ПЪРВИ клас - епизод 15

• 44 110
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Ели също е преместена сега - на последния чин, защото винаги се обаждала като питала госпожата нещо и другите деца не можели да се включват.... Само ми е чудно от последния чин дали не може да се обажда....?????  newsm78
Иначе почти нищо не губи, даже си идва с моливи в повече, вчера обаче видях, че са взели 9, а не видях никъде домашно с изписани девятки..... Беше убедена ,че си е написала домашното на занималнята, но не намерихме тетрадката...... Те имат по две тетрадки за домашна работа, за да може като вземе класната за проверка едната тетрадка, децата да пишат в другата .... Едната й тетрадка е в къщи (на нея нямаше писана домашна от вчера), а другата би трябвало да я е взела госпожата вчера сутринта, за да провери домашната от предния ден... Силно се надявам да е писала в тетрадката, която стои на занималнята, защото иначе излиза, че нещо ме лъже..... ще видим днес къде е въпросната домашна и писанията й..... Не че е таскъв проблем, но ми стана интересно къде е писала и къде е бляла...

# 496
Станислав до сега нищо не е губил.

Разместване на децата имаше само веднъж, преди повече от месец, защото говорели.... Simple Smile.  Макар, че са четен брой - 22 /11 на 11/, две дечица седят самички на чин.
Младежът е наказван доста често, но не защото говори, а че много се върти на чина....  Rolling Eyes Направо се чудя как издържа на едно място цял учебен час - вкъщи даже се наложи да тренираме дълго седене на едно място и концентриране.... , но без особен успех. 
Вече знае имената на всички дечица - в началото никой не познаваше от класа, даже сметна, че трябва да съм добре информирана и ми нарисува разпределение на чиновете и кой къде и с кого седял  Simple Smile .

Фулмастрите все още не ги е ползвал. За звуковите модели ползва моливи, а по рисуване - водни боички....

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 18:11 от tanita

# 497
  • София
До 9 часа бяхме на рожден ден. Как устиска малкият не знам - по стълбите към апартамента вече спеше.
Това спане ще ни мори - не издържа човека след 8 часа и това е. А сега като ходи на училище и не спи следобяд - съвсем.

Нашият пък сам искал да го преместят, защото момченцето до него го разконцентрирало. Много ме изненада, не очаквах да приема толкова сериозно нещата в клас. Той въобще тази година постоянно ни изненадва, за сега само положително. Надяваме се, че ще продължи в този дух Grinning

# 498
  • София
До 9 часа бяхме на рожден ден. Как устиска малкият не знам - по стълбите към апартамента вече спеше.
Това спане ще ни мори - не издържа човека след 8 часа и това е. А сега като ходи на училище и не спи следобяд - съвсем.
От край време помня, че ние с теб сме с еднакъв "проблем". И моят след 8 часа вече едвам гледа и си ляга в 8 и половина.  Душковци.smile3504

# 499
  • Бу-у-урга-а-ас
А Кристиян тръгва да се оправя за лягане още в 19:30. В 20:30 вече е заспал.

# 500
  • софия
Завиждам Ви! Моето си ляга преди 22 часа , когато е безкрайно изтощено от каратето.

# 501
Марина все още нищо не е губела / пу пу /, но тук в началото искаха да надпишем дори всеки един молив. Много са стиснати тия немци, ей!  Joy

Чиновете разместваха вече 2 пъти - първо бяха наредени под формата на буквата П, а сега са по 2 или 3 чина на групички.

От вчера започнаха и >, < и =, а числата са взели до 10. С буквите напредват също, но продължават да имат много малко домашна според мен. Рядко давам нещо допълнително на Марина, защото за момента се справя добре. От днес подновихме тренировките по тенис - всяка сряда по час и половина. Надявам се да не се изморява много, защото пътуването да там и обратно ни отнема почти час.

Утре ще им говорят за здравословното хранене. Ще си носи дъска, нож и чинийка и сами ще си приготвят нещо за хапване. Ще я чакам като се върне да разкаже.  

# 502
  • София
А Кристиян тръгва да се оправя за лягане още в 19:30. В 20:30 вече е заспал.
Станаха трима сънчовците тук.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 503
  • При хората, които обичам
Идвам да се фръцна с аватар, нарисуван и надписан от Васи.
Снощи бях на родителска среща, всичко е наред с ученичките.
Училището е безобразно надраскано с глупости. Директорката беше потресена. И от самите драсканици, и от това, че компактната маса първокласници били застанали и четяли хором К - У - Р - В...., предвождани от наша кипра, единствена знаеща всички букви ooooh! Добре, че ми го каза насаме, че щеше да умра.

# 504
  • София
Де Ваня, много талантливо ти е детето.  Heart Eyes
Иво взе да докарва рисунките една идея по-добре, но до такива върхове не може да достигне.  Simple Smile

Защо така заглъхна темата за коледните подаръци? Надявах се на идеи.  Simple Smile
Аз много добре го бях измислила нашия-костюм на Дарт Вейдър. Само дето влязохме с Иво в "Марсел" и костюмът висеше до вратата. Купихме го. И така коледният подарък изгърмя. За сметка на това Иво 4 дни вече ходи предрешен като Дарт Вейдър в къщи-не може да му се нарадва.  Simple Smile

# 505
  • При хората, които обичам
Не е от мен това дете, на мен дори патките от двойки не ми се получават.

# 506
  • София
Здравейте!
Големи са скици наборчетата. Развеселихте ме по никое време  Simple Smile
Де Ваня, много хубав аватар! Браво на Васи!

При нас нищо ново; Сани ходи с такова желание на училище, че чак ме учудва. Снощи цяла нощ кашля и подсмърча и сутринта решихме да не я пускаме днес, казахме й и като ревна това дете, искала на училище, не знам какво щяла да пропусне, не знам какво щели да правят  Rolling Eyes Цял ден разнася учебници и тетрадки, пише, чете  Simple Smile И аз се чудя на кого се е метнала, мен хич ме нямаше първите класове, чак по-късно ми дойде акъла  Simple Smile

Досега нищо не е губела. От както ходи на училище ляга към 21 ч., преди това лягаше много късно, но те са ЦФО, после играе на площадката отзад и се уморява. За Коледа бях писала преди че иска кукла и подобни. Очаквах нещо по-ученическо, но поразмислих, още са си малки, сега му е времето още за играчки и й поръчах кукла, но не бебе, че има, а като детенце, 63 см висока  Confused и две играчки на Плеймобил. За плейстейшъни, компютри и подобни не мрънка, а Хана Монтана предполагам, че не знае коя е  Simple Smile

# 507
Де Ваня, страхотен аватар.  Hug Браво на Васи.  Hug
Сашо засега само 1 острилка е загубил.
Последните 2 вечери заспива сравнително рано - в 20,15 и 21,00.  Joy

# 508
Тъкмо вчера щех да го хваля моя дангалак, че нищо не е губил и снощи ми сервира, че си загубил двете химикалки- шнайдера, с който пише в час и триещата се химикалка за занималнята  Tired
А капака беше тази сутрин, когато му приготвях торбичката за каратето и се оказа, че снощи след тренировката си е забравил там всичко - дънките, блузата, гуменките... Понеже  от клуба казаха, че трябва да си купим и  боксови ръкавици и баща му взел, че му ги купил, настанала радост неземна и улисани с ръкавиците, и баща и син, забравили за другия багаж.
Добре, че тази сутрин си намери нещата в съблекалнята...

За Коледната ваканция при нас предлагат да се ходи на Зелено училище. Дестинацията не е уточнена, но май към Банско се клони. Ще ходят с автобус, който ще е при тях постоянно и с него ще ходят на екскурзийки всеки ден да разглеждат забележителности. Ктм 200лв е цената. Хем ми се иска д аго пусна, понеже ще му е интересно, хем се притеснявам.

# 509
  • София
Момичета, какви са тези химикалки, които се трият? Къде сте виждали да се продават? Аз съм виждала само писалка, но не е удобна за писане, особено пък на дете.

Общи условия

Активация на акаунт