Германска нова медицина - 6 тема

• 53 836
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
А атопичният дерматит и АБКМ какъв конфликт са? Извинявам се, ако вече сте го разисквали, но не успях да го открия  bouquet

# 46
Крис, запознат ли си с Bowtech? - http://www.bowtech.com/WebsiteProj/Pages/About/Welcome.aspx
Твърдят, че имат техники, с които могат да предотвратят поражения в тялото при шок (конфликт)...

# 47
Крис, запознат ли си с Bowtech? - http://www.bowtech.com/WebsiteProj/Pages/About/Welcome.aspx
Твърдят, че имат техники, с които могат да предотвратят поражения в тялото при шок (конфликт)...

Да,знам го.Много е модерно в Commonwealth дьржавите.(Англия,Австралия,САЩ и др.)
Доколкото сьм запознат е смес от кинезиология,киропрактика и Ломен масажи.
Не знам да помага при тежки заболявания,по скоро е за физични травми.
Кьде да прочета за лечение на шок в тялото?

# 48

Не знам в сайта дали пише. Мъжът ми и майка му в момента ходят на курс за това нещо и там са му го казали.
Ще го питам дали може да се прочете някъде повече?
Иначе той е много впечатлен до момента.

# 49
Как се обяснява жълтеницата при новородено?  newsm78
Благодаря!  bouquet

# 50
Как се обяснява жълтеницата при новородено?  newsm78

Жълтеница/хепатит е лечебна фаза на конфликт "гняв в територията". Решението на конфликта е дошло с раждането.
Най-вероятната причина е насилствено или трудно раждане (бутане, натискане по корема, вакуум и т.н.)  или от друга страна по-грубо отношение и третиране на бебето веднага след раждането при "обработването" му от персонала (аспирация, миене, обличане, ...)

# 51
Ами, тя жълтеницата си е физиологична. Виж, защо и как черния дроб ще може да преработи бързо и червата да изхвърлят бързо билирубина, е друг въпрос. Вероятно точно тук има значение какво се е случило при раждането и веднага след това.

# 52
Не знам да помага при тежки заболявания,по скоро е за физични травми.

Накарах мъжа ми да говори с преподавателя по въпроса и отговорът е следният: Както и предполагах, не могат да предотвратяват заболявания, а техниките (които явно наистина са уникални) са валидни предимно за травми. И те дори не знаят кое, как и защо действа или не действа. Повечето им отговори са - Така казва Боул - и това са учени да отговарят.
Мъжът ми го е питал дали знае за ГНМ и онзи е отговорил "Да", но или те не са се изразили коректно, като са казали, че могат да предотвратяват последиците от лоша вест, или мъжът ми не е доразбрал нещо съвсем, защото така и не разбрах как става това предотвратяване.

# 53
Аз мислех, че жълтеницата е вследствие от ваксината БЦЖ.

# 54
Което също може да се разглежда като гняв в територията.

# 55

Едва ли. Статистическите данни за жълтеница при новородените, които имаме са от страни където не се прилага БЦЖ, а процентите не са по-различни от тези в БГ.

# 56
записвам се да чета Simple Smile

# 57
Поздравления за новата тема ! И аз се записвам.

# 58
# 59
Едва ли. Статистическите данни за жълтеница при новородените, които имаме са от страни където не се прилага БЦЖ, а процентите не са по-различни от тези в БГ.
Жълтеницата е физиологична и е свързана с промяната във функционирането на черния дроб след раждането. Не е следствие от ваксините, но те със сигурност не помагат на положението и могат да го усложнят. Изобщо поставяне на ваксини на един тепърва адаптиращ се организъм е височайша глупост!

Общи условия

Активация на акаунт