега те давам на циганина който минава долу с каруцата!"  и рзни други такива, но те са по-големки и разбират от майтап. Даже ми викат- "И какво, и аз ли ще се возя на каруцата като ме вземе"  Laughing Обаче отвартително беше изпълнението на една съседка, която целият блок чува как вика на децата си и едно от изказванията беше  "Ще те хвърля през прозореца"- това към 3 годишно дете!
За срещите с други мами- допадна ми много една майка от пловдивската ни тема във форума, но по-рядко се виждаме с нея, от време на време си чатим  Simple Smile иначе в повечето случай излизам сама.
Nataliiiiiii милите, дано се оправяте вече!!!
Сега ще напиша нещо, което уточнявам е в кръга на шегата- може би само в Бургас в Центъра може да се ходи по анцуг и маратонки- стига да са маркови  Joy
ivv83 компреса се прави с риванол, доколкото се сещам, но лично аз не съм го прилагала.

# 621
Аз сьщо вчера сложих дьждобрана, а днес комарника.В морската градина хвьрчат листа и едни топчета от дьрветата ,вчера едно така ме шибна в лицето чак ме заболя.Иначе днес си е за кьси рькави Simple Smile.

# 622
  • Пловдив
Момичета- може ли да предложа нещо? Да качим колажа в групата ни във фейсбук и всяка мама да отбележи там кое е нейното детенце.

# 623

Хе,хе и тук положението е подобно.На коя количката е по хубава.....по скъпа де....дрехите да са от МоЛа....наконтени майки все едно ще ги ''купува'' някой...т.н..абе мани мани....Голям смях пада като ги гледам и слушам какви ги ''дърдорят'' доста се забавлявам.....
Днес излизахме за малко времето беше чудесно,само този пуст вятър напълни ни очите с боклуци.
Не се стърпях и днес му дадох картоф с АМ,доста му хареса-направо щеше да глътне лъжицата.....
Нямам сили вече на всеки 2 часа да бозае(и нощем) и все да е гладен.Малко рано от първоначалните ми планово,но детето си показва най добре.
Мами,вие какво готвихте днес?Направо се чудя какво да му готвя на таткото.

# 624
Момичета- може ли да предложа нещо? Да качим колажа в групата ни във фейсбук и всяка мама да отбележи там кое е нейното детенце.

newsm74

# 625
  • Пловдив
Колажът е качен в групата ни във фейсбук- надявам се не се сърдите, че действах малко прибързано. Като има нов колаж- с още бебоци- ще добавим и него.

# 626
Тъкмо щях да го качвам Peace

Нов колаж ще направя понеже съм пропуснала бебката на Ангелчето Embarassed Извинявам се, за което.
Така че, тези които са изтървали и не са ми пратили снимки да пращат да кажем до 20.11. и после ще направя нов или корегиран - според възможностите. Grinning

Ние излязохме малко на разходка, но докато излезем и се прибрахме - Крис е ужасно крив от няколко дни, непоносим е. Реве за всичко, мисля че вече ни почнаха зъбките.

За външния вид мисля, че всеки си решава и не е уместно да коментираме на кой как му харесва и му е удобно. Аз цял живот съм ходила с токчета, дори и като бременна ходих, докато не ми натежа много. Сега ходя с по-висока платформа, но без ток, просто защото килцата след раждането са ми много и ми тежи и на краката. Грим имам винаги - за мен това е неразделна част от имиджа ми. Спортно се обличам рядко и то само в квартала.Peace Peace

# 627
Ако искате мога да изпиша отдолу под колажа имената на бебоците и никовете на мамите, макар че е трудно да се спази някаква последователност, понеже снимките в колажа не са подредени една до друга Thinking

Може да напишеш номерца на снимките и отдолу да напишеш как се казва бебето и ника на майката.

# 628
Сега ще напиша нещо, което уточнявам е в кръга на шегата- може би само в Бургас в Центъра може да се ходи по анцуг и маратонки- стига да са маркови  Joy
Ще ме извиняваш мила,не маркови-а Адидас е официалното облекло за БургаШкия център,и то ако може цялата фамилия така да се облече,без да се обижда никой,ама и на мен ми е чудно защо така се получи?

# 629
Май по-добре да спрем да се шегуваме, че току виж някоя мама се познала в това описание и ще стане война пак.  Mr. Green

о, да, права си, не съобразих Wink smile3505

Общи условия

Активация на акаунт