Подсъзнанието може всичко 32 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 83 601
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Мангало, кажи какво трябва да се вижда освен звездички или снежинки?

# 661
  • София
Аз малко не разбрах как да живееш хармонично те принизява? А пък високомерието те извисява... newsm78 Значи за да се извисим започваме да живеем против вътрешните си пориви, не следваме интуицията, ами започваме да се перчим и да високомерничим.  Crazy

# 662
  • Universe

Някой дали ме разбра?!  Laughing

Аз Hug, предполагам и доста други  Peace

Ситуацията не можеш да промениш, променяш примерно отношенето си към нея ... ок... и? Това ще ми помогне да не попадам пак в такива ситуации ... ок. А защо тогава не работя върху последната такава, а не в някаква минала.
А и нали душата предварително е избрала каква "опитност" ще получи с новото си прераждане. Имаме ли право съзнателно в случая да се бъркаме в нейния път?

Според мен, откривайки причината, по-лесно ще се преборим със ситуацията. Например - аз имам страх от височина и винаги си мисля, че ако зная от къде идва, ще ми е по-лесно да я надскоча. Не, че сега не правя усилия в тази насока, но все ми се струват някак си незавършени - просто искам да зная техния генезис  /ех, това рацио Wink/

Душата е избрала своята опитност, но и се дава възможност да преодолее някои стари негативи. Бъркайки се в тази насока  - израстваме /много елементарно го обясних, но нямам време за повече  Heart Eyes/

Аз малко не разбрах как да живееш хармонично те принизява? А пък високомерието те извисява... newsm78
Прилепването те принизява Peace

# 663
В случая университетска диплома не мисля, че доказва нивото на подготвеност на преподавателя.

Добре, че постави въпроса, sv_harmony, методи като ребъртинг, хипноза изискават квалифициран психотерапевт, Peace т.е. образование, за разлика от йога, рейки, и т.н., където учителят е с 'призвание', или изборът е с друга 'енергийна информация' да го наречем.

В една от книгите си Мирча Елиаде разглеждаше седемте крачки (стъпки) на Буда, митична мисъл, търсеше образите, но акцентът беше и върху възможното трансцендентиране на света - човек космически тръгва 'нагоре' и временно, вървейки 'назад', по този начин се извършва реинтегриране на първично положение. Оставям ви с тази мисъл.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 01:34 от Ив

# 664
  • София

Аз малко не разбрах как да живееш хармонично те принизява? А пък високомерието те извисява... newsm78
Това го разбрах. Но следвайки себе си, какво прилепване е това?

# 665
  • София

Това го разбрах. Но следвайки себе си, какво прилепване е това?

Аз живея здравословно, следователно - хармонично. Това е правилният начин. Мъча се да приобщя колкото се може повече хора, за да стане средата по-съвършена. Как, за Бога, не го разбират?! Слепци! ТОВА е начинът, стига сте драпали по разни глухи пътища!

....

От мен: и така, закачаш се за идеята. И понеже всяко прилепване бива балансирано насилствено от Вселената, детето ти прилепва към хамбургери, когато вече не от теб зависят хранителните му навици!  Mr. Green

ПП. Нищо лично, просто се опитах да дам пример.  Peace

# 666
  • София
Сега те разбрах.  Peace Ама то това е точно вкопчване и насилствено завличане на другите. А не хармонично живеене, според моето разбиране.  Grinning

# 667
  • Universe
Една хубава статия за прилепването, вижте и коментарите Hug Не всичко е по нашата дискусия, но има доста общо Peace

http://sebepoznanie.com/psihologiq/strah-psihologiq/vkopchvane/

# 668
  • София
Сега те разбрах.  Peace Ама то това е точно вкопчване и насилствено завличане на другите. А не хармонично живеене, според моето разбиранеGrinning

Именно. Но понеже всеки си има разбиране, тълкуванията са в целия спектър на възможности...

# 669
  • Русе
Аз като Клонка    Hug също съм се чудила какво всъщност ти помага това да "изживееш" още веднъж нещо, за което дори нямаш съзнателен спомен. Ситуацията не можеш да промениш, променяш примерно отношенето си към нея ... ок... и? Това ще ми помогне да не попадам пак в такива ситуации ... ок. А защо тогава не работя върху последната такава, а не в някаква минала.
 Според мен , една такава визия би могла да помогне за преодоляване на страх или преграда за продължаване напред. В реалния живот сме затормозени точно от тази преграда и е много трудно да я преодолеем,но не е невъзможно. При изпадането в трансцендентни състояния, това би могло да стане по леко.

# 670
  • София
Една хубава статия за прилепването, вижте и коментарите Hug Не всичко е по нашата дискусия, но има доста общо Peace

http://sebepoznanie.com/psihologiq/strah-psihologiq/vkopchvane/

На мен ми се струва, че е точно за нашата дискусия.  Hug Много добре представено! Благодаря!   bouquet

"...Доверете се на своя свят, че ще ви осигури това, което ви е нужно...", дори ако това е рибъртинг!  Laughing

# 671
  • на брега на морето
Ивонска, здравей!
Моля, пиши тук, имаш доста за разказване.

# 672
  • София
Ивонска, здравей!
Моля, пиши тук, имаш доста за разказване.

O, Мацак!  Hug

То за разказване няма много - човек трудно може да придобие реална представа за чужд процес...  Wink Това е все едно да се опиташ да ми предадеш чрез думи усещането при скок с парашут, ако аз самата не съм скачала.

# 673
  • София
Четох тази статия преди дни и определено е така! Аз лично се чувствам прилепнала към минали събития, които са били щастливи и се опитвах да върна времето, но осъзнах, че това е налудничево. Сега се боря да се отлепя, за да мога да продължа по пътя си!

# 674
  • София
Е, да, но всяка "борба" за отлепване е ново прилепване Mr. Green

Сложна е тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт