Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Безопасно ли е да се дава сребърна вода на котка?
Каква е разликата между сребърната вода и осветената вода?
Какви са приложенията и употребите на сребърната вода?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Безопасно ли е да се дава сребърна вода на котка?
-
Каква е разликата между сребърната вода и осветената вода?
-
Какви са приложенията и употребите на сребърната вода?
Сребърната вода може да се използва за лечение на болки в гърлото, конюнктивит, хрема, вагинални проблеми, вирусни и бактериални инфекции и кожни заболявания. Въпреки това не се препоръчва използването му за по-сериозни състояния като рак. Сребърната вода има множество приложения, включително дезинфекция на рани, изплакване на гърло, промивки при възпалени венци, облекчаване на кашлица, дезинфекция на предмети и др. Също така се използва за лечение на вагинално течение, гъбични инфекции, проблеми с простататата , гинекологични заболявания като миома и мастопатия, камъни в бъбреците , гастрит , кожни заболявания като псориазис и екзема, нощно напикаване при деца и други.
-
Как се приготвя разтвор на сребърна вода и какво количество трябва да се приема?
-
Къде мога да купя сребърна вода и колко струва?
. Важното е наистина ти да си много спокойна защото по този начин и бебо е спокоен в коремчето на мама
. Аз ако ти кажа че съм пила два вида лекарства докато съм била бременна да чукна на дърво с бебчо всичко е наред.
Наистина малко се поуспокоих. Всеки път си казвам: "Сега като ида на лекар и видя, че всичко е наред, спирам да се притеснявам", но уви, независимо че на видеозона всичко си изглежда нормално, аз пак почвам да се филмирам... Надявам се да не изкарам цялата бременност така, защото ще полудея...
.