Същото важи и за мен-приемала съм за даденост младежкия си вид, за който не се е налагало да полагам съществени грижи. Да ама колкото и да не ми се вярва, времето си минава и си проличава. И понеже хич, ама хич не са ми по вкуса онзи тип неподдържани 40-50-годишни жени, които ходят негримирани, с раздърпани тениски и маратонки, буквално се превъзпитавам. Не искам да обиждам никого
Стилът е излъчване и после дреха и останалото. Дъщеря ми ме мотивира допълнително-в това и в ред други отношения-искам да възпитам в нея самоуважение, женственост, стил, добър вкус и т.н. Майка ми/ макар да е с отличен вкус/ никога не е полагала особени грижи за вида си-въпрос на самоуважение и за мен предпоставка за добро самочувствие-което винаги ме е дразнело. Та, и аз като Ели-един лак ми е достатъчен да ми оправи самочувствието понякога.
Винцето е добър вариант 

То и аз уж не си просих комплименти, хаха
А за сиропа, тъкмо щях да пиша, че точно него някой похвали, ама тя Гери е писала.
Живот и здраве, и ние по-догодина с мъжо ще празнуваме същото нещо
И децата са ти страхотни! Все си мисля, че 2 години не е толкова неосезаема разлика, ама като ги гледам твоите принцеси, са като близненца, толкова са сладки

! За хомеопатията - не бих се съгласила на този етап на симптоматични лекарства, а само на едно цялостно евентуално уравновесяващо! И въпреки, че не съм спала особено последните 2 години, не съм направила постъпки даже за този вариант - за сега както вече съм писала, само сулфлур за прочистване от конвенционални лекарства!
И каквото и да реша тогава, ще е на юруш, за да оцелеем - така не се взимат правилни решения, освен на късмет. 
Ми аз не искам да рискувам така. Не споря, мерси за мнението, знам, че аз попитах, просто да обясня и моята позиция.
Аз като не мога .....
Дано и на вас да помогне сиропчето!
това са и моите мисли. Бухта, дано ви помогне хомеопатията!
Мисля, че е по-доброто решение. Билколечението и хомеопатията са много далече едно от друго и определено има разлика. Не съм против първото де.
И ние обичаме да се снимаме в това фото
, само дето не ми харесва, че не дават снимките на диск, а ги пазят, за да ги вадиш при тях
За името на третата мацка не беше ли Леонна по едно време
, мъжът ми беше много доволен). Ходих до там на интервю, разгледах централата им, половин ден минах през интервюта и презентации... Работата беше много интересна, точно в областта, в която тогава исках да се развивам, с пътувания из Европа (5 дни всеки месец) и т.н. Офисът им е в Greater London и реално щяхме да живеем в предградията... Предлагаха помощ за релокейшън, вкл. и финансова - абе, изобщо, един път човек получава такова предложение, дето се вика. Дълго обсъждахме с мъж ми дали да приема, проучих много неща за там, разпитах много близки приятели, които живееха в Англия (между другото, най-близката ми приятелка от една страна и най-близкият приятел на мъжа ми от друга - и двамата живяха дълги години в Лондон, тя има и гражданство и се ожени за англичанин, и т.н., но и двамата сега са в България със семействата си
). Решихме да останем в България и отказах. Защо? Защото мъжът ми не владее английски и отиването ни там означаваше за него да се превърне в детегледачка, докато междувременно учи английски и в последствие си намери не особено добре платена работа, всички доходи от която да отиват за детската градина на детето. Също така означаваше да отложим плановете за второ дете с поне две години, което не искахме да правим. Като цяло, не съм сигурна, че образованието там е на изключително по-добро ниво от нашето от това което проучих и разпитах, освен неоспоримия факт, разбира се, че възможностите са повече, но и са скъпо-платени. За здравеопазването също не съм убедена на какво ниво е - имат 4 май бяха различни здравноосигурителни системи в зависимост къде живееш, общо взето вероятно радполагат с много повече оборудване и са по-клиентоориентирани може би, някои неща с абезплатни, повече възможности, но като цяло от отзивите от приятели и познати там останах с впечатлението, че не е с кой знае какво по-добре от тук. Разбира се, от Сони щяха да осигурят застраховки и т.н., но дори и така... Друг фактор, който за нас беше много важен, беше средата и това, че ще сме далеч от роднините и семействата си. Нашите семейства са доста сплотени и това със сигурност щеше да ни липсва. В България общуваме с приятели от години, които щяха да ни липсват... Повечето от тях - хора успяли и реализирали се, с добри доходи и спокойствие, което предполага ведрина в общуването. И така нататък, мога още много да пиша, но ние взехме много дълго и подробно обмислено решение да останем тук, съзнавайки, че винаги може да има по-добро, че най-вероятно ще лишим децата от неща като достъп до повече възможности за образование и т.н., но пък ще им осигурим да растат в една здрава семейна среда, в обкръжението на близките си хора и приятелите ни от детинство, в семейство със спокоен татко, който не е депресиран от това, че жена му го издържа и майка на разположение, която не пътува постоянно и не работи по 12 часа на ден.
Не бих я обличала в розово, нито ще я обсипвам с повече красоти, отколкото брат й. Толкова за това 
Казвам го от опит, защото доскоро и аз си мислех каква голяма заслуга имам Криси да е детето, което е, но сега виждам колко различна е сестра й въпреки общите родители и методи на възпитание...И започва да ми светва, че можем само да сме благодарни за децата, които са ни изпратени, да им се радваме и да ги напътстваме, но не и да ги моделираме по своите критерии. Наистина трябва да се стараем да бъдем добър пример за тях, но от там нанатък те сами ще изберат своя облик и своя път.
. Ред ежедневни издънки допълват картинката и независимо от читавите ни приятели и семейства, не живеем във вакуум, така че негативизма ни срива. Винаги съм вярвала, че тук нещата ще се оправят-бавно, но все пак ще, обаче вече съм песимист. Съжалявам само, че не съм се родила навън, изляза ли ще се чувствам като дърво без корен. Или още не ми е кипнало достатъчно.
За приятелствата с мъжете, мда, по-сговорчиви са и са ми по-симпатични, и приятелства в стил "Сексът и градът" са ми супер анти. Но това вече е необятна тема, по коато можем да говорим мнооого