127 Американски мечти

• 32 053
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • The QC to be!!!
Олеййййй много рожденници и именници - да ви е честито на всички, живи и здрави и много щастие  Praynig

Цоне по хубаво от това няма как да си направиш  Wink Дръж фронта и не се давай на изкушението отново  Praynig

MVK - свърши ли си работа?

# 661
Плетачките, да ви се оплача, че от yarn.com ми мотаха поръчката точно една седмица докато я шипнат. Три рула, не нещо голямо. Гр!

# 662
Чаршафите ми от идеели.ком отнема две седмици да ги шипнат. Оплаках се и аз.

Аз май точно от ярн.ком си харесах прежда. Сега ще погледна.

# 663
Цоне, сигурно сега ги шият.  Crazy

Специални благодарности на Яна за този линк.   bouquet Намерих съвсем близо до нас магазин за прежда, посетих, купих, почнах да плета. Кога ще завърша проекта е друга тема.  Mr. Green

# 664
Цоне...идеели са супер значи.Подобните на Идеели  (като Бейонд дъ рак) ми отнемат точно месец докато видя какво съм купила,и си е баш като коледен подарък защото 30 дена по-късно аз вече съм забравила.  Crazy

Мамите на ученици-да се оплача от полисито на нашето у-ще.не дават да се продума за рожден ден,нито покани искат да дават нито адреси и телефони за да ги пратя по пощата.Провали се голямото парти на Елла заради това.А исках целия клас да поканя не само отбрани деца. При вас така ли е и как процедирате!

# 665
Вики, при нас каниш, както искаш, няма забрани. Вашите малко се престарали. Освен да застанеш един ден пред градината и да раздаваш, не знам. Питай другите родители, те сигурно имат повече опит.

# 666
Кажете някакви сайтове за намалени Томас влакчета - това голяма обирджиийница едно влакче $15-20!

Бубка, мисля, че ти беше пуснала преди доста време нещо като торта?/статуйка от плодове. как се казва това чудо и къде да го търся?

Много празнуващи съм изпуснала - да сте живи и здрави и дядо Мраз да ви донесе всичко, което сте си сънували.  Grinning

# 667
Atti, това ли имаш предвид?
http://www.ediblearrangements.com/

# 668
Мммм, да точно това, мерси Солей!

# 669
Биз...и това го мислих  но тя си ходи баш в у-щето и там ги взимат  със коли  от едната страна или  пеш от другата.Точно нейните приятелки са с коли,направо влиза детето в колата.
За пеш е много сложно че са едни опашки отвън в 1вите 10 мин ,после няма опашка но всички  са изчезнали...абе   нямам шанс.  С някои родители съм се виждала   по сбирки и щях да им взема адресите тогава но и хабер си нямах че така седят нещата,късно е за каквото и да било явно. За в бъдеще ще знам,казват че доста у-ща имат това полиси.
РД в клас се празнува  само с песен от класа, казаха ми че може къпкейкс да занеса (не торта)и сокчета но нямало да казват че е заради РДто на Елла а някакъв си спешъл снак и то преди да си тръгнели.  ooooh!

# 670
А защо е това криене на рождения ден в градината? Нещо не загрявам.  newsm78

# 671
Кажете някакви сайтове за намалени Томас влакчета - това голяма обирджиийница едно влакче $15-20!

на вашите услуги: Ленчето - експерт по Томас влакове и гари всякакви...  bowuu

http://www.trainsgalore.com/Wooden-Train-Clearance-C375.aspx

на Ибей за 50-60 долара могат да се купят 8-10 влака накуп (в пакета, нови) - http://cgi.ebay.com/THOMAS-TANK-ENGINE-WOODEN-RAILWAY-LOT-18-CAR … sh=item27b7340fb8 - примерно... има всякакви комбинации - търси под Thomas Train Wooden Lot

за цели сетове - линка, който ти пуснах имат добри цени, както и този - www.traincellar.com

# 672
  • WA, USA
Солей, предполагам че за да не се депресират децата, на които не могат да им правят рожден ден.

Вики, аз мисля да си оставя телефона с обяснение в любов и покана за плей дейт в къбитата на  децата. На нас другата седмица ни е последна, а Иво взе отсега да ги канел да дойдат в неговата къща. Така че мисля да си оставя телефона на родителите, пък който се обади, обади Rolling Eyes Вие нямате ли къбита, където си оставят дрехи, неща за училище.

# 673
сипирумка, още малко останало  Hug леко и незабравимо да е!!!

Вики, странна работа това с рожденните дни  Rolling Eyes

Цона да се яви и да каже, какво реши с униформите  Mr. Green ще умра от смях с тая жена  Laughing

# 674
Хм, Вики, много странно. Обикновено знам за полиси, или каниш всички, или никой. За да няма обидени. Ама чак да не ми дадат да поканя... При положение, че искаш да поканиш целия клас/група, не виждам какъв им е проблема. Попита ли ги от какви съображения са наложили тази щуротия? Така като започнат да преиграват, са ми много странни... То бива обезличаване на обществото, ама чак толкова, кому е нужно?!

Общи условия

Активация на акаунт