Клонинг / El clon

• 66 068
  • 614
  •   1
Отговори
# 60

Интересно какво ли ще кажат дамите, които не са гледали оригинала.

здравейте
аз не съм гледала оригинала,но като за на4ало ми хареса,а от тук нататък ще видим Simple Smile

# 61
  • Търговище
По-хубав сериал от "Клонинг" не съм гледала Hug
този римейк нещо не успя да ме грабне, по нищо не се доближава до оригинала Crossing Armsнито с музика, нито с играта на актьотите, нито пък начина по който е снимам( не разбирам от тези неща, но оригинала ме грабна и то до последната серия Peace), нито с грима абе с нищо Crossing Arms

и с "коремния" танц нещо не се справи Хаде Whistling

# 62
 Гледам започнал е, да видим как ще е!Аз пък по това време ходя да прибирам внука от училище, ще ми е невъзможно да го гледам  Confused!

В същата къща ли е снимано?

Не. Бразилският е сниман в Мароко, Бразилия и половината серии Мароко е направен в "Прожак". То си личи че са декори в сравнение с първите серии.Като са удължили сериала им е излезло много скъпо снимането в Мароко. Иначе често и външните снимки са в "Прожак".

Този сериал е на Телемундо и по техен избор е къде ще се снимат. Виждам много колумбийски актьори. Може пак там да са снимали защото там им е най-евтино и имат добри актьори.

# 63
Здравейте! Не съм гледала оригинала, кога са го давали и къде? Днес гледах първата серия по БТВ и много ми хареса, ще видим по-нататък какво ще е. Но ще се постарая да следя сериала.

# 64
Съгласна съм, че това е един от най хубавите сериали  Hug  Hug  Hug, а оригиналът е наистина ненадминат  Peace  Hug

Една неповторима Летисия Сабатела в ролята на Латифа, много лъчезарна и красива, доставяше ми изключително удоволствие да я гледам. Същото се отнася и за Джована Антонели и Вера Фишер в ролята на Ивет. Тези трите ми бяха любимки  Hug
Просто има сериали, на които колкото и римейка да направят оригинала си остава единствен. Лично мнение  Peace

# 65

Уцели десятката. Това е сайт от който може да се вземе всичко за оригинала. Само липсващите серии са набавени с руски. Който иска да види оригинала това е сайта. newsm76

# 66
А, Ивет! Тъкмо се чудех днес, тази Кристина защо не ми се вързва, друго име беше, ама не ми идваше на ум.

В днешния епизод, сцената в пустинята, категорично не беше снимана в Сахара, но дори в Ла Гуахира не беше. Някакъв декор и от пред изсипали малко пясък  Confused  В предишния, оригинален сериал, по един или друг начин успяваха да пресъздадат атмосферата на Сахара. От там се влюбих в нея, после заради този филм ходих да я видя на живо, два пъти съм ходила и наистина си я познах - тя е, като в Клонинг. Разбира се и изключителната музика на Маркус Виана сериозно допринесе за това.
Сега е постно, постно, постно...

# 67
  • au bout du monde
На мен ми харесва новата версия.
Стария не ми харесваше Peace Актьорите пък и съвсем не ми бяха симпатични Rolling Eyes

# 68
  • София
Не знам как точно е сниман оригинала, но наистина имах чувството, че е в съвсем оригинална обстановка. Надали за всеки кадър са отскачали до Мароко, но резултата беше потресаващ.

Четох преди време, че Джована Антонели се е подготвяла специално за танците доста време преди да започне да се снима сериала.

# 69
Слабо,слабо за съжаление  Crossing Arms

# 70
Къде мога да гледам сериала, че това 11 часа хич не ми е удобно Rolling Eyes

# 71
# 72
Текста на песента на Хаде и Лукас
Amor, amor
Cuando te alejas de mí
Llora y llora mi corazón
Cuando te conocí
Me enseñaste el amor
Amor sin ti, mi vida
no veo la luz

Ana Baddy Baddy Hibbak
Ana Baddy Baddy Albak
Ana Baddy Koon Janbak
Ana Baddy Eyak Kellak
(repeat)

# 73
Къде мога да гледам сериала, че това 11 часа хич не ми е удобно Rolling Eyes

http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents& … ry=0&active=1

# 74
  • Пловдив
не е същото какво му имаше на другия клонинг че да правят нов .

Общи условия

Активация на акаунт