Отговори
# 675
Моята малка калпазанка  Heart Eyes вдигна 38.8 снощи и през нощта хич не спа спокойно и по едно време почна да пищи милата.Заведохме я с татко й преглед,слуша й гърдите,ушите й гледа и гърло леко зачервено.нослето й  е запушено,засега даваме ампула вит.ц.нурофен,капив ушите и пръскаме с олинт нослето.Педиатърката ми каза даже как да си направя физиологичен разтвор със сол и лайка,да й промивам нослето и после да слагаме капки....и се надявам да се разминем с АБ.
Тофчеееее супер ще имаш лятно бебче и дано е по кротко от Марти  Hug
От мен засега е това,очаквайте включване  Mr. Green
И нещо за душата

# 676
Здравейте, банда!
Аз пак се затрих ама така ме е грабнало, че дъх не мога да си поема. Взехме си Дани преди месец, беше една седмица с тати си в къщи, после 1 седмица на ясла и хоп...сополи  #Cussing out та една седмица се редувахме с таткото - той в нас, аз на работа и обратно и беше голяма дъндания....сега сме на ясла...дано за по-дълго се задържим. Иначе се срещнах с едно момиченце (на 21) уж да го гледа като не е на ясла, я с кашлица, а с хреми...ама хич не ми се оставя...дано не се налага  Praynig Водих го междувременно на хомеопат...нищо му нямало, щели сме да се борим с евентуални остри състояния...иначе с 3 гранулки за 30 мин му спря хремата  Shocked е за 2 дни ама... все е нещо в петък сме на втори преглед.
Гледах, че сте обсъждали яслите и поведението на работещите там...аз честно казано не съм очарована от някои от нашите, но пък други смятам, че се държат адекватно...тъй като няма друг вариант обаче се примирявам с наличното. В интерес на истината на Дани му влияе доста добре яслата и не съм чувала нищо неподходящо за възрастта (освен едно "маа му стара" ама го бил чул от едно от децата докато се обличали да си ходят и не го е повтарял де)

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 16:05 от mamaAnna

# 677
Тофи, бравос за чурката  Hug мъжка мама Simple Smile Камен ли сте си харесали за име  Wink
мамаАна, дано сте вече здрави всички у дома!!
Диди, за гърлото има едни спрейове с невен и прополис - малко са гадни защото им щипят на червеното гърло, ама мисля че помагат. И ако можеш й го намажи със сода и мед - объркани. На Момо му го мажа с пръст, но трябва да си бърза, че много хапят тия деца. Бързо да оздравява Радост!

# 678
И аз се боря със зачервено гърло от 2-3 дни, засега нямам хрема и не слиза надолу  Praynig дано да устискам и не стигна до кашлица.
Диданке да това е името- до скоро си мислех че няма име което да ми лежи, но като го чух това ме грабна. Било пожелателно име детето да е с твърд характер и здраво като камък, и най-вече е българско. А за момиче бях харесала Верина-пак е славянско и означава ''истина" ама няма на кого да го туря туй име  Joy

# 679
ама няма на кого да го туря туй име  Joy

Споко Тофче  Hug третото ще е мома  Hug
Радвам се, че всичко с бебчо е ок.Ти бързо да го пребориш това гърло.
Анита е със сополи и температура  Tired Сестричето ме зареди с хомеопатични та засега с тях караме.
Ани я кажи кои са тия гранулки  newsm78

# 680
  • София
Здравейте момичета!
Тофифи, честита ти втора чурка  Joy Много хубаво име сте избрали  Hug

Ние засега удържаме на настинките, но Калина донесе едно вирусче от яслата и три дена се борихме с повръщане и диария. Точно се оправи и рая поде щафетата  Mr. Green От днес съм ги писала и двете здрави.

За градините и аз съм на нисък старт, на 28.02 ще пуснат набор 2008 да кандидатства за градина и трябва да се от първите, че с тия 8 точки за никъде не сме....

Утро, май наистина малките щерки са по- палави от големите. Калина като бебе си беше много кротко. Рая е голям инат. Като реши, че иска нещо не можеш го спря. Ако й взема от ръката нещото, което си е харесала наддава такъв писък, все едно съм я изпуснала на земята. А пък чукне ли се някъде ще кажеш че най-малко си е разбила главата...... Само Калина се справя с нея  Mr. Green

# 681
  • София
Тофи, мъжка мама ще си ти! И супер име сте си избрали. Да е здрав като камък!
Ели, абе ти няма ли да разкажеш малко за почивката?  Crossing Arms

абе момичета, едно скромно предложение  Embarassed - дайте да спретнем едно пролетно колажче? голяма съм мераклийка аз да го направя. взехме си нов компютър и най-накрая си качих Фотошоп да ме дърбят ръчичките.

# 682
пфу...Дани пак е с адската кашлица, чак се събуди ноес от пристъп....е звъня на хомеопактата да ускорим прегледа, че ако отида при педиатърката АБ ни е вързан, че ще реши, че е от старите сополи...дано да ни приеме, че каквото е стълпотворение там....
Ели, калиум йодатум са гранулите , ама с 200 потенция, не от боаронскте ала-бала Simple Smile
Илка, добра идея!

# 683
Абе боаронските понякога ми вършат работа на мен!
Alium cepa е за бистри сополи и често кихане. Особено кихането доста бързо го остраняват. А на 2-3 пъти направо избегнахме разболяване с тези гранулки, ама ги давах в самото начало още преди да са се проявили съвсем симптомите.  Peace

Валя, много добре си го описала положението с малките диванета. Наистина все едно си го изпуснала на земята...  Joy Една позната още като се роди Симона ми каза, че едното дете, ако е било кротко, другото ще е дивак. Та надеждата ми е в третото!  Whistling Аз шега, шега, ама последния месец без малко да отървем нещата, че доста се изпотихме до М. Едва се върнах на работа и срамота пак да забременея. Мъжа ми вика - Е, тоз път вече ще те уволнят!!!  hahaha

Тофи, хубаво име! Дано бебчо да е здрав и кротък!

Днес майка ми има юбилей - става на цели 60 години!
Почерпете се за нейно здраве!

Малко дълго стана, ама не може без торта!!!

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 13:55 от utro77

# 684
Утро да ти е жива и здрава майчицата.
Аз този път точно с Alium cepa оправих хремата и кихането.Скоро ще ходим и ние на хомеопат ама да видим кога точно.

Илка какво да разказвам-беше невероятно.От общо 7-те емирства посетихме 5.Най-голямото и най-богатото, Абу Даби, ме грабна най-много.Прилича на оргомна зелена градина-навсякъде има цветя, палми, тревичка, храсти.Абе не можеш да кажеш, че си в пустинята.Няма толкова високи сгради като в Дубай и е много чисто и подредено.Там се намира и третата по големина джамия в света.Направо е нещо вземащо дъха.Огромна и ослепително бяла.Вътре е страхотно красиво, такива рисунки по стените, витражи, абе направо ми падна шапката.
В Дубай също има какво да се види, макар, че по-голямата част е като Леголанд.Невероятни цветове и форми сгради.И всичките все високи.Грандоманщина от всякъде.Обаче се качихме на най-високата сграда в света-Бурдж Халифа.Висока е 828 метра.В асансьора е гадно-за минута стигаш до най-горе и ушите много заглъхват.Гледката обаче си струва-много е красиво.Пред сградата има страшни пеещи фонтани и ако е тъмно е невероятно шоу.
Ходихме и на сафари в пустинята.Много беше яко.Макар, че мен ако питат можеше и по-екстремно да покарат.Качихме се и на камили-беше голям купон.Тая камила като се изправя и като сяда направо се подсича.И за малко да паднем с Мартин.
Ходихме на плаж на Индийския океан и на Персийския залив.
Абе страхотно си изкарахме.Няма да откажа пак да ида  Crazy

# 685
  • софия
alium cepa не са ли гранулки като Осцилококцинум. newsm78 Ние в понеделник след яслата кихахме доста - точно с течни сополи и аз с осциликикцинум оправих всичко - кихането спря а за нослето пръсках Олин за деца над 2 г. Peace

# 686
microelena малко по-големи са гранулките.В едни сини пластмасови опаковки са.Аз давам по 5 гранулки 3 пъти на ден.А в носа слагам еуфорбиум  Peace

Илка аз съм "ЗА" колажа.Казваш къде да пращаме снимки.
Тъкмо да взема да пооправя първа страничка малко, че срамота  EmbarassedАма такъв мързел ме гони напоследък, че не е истина ooooh!

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 14:57 от Елица-сестрица

# 687
  • софия
 Hug Peace прочетох тук http://www.lekar.bg/lek-114/info-113/%D0%A5%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0/ повече инфо .ще ги пробвам следващия път - дано не е скоро Peaceмерси

# 688
Тъкмо да взема да пооправя първа страничка малко, че срамота  EmbarassedАма такъв мързел ме гони напоследък, че не е истина ooooh!
амчи да, като се гледам на 1стр, още съм бременна  hahaha  Hug  Hug пък и да запишеш новите попълнения  Mr. Green
Искам и аз в Абу даби, ама не отказвам да си топна дупето и в нашето моренце  Sunglasses

# 689
Тъкмо да взема да пооправя първа страничка малко, че срамота  EmbarassedАма такъв мързел ме гони напоследък, че не е истина ooooh!
амчи да, като се гледам на 1стр, още съм бременна  hahaha  Hug  Hug пък и да запишеш новите попълнения  Mr. Green
Искам и аз в Абу даби, ама не отказвам да си топна дупето и в нашето моренце  Sunglasses
Сраммммммммм Embarassed Обещавам да се поправя.
Ох аз бях се затъжила за моренце.Че тук е много студено.Миналото лято ходихме само веднъж ама си намокрих само краката.
Сега май месец, живот и здраве, отиваме в Кипър да видим сестрата на мъжо, че се сгоди по Коледа.И се надявам да е топло и да става за плаж.

Общи условия

Активация на акаунт