Боя за коса - blond 18! Изкусително руси!

• 69 754
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета! Много рядко пиша, но ви следя редовно.
Да се запиша с мнението, че поне за мен професионалните бой са с по-добри. Моят есествен цвят е около 6ца и за да постигна добър резултат вече използвам двойно изсветляващи бой. Имах един период в който реших, че моята боя Гарние 111, но ми омръзна след второто измиване да ми жълтее.
Някой в темата беше питал за перманентен грим на веждите аз от миналият четвъртък съм с такъв и съм много доволна от резултата. Няма нужда да се гримирам всеки път когато излизам.  Simple Smile С малкият разбойник си спестявам доста време!

# 361
Gerinela, с каква боя се правиш? Спомням си, че хвалеше някаква, но не помня коя беше.  newsm78  Blush  Спомням си и че искаше повечко изсветляване. Какво стана, получи ли го?
 От професионалните бои от кои си доволна?

# 362
The Code правя се с боята на Seventeen до скоро с 9.1, но вече с 1001 двойно изсветляваща. Доволна съм от нея, че издържа по дълго време, а в същото време като, че ли е по-щадяща защото не мирише на амоняк и е с много приятана консистенция. Сега съм взела Yunsey, испанска и ако не съм доволна се връщам към старата.

# 363
The Code правя се с боята на Seventeen до скоро с 9.1, но вече с 1001 двойно изсветляваща. Доволна съм от нея, че издържа по дълго време, а в същото време като, че ли е по-щадяща защото не мирише на амоняк и е с много приятана консистенция. Сега съм взела Yunsey, испанска и ако не съм доволна се връщам към старата.

Yunsey на мен ми идваше малко по-силна, макар че дълго време се боядисвах с нея.
Но това беше в един от първите ми червени периоди.

# 364
  • в 1001-та нощ
Gerinela - имаш предвид, че е беазмонячна ли?
може ли линк?

# 365
Аз не издържах да изчакам да отида до фризьора си да ми допълни оксидант за втората половина боя Igora , че ми беше дал количество само за половината, та се боядисах с Casting creme gloss - перлено русо.Доста бои съм сменила от непрофесионалните, но такова добро покритие на израстналата коса не съм получавала, освен това няма разлика корен-дължини.
Преди http://nakita.snimka.bg/other/kosa.533604.21444837
След  корени, не много реален цвят  http://nakita.snimka.bg/other/kosa.533604.21444859
След дължини реален цвят http://nakita.snimka.bg/other/kosa.533604.21444901

# 366
Отново Casting  ooooh!
Аз съм на мнение, че ако една безамонячна боя има такъв потенциал и може да изрусява толкова много тонове, за колкото се представя в тази тема, то и производителя щеше да го обяви, а Loreal твърдят, че с тази боя не може да се постигне голямо изсветляване.
Боята преди да се пусне на пазара е тествана и ако наистина можеше да изсветлява толкова много, то Loreal щеше да е забелязал този факт и щеше да го напише както в сайта си, така и върху опаковката на самата боя.
Естествено, че ако косата е светла и се намаже с тази боя, то тя ще стане равномерно руса, но ако косата е по-тъмна, то с тази боя няма да стане абсолютно нищо.
Нямам желание да споря, нямам желание и темата да се превръща в бойно поле.
Нека се мине една година и тогава искам да видя косата на asja. Искам да видя колко руса ще е  след 1 година и дали ще се боядисва все още с тази боя.

# 367
Факт е,че естествената ми коса е тъмно руса-светло кестенява, може би затова покри.Усещането на скалпа ми пак си беше като при боядисване с амонячна боя.Според мен са намерили аналог на амоняка, който поне при русите нюанси успява  да изсветли достатъчно..Поизсуши ми малко косата,както всяка друга боя.С Велатон не съм постигала така добър резултат, а там се стои 40 мин, тук 20 мин.

# 368
Според мен са намерили аналог на амоняка, който поне при русите нюанси успява да изсветли достатъчно..
Казваш, че са намерили аналог на амоняка, който при русите нюанси успява да изсветли достатъчно Thinking , а защо само при русите нюанси, а не при всички  newsm78 и защо при Mirama не се покриха корените и боята се поизми до колкото съм разбрала.  newsm78
Накрая се оказа, че този аналог на амоняка не изсветлява на всички косата, а само на определени хора.  Thinking
И как така Lorela не са разбрали, че в тази боя има аналог на амоняка, който изрусява толкова много косата.  Rolling Eyes

# 369
Момичета, много се чудя... http://www.lorealparisbulgaria.com/img/l10n/products/305x262/HCo8_3.jpg
http://www.lorealparisbulgaria.com/img/l10n/products/305x262/HCo15_1.jpg
http://www.lorealparisbulgaria.com/img/l10n/products/305x262/HCo20_9.jpg

Коя от трите да взема?  newsm78 Ако имате наблюдение, моля споделете.   bouquet

# 370
Здравейте красавици,

Относно безамонячните бои, искам да кажа, че когато една боя е обявена за безамонячна това не я прави автоматично щадяща!
Факт е, че вече няколко момичета показват силно изсветлени коси с безамонячни бои. В същност и майката-химичка на едната беше обяснила, че в тези бои амонякът е само заменен с друго, също толкова силно вещество, но без мирис. Чела съм мнения на известни фризьори, които твърдят, същото като специалиста, така че няма нищо учудващо, по-скоро производителите правят силни бои, които пласират като щадящи без амоняк, от които хората остават доволни и продължават да ги купуват. Дето се казва просто като фасул... Но не мисля, че изтощава по/малко от традиционна боя, просто окислителят е по-слаб и съответно действа по-малко.

Иначе, аз скоро се боядисах с Колестон 9.0 и съм много доволна, изсветли ми корените от ниво 7 до желаното и цветът е много приятен. Досега ползвах силноизсветляващи 12-ки, но резълтатът от последното боядисване е достатъчно задоволителен, за да се откажа от силните бои.

Лека от мен!  

# 371
  • София
Иначе, аз скоро се боядисах с Колестон 9.0 и съм много доволна, изсветли ми корените от ниво 7 до желаното и цветът е много приятен. Досега ползвах силноизсветляващи 12-ки, но резълтатът от последното боядисване е достатъчно задоволителен, за да се откажа от силните бои.
Би ли показала снимка? Ще ми се да пробвам Колестон, въпреки че моята коса е доста по-тъмна.

# 372
Теичка, аз се боядисвам вече само с Преферънс, за нея съм. Вземи която и от двете да е, едната ми изглежда малко по-златиста, а другата е пепелна. Зависи какъв нюанс искаш.

# 373
Чела съм мнения на известни фризьори, които твърдят, същото като специалиста, така че няма нищо учудващо
А защо не ни покажеш къде точно ги четеш тези мнения на известни фризьори, та и ние да ги прочетем?
И кой определя, кой е специалист и кой не? Аз също мога да кажа - аз съм специалист. Или специалистите са тези, на който мнението им съвпада с вашето.  Rolling Eyes

# 374
Mirama, последния път който загледах боя в магазин за козметика, бе именно - http://www.lorealparisbulgaria.com/img/l10n/products/305x262/HCo15_1.jpg
Ще пробвам с нея и дан ми хареса, защото вече наистина ми писна да търся бои !  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт