Предучилищна- набор 2004, Тема№2

• 33 020
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Здравей Копче,
Видях , че си от Младост  и те моля да кажеш нещо за училишата?
какви са ти впчталенията, къде мислиш да записваш дъщеря си? Вярно е че аз съм в Младост 3, но все пак е информация.
Много то благодаря и дано децата да устискат без болести

# 646
Здаравей Емилио,
Това за кое училище е ?
Благодаря

# 647
  • София / Пловдив
...
Родителите на едното дете, откровено си казаха в деня на заминаването, че детенце е имало Т предходните дни. ....

Егати...  ooooh!
Не бих си помислила дори да си пратя детето на ски, ако има температура.

# 648
  • София
Kopche, здравей и от мен!
От една друга тема разбрах, че синът ти учи в 55 СОУ В "Дървеница". Извинявам се, ако съм в грешка!
Какво е впечатлението ти за училището, като цяло? Мислиш ли да запишеш сега и дъщеря си там? Ако - да, имаш ли представа, кои са учителите, които ще поемат новите първолаци на есен? Може и да бъркам, но мисля, че синът ти сега е четвърти клас, което означава, че точно неговите учители ще се освободят за новите класове през следващата учебна година.
Какъв е реда по записването? И там ли се започва по от рано? Или чак края на годината?

Благодаря ти в случай, че ми отговориш!   bouquet

# 649
  • В светлината на слънцето
Правилата за прием в 31 СУЧЕМ са пуликувани:
http://www.ivanvazov.com/

Ще се видим на 1 февруари на опашката за подаване на заявления Simple Smile

Mr. Green

# 650
Правилата за прием в 31 СУЧЕМ са пуликувани:
http://www.ivanvazov.com/

Ще се видим на 1 февруари на опашката за подаване на заявления Simple Smile

Mr. Green

Не се смей Simple Smile
Миналата година група етусиасти - татковци от квартала, се бяха позиционирали на спирката на 9-ката пред у-щето към 12 през нощта. Не са били първи!!!! Вече е имало списък!!! Но доколкото разбрах, весело е било Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 15:47 от Jennyto

# 651
  • София
И ние ще подаваме заявление в 31 СУЧЕМ.Мислех да отидем по-рано сутринта,но изглежда трябва да се наредим още от предния ден.Някаква информация за учителите,които ще поемат 1-ви клас?

# 652
Аааа, аз мисля да пропусна това с реденето. Имаме едни мизерни точки за работа на единия родител в района, ако стигнат - стигнат. Като не стигнат - в някое от другите училища ще е. Иначе за веселбата по време на чакането и аз дочух. Но не знам дали си заслужава чак толкова. Thinking Нищо де, ако нещо се разколебаем и решим да пазим среднощен ред тъкмо ще си правим компания. Mr. Green

# 653
  • София
Здравей Копче,
Видях , че си от Младост  и те моля да кажеш нещо за училишата?
какви са ти впчталенията, къде мислиш да записваш дъщеря си? Вярно е че аз съм в Младост 3, но все пак е информация.
Много то благодаря и дано децата да устискат без болести
Благодаря за пожеланията! bowuu
Ами, ние гледаме към 55то в Дървеница. Там ще бъде тя в 1ви клас живот и здраве!
 Макар, че сега е влюбена в сегашната си класна и как ще се разделят, не ми се мисли. Rolling Eyes
Не, че в Младост няма хубави училища, напротив, сигурна съм, че има.
За 125 съм чувала добри отзиви. Не знам, дали от тук или някой друг го бях разбрала, че имаше деца с доста високи резултати по математика от това училище. Ама съм забравила вече за олимпиадите ли е ставало дума, или за приемни изпити в гимназиите. ooooh!
Нямам никакви впечатления, иначе, за никое друго у-ще в Младост Wink. Но имам син  55то и идеята ми е логистично да съчетая и двамата да ми бъдат в едно училище. Hug
Kopche, здравей и от мен!
От една друга тема разбрах, че синът ти учи в 55 СОУ В "Дървеница". Извинявам се, ако съм в грешка!
Какво е впечатлението ти за училището, като цяло? Мислиш ли да запишеш сега и дъщеря си там? Ако - да, имаш ли представа, кои са учителите, които ще поемат новите първолаци на есен? Може и да бъркам, но мисля, че синът ти сега е четвърти клас, което означава, че точно неговите учители ще се освободят за новите класове през следващата учебна година.
Какъв е реда по записването? И там ли се започва по от рано? Или чак края на годината?
Благодаря ти в случай, че ми отговориш!   bouquet

Разбира се, че ще ти отговоря! Hug

Да, много правилно си разбрала.  Mr. Green
И двамата учат в Шилер, но с предучилищната група ни задължават да сме в 145 СОУ и затова децата ми са разделени тази учебна година. Wink
Идеята ми е точно такава-малката отива в 55 в 1ви клас тази есен! Hug
Изобщо не съм се интересувала, кои преподаватели ще я поемат нея. Thinking
Макар, че логиката ти е желязна  Mr. Green и нищо чудно класната на сина ми, да поеме и сестра му.
Ама, аз нямам претенции там. Hug Каквото-такова!
То, което си става, пак ще си стане! Wink

# 654
Ама и аз няма да вися от среднощ!
Но ме притеснява момента в който ще класират децата за целодневното обучение. Ще трябва да се пита. Защото ако не ми го вземат за цял ден, просто няма да го записвам там.

# 655
Ама и аз няма да вися от среднощ!
Но ме притеснява момента в който ще класират децата за целодневното обучение. Ще трябва да се пита. Защото ако не ми го вземат за цял ден, просто няма да го записвам там.
Аз по принцип няма да я пускам целодневно. Баба й ще я занимава - нали е бивш начален учител, та ще й е точно по специалността. Само да е жива и здрава. Praynig

# 656
копче как записа дъщеря си в Шилер? аз бях потресена от училището - 145 и не мога да си представя дете на 6 години да седи там цял ден, в подобна подтискаща обстановка. двор като затвор, стаи с миришещ на ацетон под от балатума, разбити чинове, абе.............ако това е начина да се учи немски, не е за нас. и най вече това целодневно висене в училище на един чин.
в 5 клас са вече с кифози и лордози децата.
иначе днес се обадих в 2 училища в младост. аз търся свестна предучилищна и след това за 1-4 клас учителка. като цяло условията в 39 най ми допадат - всички ученици учат само 1 смяна, на половин ден са, после занималня който иска. много чисто, всичко е подновено. учениците са към 600, а не 1000 и кусур в училището. директорката е много разбрана, дори ми предложи да размести учителките в 1 клас спрямо интересите на децата. самото училище ми се вижда много спокойно и уредено, лятото бяхме в него.
мислех и за 144 но там ни е доста по далече и предучилищната е на 2 смени. незнам дали има опция да си избирам сутрешната само. в 1 клас учат от 8.20 до 18 часа !!!!!! ако имат спортен полуден е чудесно, но все пак ми се види прекалено за дете на 7 години това висене в училище. искам да избегна и училищната храна! иначе стаите за предучилищната и 1 клас са много добре.
дано съм била полезна Simple Smile

# 657
  • Пловдив
Момичетата, интересуваме при грипна ваканция за учениците, деца от ПГ в детска градина  ходят ли на градина. Илиан днес не беше на градина, а днес в Пловдив обявиха грипна епидемия от утре. И сега се чудя дали да го водя утре . За Коледната ваканция ни казаха, че сме, като учениците.

# 658
Привет отново.
Мамичка благодаря за уточняващия въпрос. От бързане да споделя съм пропуснала да кажа, че се отнася за 133-то /руското/ училище.

# 659
Здравей Anaice,
Моля те кажи нещо повече за 39 СОУ в Младост,аз за сега мислех за 81 но и 39 не ние много далече. Благодаря на всички, които биха споделили нещо за тези училища

Общи условия

Активация на акаунт