Звездни компромати-84 част

• 61 989
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Копирам нещо от една друга тема, съжалявам ако е пускано.
Клип на  Андреа - http://www.youtube.com/watch?v=uIUrymcvkbU
Промо на седми сезон на "Отчаяни съпруги" - http://www.youtube.com/watch?v=YGt0KEAKBPk
Много тъпо, такова явно копиране скоро не бях виждала. Тотална липса на въображение ли е, какво е...

# 481
А музиката на песента на Андреа е почти 1 към 1 с тази на Цветелина Янева. Опаковката същата, съдържанието същото... толкова си може момичето.

# 482
  • София
Така е  Simple Smile Аз се изумих, сериозно Laughing Не че не съм виждала крадени клипове, но се подразних. Разбирам да вземеш идеята, но тук има идентични кадри. Например:
Андреа    Отчаяни съпруги
Андреа  Отчаяни съпруги
Андреа    Отчаяни съпруги

# 483
нямате изчитане! Grinning

# 484
  • Пловдив
Елизабет Хърли
Зак Ефрън
Leighton Meester
Миша Бартън Това момиче ме изумява с пълната липса на вкус  ooooh!
Кармен Електра

# 485
  • UK
Щото Лейтън Мийстър е демонстрирала страшен вкус точно на тази снимка. Simple Smile А Миша Бартън открай време си се облича ужасно, според мен твърдо си вярва, че е невероятно стилна. Тя има от онзи тип стил, дето ако не го харесваш, значи си твърде посредствен и просто не разбираш. Ъх.

# 486
# 487
Миша Бартън Това момиче ме изумява с пълната липса на вкус  ooooh!
Защо реши, че няма вкус?
Облечена е абсолютно адекватно на тенденциите в момента, даже бих казала, че е в униформа.

# 488
  • Пловдив
Миша Бартън Това момиче ме изумява с пълната липса на вкус  ooooh!
Защо реши, че няма вкус?
Облечена е абсолютно адекватно на тенденциите в момента, даже бих казала, че е в униформа.
Аз много харесвах стила й по времето, когато снимаше Кварталът на богатите. Обаче след това нещо си го изкриви  и определено не го харесвам. Пък и моля ви, вижте обувките Tired Сега, не казвам, че съм някакъв моден експерт, ама не мисля, че са особено подходящи.

# 489
Точно обувките и са хитът този сезон.

# 490
  • Пловдив
Точно обувките и са хитът този сезон.
Може, но това не ги прави хубави. Аз лично никога не бих сложила такива, но има всякакви вкусове  Peace

# 491
# 492
# 493
Русата Златка, която иначе не харесвам особено изглежда неземна красавица на фона на другата.

# 494
Определено и на мен ми е доста по-симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт