ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 7

• 17 204
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • КиТ
CrazyМного са добри,кога ще излезе за 2010 newsm78 Rolling Eyes
Чакам с нетърпениииииеееееееее  Party Party Party Party Party

2008 накрая не ми ареса пък Crossing Arms smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 721
  • Варна
Радвам се, че ви харесват  Hug, изнамерих ги от преди две седмици и нямах търпение да ги пусна  Mr. Green

Ама къде се изгубиха останалите  Thinking. Синеоч, Спас, Гери,?  Фреш и Нел от време на време надникват  Rolling Eyes
И най-новите членки на клуба не се вясват  Mr. Green
скатавки  Crazy

п.п. Плами по твоя въпрос с украсата не съм те забравила, ама още няма развитие.  Mr. Green Ша потрайш още малко  Mr. Green

# 722
Аз ви наглеждам, ама не писвам...

# 723
Стига бе , адашке ...  Rolling Eyes Аз си мислех , че съм редовна  Simple Smile
Четохте ли - Алонсо предпочитал Фетел за шампион пред Хамилтън  Twisted Evil

# 724
  • София
Не, дай линк  Crazy
Явно са развалили любовта Joy, или си е била едностранна през цялото време...

Кой е най-добрият пилот за 2010 според шефовете на отбори

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 20:12 от Lana

# 725
# 726
  • София
Мдааааа, писаното слово е много силно нещо Simple Smile, а журналистите си туистват, както искат нещата, че да стане новина Simple Smile
Доста се замисля преди да отговори дали е по-добре Фетел пред Хамилтън...според мен неговите предпочитания бяха към Уебър  newsm78. НО е нормално да каже Фетел, иначе ще се изтълкува пак превратно, точно както и ако каже обратното - няма почивен ден  Sunglasses

# 727
Защо въобще трябва да има предпочитания ? След като той не е шампион , какво значение има кой е ?
Но пък ... на журналистите това им е работата - интриги да има  Twisted Evil

# 728
  • София
Пипи, слушах интервюто, задават му куп безмислени въпроси - пример: с кого е по-трудно да се работи, Рон Денис или Чарли Уайтинг?
Питат го, след като не спечели ти, по-добре Фетел пред Хамилтън, нали? Алонсо се замисля, и малко с колебание казва: Да, по-добре...
Според мен малко се прави от мухата слон - и е леко тенденциозно, ама трябва за нещо да се пише...

# 729
Те повечето статии са с реплики извадени от контекста и после цапнато едно гръмко заглавие , ама ... поне си знаем , че е така  Simple Smile

Мацки , един виц - няма връзка с Ф1 , ама много ме изкефи -
Срещат се двама приятели. Единият пита:
- Как си след развода с жена си? Как го преживя?
- Сега съм много по-добре! Първите седмици за малко да се побъркам от кеф! Joy

# 730
  • София
Те повечето статии са с реплики извадени от контекста и после цапнато едно гръмко заглавие , ама ... поне си знаем , че е така  Simple Smile

newsm10

Вицът е  Joy Joy

# 731
  • КиТ
Ама къде се изгубиха останалите  Thinking. Синеоч, Спас, Гери,?  Фреш и Нел от време на време надникват  Rolling Eyes
И най-новите членки на клуба не се вясват  Mr. Green
скатавки  Crazy

п.п. Плами по твоя въпрос с украсата не съм те забравила, ама още няма развитие.  Mr. Green Ша потрайш още малко  Mr. Green

Пълна мистерия,тръгнаха сигурно с буса без нас Crossing Arms Whistling Joy Joy Joy Joy Joy

А добре,знам че няма ме забравиш Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Дано да ги виснат до 11,че тогава евентуално ще идваме Mr. Green
Инак се излагат,виж в Свищов кви снимки нацвъкахме снощи У студа Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Ха подредбата е уникална,с 9 точки разлика води,коййй Whistling Whistling Whistling Whistling
1. Alonso     229
 2. Vettel     220
 3. Hamilton   196
 4. Webber     146
 5. Kubica     129
 6. Button      86
 7. Rosberg     68
 8. Hulkenberg  17
 9 . Massa       17
10. Barrichello 11

А Дино 9-ти Shocked дори след Хълк #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy,то добре,че баричело не пред него,че щях да получа удар Crossing Arms

# 732
Много ми хареса тази снимка :

# 733
и аз минавам да се разпиша, да не ме забравите  Mr. Green Whistling утре ми е последния ден от моето труженичествоооо Whistling Whistling Whistling Whistling
Другата седмица съм на линияяяя  bowuu

# 734
  • Варна
хихихи, почнахме да се събираме, бравас мацки  Crazy

Той Нандо, тая 2007ма, не знам колко ще му държи, но на фенове и журналисти им е мноооого приятна за напомняне  Mr. Green.

Нов дебютант ще имаме догодина - Уилямс потвърдиха Малдонадо за 2011 г. - мнооого ме хваща яд на бразилската пенЦия  Twisted Evil

Също и това: Според Сучек спонсорите вече са по-важни от таланта във Ф1

п.п.: вицът е  Joy , направо си го представих  Mr. Green

п.п. Синеоч, ша те следя следващата седмица  Mr. Green

п.п. Нелка, те кат гаджета се снимали  Joy

Общи условия

Активация на акаунт