SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 23 905
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
 Joy   благодаря ви за настроението,  мога само да хвърлям по едно око , говорете си за Джаред  Mr. Green  Heart Eyes

# 631
Joy   благодаря ви за настроението,  мога само да хвърлям по едно око , говорете си за Джаред  Mr. Green  Heart Eyes

Лиленце,

Като гледам целия ти пост, заедно с подписа, имам чувството сякаш Сам иска/моли да си говорим разни неща  Wink за/пред него.

PS. Аз съм Crazy .

# 632
  • # супернатурална #

Като гледам целия ти пост, заедно с подписа, имам чувството сякаш Сам иска/моли да си говорим разни неща  Wink за/пред него.

Joy Съжалявам, че се потретва това гифче, но няма по-добра илюстрация на казаното Laughing

# 633
Хм, изражението му трябва да е по-палаво-очакващо, надявам се. А, а?

# 634
ох като гледам Кас, надвесен над Мег, и публиката отстрани искрено се надявам да е сделка, да не ми опорочат момчето чееееееееееее  #2gunfire

# 635
Не знам, ама нещо червъртосезонно ще да е, защото изглежда просто страхотно. И за радост на Фейчето е в бяло Heart Eyes Ето, точно така му харесвам косата, както е на този снимка.

Stitch,

А за това, че феите са върху главата му 'що нищо не казваш  Wink ?
Ами какво да кажа, то е само метафорично, Импалка Laughing Плюс това на мен са ми напълно ясни способностите на Фейчето за покачване върху глави Laughing
По учудващото е защо вие нищо не казахте, като предложих диамантените добавки за втвърдяване... на коса Laughing

Дано само не тръшне нашата алфа Fairy, поне не точно по този начин Mr. Green .
Няма опасност, аз няма да оставя да я тръшне. Ако вземе та й налети, ще го ръфна нежно по дупето да се освести и после меко, но настоятелно ще го убеждавам, убеждавам, убеждавам да пощади живота на Фейчето Praynig Joy

# 636
  • # супернатурална #
Хм, изражението му трябва да е по-палаво-очакващо, надявам се. А, а?

Не знам за теб, но аз точно това виждам Laughing Забележи t -то как го изговаря, с изнесено напред и надясно езиче Laughing

Ей, сетих се най-накрая откъде ми е позната мацката със Сам-това е момичето, което бе женено за грозника, в серията с кладенеца на желанията.

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 12:59 от Г. Краули

# 637
Stitch,

Не знам откъде да те започна, затова подред, отгоре надолу:

1) Т.е. с малко по-къса и не толкова стърчаща настрани коса. Нали, нали?

2) Диамантите са най-твърдите камъни на света - одобрявам приложението им по така завоалирано предложения от теб начин. Само да не започне и да блести Laughing ...

3) Знаех си аз, че ще има и ръфване, но още по си знаех, че няма да ги оставиш само двамата.

Г. Краули,

На мен не ми изглежда въодушевен Thinking .
О-о-о, езичето - мммммм. Отивам да си пусна Ди-й-йн клипчето по темата. Пет минути екстаз и се връщам.

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 13:13 от Impala

# 638
Ей, сетих се най-накрая откъде ми е позната мацката със Сам-това е момичето, което бе женено за грозника, в серията с кладенеца на желанията.
Браво, Галче, страшна си! Как я разконспирира само, аз така и не можах да я позная. Съгласна съм със Стичето, че Джаред изглежда много добре на тази снимка  Heart Eyes. Да можеше все така да си изглежда, ех.........

# 639
  • # супернатурална #

Само да не започне и да блести Laughing ...

hahaha Да разбирам ли, че не си останала очарована от филма Laughing

[
3) Знаех си аз, че ще има и ръфване, но още по си знаех, че няма да ги оставиш само двамата.

Оо, тя Стичето най-благородно ще се се включи с единствената мисъл как да оттърве Фейчето от нелеката съдба Joy

# 640
Извинявам се, че така ще внеса смут във фейската тематика, но какво ще кажете за това?  Grinning

# 641

Оо, тя Стичето най-благородно ще се се включи с единствената мисъл как да оттърве Фейчето от нелеката съдба Joy

Има-няма 90 килограмова съдба? Всъщност не знам колко тежи.

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 13:23 от Impala

# 642
Има-няма 90 килограмова съдба?
Като го гледам при всички положения е над 100.

Я сега да се посмеем дружно на младия Дженсън  hahaha hahaha

# 643
Я сега да се посмеем дружно на младия Дженсън  hahaha hahaha

Е-e-e, Злате Hug , бива ли така?! Точно се връщам подгрята от облизващото се Ди-й-йн клипче и ти да ми лиснеш варел полугол непорастнал Дженсън каубой Sick .

Галче,

Поне три неща ми харесаха в ‘Здрач’: колата на вампира, ‘Linkin Park’ и идеята за аромата на друг човек като ‘наркотик’ (тук аз съм и пристрастена и дрога Peace ).

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 13:33 от Impala

# 644
Stitch,

Не знам откъде да те започна, затова подред, отгоре надолу:

1) Т.е. с малко по-къса и не толкова стърчаща настрани коса. Нали, нали?

2) Диамантите са най-твърдите камъни на света - одобрявам приложението им по така завоалирано предложения от теб начин. Само да не започне и да блести Laughing ...

1) Точно Grinning Най-много харесвам прическата на Сами от 4-ти сезон. Помня, че като в първия епизод отвори вратата на онази мотелска стая, където беше с Руби, направо хлъцнах и ми се разпаднаха капачките на колената. А тогава още търках пейките в съблекалните на Маракана Laughing

2) Пепел ти на езика Crazy Дейна направо ще изпадне в екстаз от предположението ти, тя е върл фен на the Cullens Joy Фейчето пък още повече, дето тича с върколаците Laughing

3) Е, сега, за какво да ги оставям двамата?! Фейчето ако искаше да е насаме с него, щеше ли да ме измъкне от стадиона и да си ме прибере в градинката Flutter Joy

Общи условия

Активация на акаунт