Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 117

• 27 469
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Добър ден на всички и от мен!Като гледах пак серията 58 за н-ти път,все повече си мисля че ако Харун е извикал Мелда ,и то сигурно е така, най-вероятно е да я кани на работа при него  - не случайно го даваха, че наема офис - а Мелда въпреки всичко е добър професионалист и най-вече човек на когото има доверие...почти съм ако не на 100%,то на 99.9% че срещата им е именно с такава цел, а не нещо лично да не говорим свързано с Еда - Харун не го интересува Еда в този момент или поне няма да го покаже още повече пък пред Мелда... И още нещо аз все още мисля, че Мелда се е променила и ще помогне за тяхното събиране...
След цялата история,всичко което се случи и след нещата,които и наговори в болницата как може да я търси дори. #2gunfire
Това и аз не знам как може да я търси - но явно е така, защото не ми изглеждаше да се срещат случайно.Пък и доста време и минало- 4години - времето избледнява понякога спомените, а и на Харун сега Мелда му  е удобна и защо да не се възползва
Защото от това което и каза в болницата, показа,че е разбрал каква змия е и че няма никаква работа около него.
Подкрепям Пепел от рози! До момента това е първото  ми разо4арование от Харун!Няма  място за връзка  тази жена!

# 512
според мен финала ще  е 70-75

Здравейте момичета! Чак сега успях да Ви изчета.Изпусне ви човек за ден и после няма настигане!! #Crazy #Crazy #Crazy
......................................................................

Ивче ,
и аз мисля като теб.
Най - много 75 серии.Иначе рискуват да стане абсолютна боза и да си загубят рейтинга , който и без това вече не е много висок!!
Споровете ,които са се вихрили около спирането на сериала , според мене са именно заради понижаващия се рейтинг, или заради растящите хонорари!!

# 513
Добър ден на всички и от мен!Като гледах пак серията 58 за н-ти път,все повече си мисля че ако Харун е извикал Мелда ,и то сигурно е така, най-вероятно е да я кани на работа при него  - не случайно го даваха, че наема офис - а Мелда въпреки всичко е добър професионалист и най-вече човек на когото има доверие...почти съм ако не на 100%,то на 99.9% че срещата им е именно с такава цел, а не нещо лично да не говорим свързано с Еда - Харун не го интересува Еда в този момент или поне няма да го покаже още повече пък пред Мелда... И още нещо аз все още мисля, че Мелда се е променила и ще помогне за тяхното събиране...
След цялата история,всичко което се случи и след нещата,които и наговори в болницата как може да я търси дори. #2gunfire
Това и аз не знам как може да я търси - но явно е така, защото не ми изглеждаше да се срещат случайно.Пък и доста време и минало- 4години - времето избледнява понякога спомените, а и на Харун сега Мелда му  е удобна и защо да не се възползва
Защото от това което и каза в болницата, показа,че е разбрал каква змия е и че няма никаква работа около него.
Подкрепям Пепел от рози! До момента това е първото  ми разо4арование от Харун!Няма  място за връзка  тази жена!
Не мисля ,че Харун ще разчита на нея за фирмата!!По скоро я търси ,за да и каже да озапти Еда.!!

# 514
Направи не знам в Турция как не са се побъркали по тази двойка и другите филми да изоставят в рейтинга си ? Ами няма други като Харун и Еда !!! Няма и да има , след като свърши филма. Такава любов, това е събитие !!!  Heart Eyes

Даааа! Най-вълнуващата любовна история на екрана!

# 515
Ако питате мен, срещата на Мелда и Харун си беше чиста случайност.
Загледайте се колко изненадан беше Харун като я видя и тя също.
Плюс това няма логика да се разбира и с двете сестри. Еда , като му се обади можеше да каже,че си има работа,  а той се е разбрал с нея, след като тя тръгна натам.
Сигурно Мелда е чакала някой друг и просто са се засекли.
Колкото до нагласянето й, нали Бату я сваляше може да е решила да го впечатли.
А за това,че прегърна Харун, той все пак е бил част от живота й, просто се е зарадвала.
Не е гаранция ,че няма да му обясни някои неща. Самия факт,че върна книжката с приказките за мен е обнадеждаващ за нея  Hug

# 516
Направи не знам в Турция как не са се побъркали по тази двойка и другите филми да изоставят в рейтинга си ? Ами няма други като Харун и Еда !!! Няма и да има , след като свърши филма. Такава любов, това е събитие !!!  Heart Eyes

Даааа! Най-вълнуващата любовна история на екрана!
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 517
на мен ще ми е интересна срещата между феяз и бату-какво ли ще си кажат толкова.За феяз ще истински удар да разбере че съпругът на дъщеря му е най-големия му враг.дали няма да предупреди ниса по някакъв начин

# 518
Не по-малък удар ще бъде да му каже, че Едже е сестра му.
И сега Бату с дъщерята, синът с Едже !
Това е непоносим удар наистина !

# 519
Ако питате мен, срещата на Мелда и Харун си беше чиста случайност.
Загледайте се колко изненадан беше Харун като я видя и тя също.
Плюс това няма логика да се разбира и с двете сестри. Еда , като му се обади можеше да каже,че си има работа,  а той се е разбрал с нея, след като тя тръгна натам.
Сигурно Мелда е чакала някой друг и просто са се засекли.
Колкото до нагласянето й, нали Бату я сваляше може да е решила да го впечатли.
А за това,че прегърна Харун, той все пак е бил част от живота й, просто се е зарадвала.
Не е гаранция ,че няма да му обясни някои неща. Самия факт,че върна книжката с приказките за мен е обнадеждаващ за нея  Hug

Това ми звучи напълно логично и може би най-добрия вариант. Peace

# 520
  • Русе
Ох,че фрагмент! #Crazy
Да се чудим, предполагаме, спорим...а то да излезе 4-ия вариант! Banghead

# 521
Привет дружина! Сега влизам, че днес времето беше страхотно и се възползвахме с семейството за разходка. Нов фрагман ли има?  Hug

# 522
Да Ви кажа момичета , мисля ,че нашия любим филм  върви с пълна сила към своя финал.
Дори да не свърши скоропостижно в 61 еп. все пак наближава финала. Мисля ,че са дали на екипа разрешение  да приключи с филма по - възможно най - бързия начин, без разбира се да го осакатят с претупване на развръзката за 1-2 серии.
Според мен около десет серии са напълно достатъчни за да финализират сериала.Все пак Харун трябва да се потруди ,за да си върне фирмата.Това не може да стане в рамките на един два епизода. Трябва да бъдат разкрити Бату/Кенан/  и Бурак."Котилото"Гюлер в момента ври от напрежение.Всичките му членове са с неизяснена съдба.И не на последно място събирането на Еда и Харун не може да стане за една -две серии.Вкараха нов актьор за ухажор на Еда , а пък дори още не са го включили пълноценно в интригата.Ямур също предстои да се привърже към Еда, за да може да я приеме като своя майка.

# 523
Привет дружина! Сега влизам, че днес времето беше страхотно и се възползвахме с семейството за разходка. Нов фрагман ли има?  Hug
Не мила,няма. Peace

# 524
                                                         Elveda a "Unutulmaz"
Onun hayranları dizi ekrandan kaldırılır ama ne sebebi vurmak için unutulmaz-Maalesef ekran kalıcı olarak kaldırılacak? Geç radyasyon çıktı göstermek onun 01:12:10 izleyici kaybeder gelen Çünkü resmen ekrandan kaldırıldı, fanlar onlarca ATV yönetim ofisine ama boşuna-Cem Tabak greve nedenlerini bir.Serhan Yavas-Harun ve Özlem Yılmaz-Eda bağımlı değildir yalnızca söyledi , iki bilinmeyen yönde bir lüks limuzin girdi serisi ve daha sonra arkadaşları tarafından ayrılmalıdır bir Türk journalist're üzgünüm söyledi.
                                                                                                                                     Yayınlandı-Türk Medya

Общи условия

Активация на акаунт