Боя за коса - blond 18! Изкусително руси!

• 69 896
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Мирама, ако трябва да съм честна когато си наумя нещо го правя, т.е., исках много светло русо- постигнах го и май вече не ми е интересно. И аз май знам защо... много обичам да съм винаги различна- с къдрава (на маша, преса или ролки, или плитки), с права, вързана и пр. А сега, с тази къса коса не мога почти нищо да правя и наблягам на цвета. Уфф писна ми да сменям бои  smile3518   Не мога да намеря своя цвят. Бях се обнадеждила, когато фризьора ми даде боя, но пак се разочаровах ! Аз си се правех много добре преди. Вече с Л`Ореал ще се мажа, но не знам какъв цвят и дали Ексиленс, Преференс или Кастинг. Кажете ми моля ви, къде в София има магазин, в който има всички бои на Лореал? Купих си Преференс, Алена ми показа тя с какво се е правила, и на мен ми хареса повече, но от мястото където си купих моята нямаше нейния нюанс. Ще се гръмна вече  ooooh!  Днеска цял ден-  newsm79 wash hang     food002   за да не заставам пред огледалото. Не си ли шибна 2 тона лак, няма шанс да изглежда добре тая къса коса ! Не съжалявам, че я отрязах- имах голяма нужда, просто ме е яд, че ми е трудно да я фризирам. Сигурно ви писнах с моите неволи, но няма на кого да се оплача. Знам, че поне вие отчасти ме разбирате   bouquet

# 646
Теичка, основата ти колко е тъмна, че в момента не се сещам?
Аз моя цвят го докарвам с Преферънс 8.1, става чудесен и ми се струва почти същият като този на снимката, която пусна.
Пробвай с него, или ако искаш с Екселънс, който В С каза че е по-силен, и пак същият номер.
С Кастинг изобщо не се мъчи, категорично не препоръчвам.

# 647
Теичка,да ти кажа и в тази тема,че много ти отива късата коса и не съжалявай.
И на мен скоро ми идва ред за боя и незнам какво да я правя тази моя коса Rolling EyesМай ще се връщам към блондора.Убедих се че толкова светло русо каквото искам с моята тъмна основа с боя няма как да стане.

# 648
Теичке! Да ти кажа, че аз много добре те разбирам. Аз съм същата!

Моят съвет е опитай се да не мислиш в момента за косата ти, фокусирай се другаде. И не си сменяй цвета!
На мен не ми харесва цвета на косата на Яна Маринова на снимката. Изобщо дори не ми харесва, не мисля, че й отива.
На Мирана й отива сигурна съм, но това е друг въпрос.

Аз те харесвам много с цвета,с който си в момента, според мен просто продължавай да се боядисваш в корените и остави косата ти да израсте отново. И с къса коса те харесвам!  Peace

# 649
Теичка, според мен прекалено си се съсредоточила върху несъвършенствата на цвета и не виждаш, че корените ти изобщо не са чак толкова жълти, колкото ти се струва, а дължините са много приятни.  Flutter
Аз съм минала през подобни етапи - всички да ти казват колко е хубав цвета ти. Ти го намираш за ужасен и все го променяш и нещо не ти харесва...
Скоро гледах снимките си от една сватба преди 6 месеца и страшно харесвам цвета си. Малко по-тъмен е от сегашния, но без никакви разлики. Не знам какво все не ми е харесвало тогава...

# 650
Ами  не съм виждала естествения си цвят от близо ... 7- 8 години... и май е нещо такова -

Май месец т.г. катастрофирах  и нямах възможност да се движа много, но отидох до моя фр. Жоро и той ми плясна едно кафеникаво... нещо подобно на моя естествен, но малко по-тъмен. Ето и снимка :

# 651
  • България
а как най успешно се потъмнява бяло руса коса за да стане млечно-шоколадово кафяво?страшно тънка и изтощена стана косата ми иска ми се малко да си почине от русото.

# 652
Ми с боя  Money  Но много бързо ще пада цвета.

# 653
Теичка, да ти кажа по-тъмната коса ти подчертава лицето. )
Пробвай направо с 8.1, мисля че върху твоят цвят ще покрие добре и ще се получи това, което показа на снимката.

# 654
Теичка, много е хубав цветът, но не разбрах... искаш такъв ли?  newsm78
Да се оплача - пак смъкнах топка косми от главата си. Мисля утре да мина до аптеката и да се консултирам с фармацевт за подходящ продукт за сезонния косопад.

# 655
Не, аз не искам кафяво, защото за мен русото не е в кафеникава гама, а в жълтеникава и т.н. И съм виждала доста коси в темата с такъв цвят -

По скалата на цветовете може би се води русо, но за мен не. За мен това -
http://www.aaa-fashion.com/wp-content/uploads/2009/07/2009-blond … r-color-tips2.jpg
е русото.
Искам нещо подобно. С никакви отвеяни оттенъци, а едно просто русо, да не жълтее, естествено, но явно аз много искам. По принцип косата ми става много светла и без блондор.

# 656
Теичка, ееее, ама ти си изясни накрая какво искаш. )
Защото първата снимка на Яна Маринова, която беше показала е близо 2тона по-тъмна от тази последната, която показваш.
За тази ти трябва 9ка, че може и 10ка, при твоята тъмна основа.

# 657
Не, аз не искам кафяво, защото за мен русото не е в кафеникава гама, а в жълтеникава и т.н. И съм виждала доста коси в темата с такъв цвят -

По скалата на цветовете може би се води русо, но за мен не. За мен това -
http://www.aaa-fashion.com/wp-content/uploads/2009/07/2009-blond … r-color-tips2.jpg
е русото.
Искам нещо подобно. С никакви отвеяни оттенъци, а едно просто русо, да не жълтее, естествено, но явно аз много искам. По принцип косата ми става много светла и без блондор.

Това са бежаво- златисти руси... на ниво от тъмно до светло русо са... Simple Smile

# 658
Ами едната отива към медените нюанси, а другата е на кичури. Пак казвам, аз харесвам точно фиксирани, ли да да знам какд а ги нарека цветове. Обичам черно, ако не бяло или жълто (но не патешко) русо, като на Маринова примерно. Много се дразня когато косата ми прелива във всевъзможни цветове, сякаш съм разляла тон брукат по нея...

# 659
Рошавке, добре дошла!

welcome baloni

Общи условия

Активация на акаунт