Предучилищна- набор 2004, Тема№2

• 33 087
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Да спор по въпроса няма всеки иска детето му да попадне на добър учител. Oбаче наплива щом е толкова голям, директорката трябва да реши този според мен Проблем, да вземе някакво решение .Ния останалите родители които седи ме и чакаме обявената дата как да постъпи ме #2gunfire

# 601
Да, честита ваканция!
Дано са здрави децата. Hug

# 602
Цитат
Аз пък се чудя защо толкова се различава регламента в различните у-ща? Едни приемат заявления от... кой, когато се сети, други от-до... В едни можеш официално да си заявиш предпочитания към даден учител, в други - както се паднеш...
Така е. И аз не го разбирам, но е факт. Ние се записахме в училището, което искахме. Но все още не знаем дали сме приети и в класа на учителката, на която държим. След много разпитване, проучване, беседване и т.н., установих, че все ще се наложи да направим компромис с нещо, но определено не искам да е с учителя  Crossing Arms
И да се оплача за грипа - и двете са болни и са в къщи  Confused Дано вашите деца са здрави  Praynig

# 603
Чудя се да я пускам ли утре на градина (заради грипната ваканция) newsm78 вие ще ги водите ли?

# 604
  • София
Да,обявиха грипна ваканция за София.Съответно ще си останем вкъщи чак до 1 февруари.Което мен ме устройва. Grinning
Човече,аз в това грипно време при положение ,че има кой да гледа детето,не бих го пратила на градина.Изказвания от сорта:"то грипа може да те хване и вкъщи да си" при мен не важат Grinning.

# 605
Валенцето и аз така мисля, но тя иска да ходи  Crazy ще видим как ще се разберем  Tired

# 606
  • София
Чудя се да я пускам ли утре на градина (заради грипната ваканция) newsm78 вие ще ги водите ли?
Амииии, аз мисля да го пусна, тъй като преболедувахме грипа, с АБ и всичко, както си му е реда (тежък е грипа, наистина). За нас ваканцията се оказва след дъжд - качулка. В противен случай обаче може би бих го задържала, при положение, че имам тази възможност! Ако можеш да ограничиш всякакви рискови контакти, направи го!

# 607
Аз моя няма да го пускам. Не ми се рискува.  Crossing Arms

Обаче се чудя после трябва ли да нося бележка или по подразбиране за грипната ваканция няма да искат?

# 608
  • София
Миналата година като имаше грипна ваканция, аз ги задържах моите в къщи и на мен ми искаха бележка.

# 609
  • Sofia
Аз ще си я пращам на градина, надявам се да е добре. Не сме си променили режима заради грипа, и на допълнителните занимания ще си ходи. А следващата седмица (от 31ви) е и на ски.

# 610
Шунка, по моята логига, би трябвало всички да са ваканция, не само училищата, но ако го направят, родителите, които няма как да оставят децата си вкъщи ще вдигнат врява, така че е малко сложно  Rolling Eyes

...
Обаче се чудя после трябва ли да нося бележка или по подразбиране за грипната ваканция няма да искат?

"По семейни причини" имат право на 30 дни, носили сме, винаги са ги одобрявали, не питат защо си е била вкъщи, само извиняват отсъствията  Simple Smile

# 611
  • София
А в училищата имат право само на три дни по семейни причин Tired,малко ми се струва.

# 612
  • Sofia
Наистина сигурно разни родители ще вдигнат врява. От друга страна детето вкъщи какво да го правиш - пак ще го заведеш на площадка или при приятел...

В нашата градина искат бележка от лекар, дори отсъствията да са по семейни причини.

# 613
Ами не, нямам намерение да я извеждам  Blush

Това за бележките не го разбрах, какво съдържат като диагноза за здраво дете? Ние открито си казваме, че ще пътуваме например, поне така ни обясниха, че имаме право по закон, но не съм се интересувала за подробности  Blush

# 614
  • София
Доколкото знам, бележките имат връзка само със заплащането. 

Общи условия

Активация на акаунт