Отговори
# 495
вместо това "грийн", защо не започнете да ядете здравословно  Thinking
при децата е по-трудно с техните претенции, разбира се

# 496
Magnifique това са хранителни добавки т.е нищо не ти пречи да се храниш здравословно и да приемаш нещо грийн допълнително  Peace

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 497
Forskolin does not cause weight loss or fat loss in overweight women
Пинки това е от сайта който даде. Не ми е мн добър английския, но доколкото разбрах при жените няма ефект за отслабване, според изследването.

А тук друга информация която мен ме притеснява ФорсколинКлинично доказал се суплемент, който стимулира изгаряне … а на тестостерон.

kод за отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com MUC722

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 15:29 от Casual

# 498
Код за 5 $ отстъпка в iHerb XIX862 afwitch

Casual - освен за отслабване, Форсколинът се използва за доста други цели.

Но ако се върнем на ослабването, предназначенито е по-друго - да се освободят триглицеридите от мастните клетки за да са на разположение за изгаряне.

Ако правиш упражнения - изгаряш мазнини, ако не правиш - не изгаряш.

А как е без форсколин: правиш упражнения - изгаряш свободните триглицериди в кръвта, като се свършат - изгаряш протеини.

Извод - при жените форсколинът самостоятелно не води до отслабване, защото не вдига метаболизма.

При мъжете: форсколинът стимулира (чрез лутеинизиращия хормон) Лайдиговите клетки в тестисите да произвеждат повече тестостерон. Тестостеронът има анаболен ефект и от свободните триглицериди (освободени от мастните клетки) изграждат мускулна маса.

Дори без тренировки!

Това е един плюс за мъжете, но ако правиш фитнес и ти ще ползваш "отвързващия" ефект на форсколина.

Или изчакай да чуеш впечатления...

# 499
  • София
Това го бяхте коментирали, но не помня вече. Достатъчно ли е, за да не се взимат допълнително водорасли и други добавки? Евентуално него+вит.С+вит.Д като профилактика?
За профилактика е добре. Ако целиш обаче да повлияеш някакъв болестотворен проблем е слабо
 Има алфалфа -  не го давай на деца. Simple Smile

Код  за  5$  отстъпка  в   www.iherb.com   :  YUL919

# 500
Сега пия и Forskolin. Аз съм с високо кръвно, надявам се да ми го смъкне и ми помогне със смъкването на килца.

# 501
  • София
Аз се храня предимно със салати и приемам добавки, но честно казано по-ме притесняват...зелениите, а не хр. добавки, защото си ги
купувам от предлаганите на пазара , чиито произход въобще не ми е ясен и със сигурност са пълни с с пестициди, нитрати и там подобни...после ще се чудя как да се детоксицирам  Laughing

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

# 502
  • В сънния Люлин, прибулен...
Тъй като аз така или иначе съм изцяло на синтетични хормони за щ.ж., рискувах и с Т3. Ефект - нулев.

Хипотезата ми е - хиперинсулинемия. Някакво средство има ли, освен метформин? Четох, че в такъв случай само диетата помага.

# 503
Аз се храня предимно със салати и приемам добавки, но честно казано по-ме притесняват...зелениите, а не хр. добавки, защото си ги
купувам от предлаганите на пазара , чиито произход въобще не ми е ясен и със сигурност са пълни с с пестициди, нитрати и там подобни...после ще се чудя как да се детоксицирам  Laughing

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Кофата

има го и това. аз гледам да купувам от села разни зеленчуци или бабите,каквото пращат.
а вие във форума кои водорасли взимате,все ги забравям кои бяха и ако може да са подходящи и за малки деца
Мерси!

# 504
  • София
....

има го и това. аз гледам да купувам от села разни зеленчуци или бабите,каквото пращат.
а вие във форума кои водорасли взимате,все ги забравям кои бяха и ако може да са подходящи и за малки деца
Мерси!
На мен за съжаление няма кой да ми праща екологично чисти продукти....опитвам се каквото мога...и с месото
също, дори наскоро случайно се позаредихме с малко селки пилета....може би тук не е мястото, но да си кажа,че
купувам месо всякакво от лично производство  Grinning

На малкия давам от тези водорасли :
http://www.iherb.com/Now-Foods-Blue-Green-Algae-500-mg-180-Vcaps/672?at=0

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Кофата

# 505

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb XIX862

espy + Ninia - недостигът на магнезий предизвиква мигрена. Не е логично да лекуваме мигрената с други средства преди да сме оправили баланса на магнезия.

може ли малко помощ за баланса на магнезия

# 506
  • София
И къде е гаранцията, че личното производство месо е добро? Моя приятелка отглежда пилета, има си люпилня и отбрано стадо кокошки. Но ги храни с готови смески. Дава им разни лекарства да не боледуват. Поне са  доста чисти и не са заразени с разни паразити.

Код за 5$ отстъпка YUR492

# 507
  • София
информация за любителите на приема на много витамини едновременно:

Отрицателно взаимодействие на витамините:
vit. A # vit. B12
vit. B3 (PP) # vit. B2
vit. C # vit. B12   
vit. C # vit. B2
vit. E # vit. B12
KoQ10 # vit. B12
Cu # vit. B12
Cu # vit. B2
Fe # vit. B2
Fe # vit. B12
Fe # vit. E
Zn # vit. B2
Ca # Fe
Ca # Mn
Ca # Zn
Ca # Cu
Ca # Mg
Ca # P
Fe # Mn
Fe # Zn
Mg # Fe
Zn # Cr
Zn # Cu
Cr # Fe

# 508
  • София
Ето и кои витамини се харесват:
Положително взаимодействие
vit. A & Fe
vit. B2 & vit. B6
vit. B2 & vit. B9
vit. B2 & vit. B12
vit. B2 & vit. K
vit. B12 & vit. B9
vit. C & vit. E
vit. E & KoQ10
vit. C & Cr
vit. C & Fe
vit. D & Ca
vit. D & P
vit. K & Ca
Ca & vit. B12
Mg & vit. D
Cu & Fe
Zn & Mg
vit. E & vit. A
Se & vit. E

# 509
За калций не съм съгласна.
Калций върви с магнезий/комбинацията,която сподпомага задържането на кг,дори Пинко преди 2 стр. пусна линк по въпроса/ и където калций,там и нужния витамин Д за фиксирането му в костите.
Аз самата пия специална вода с тази комбинация + отделно приемам около 1500 мг калции от млечни продукти.
Диети не спазвам, ям на воля и нямам проблеми с теглото.

Та това ще поръчвам,макар че смятайки ще ми излиза около 2,5 гр калции на ден. Whistling
http://www.iherb.com/Country-Life-Calcium-Magnesium-Complex-1000 … Tablets/1759?at=0

Общи условия

Активация на акаунт