ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 41 544
  • 820
  •   1
Отговори
# 435
Имам проблем свързан с форума.
Вкъщи има 1 компютър и 1 лаптоп, интернета е Виваком (лаптопа е свързан чрез wi-fi, а компютъра чрез кабел).
Проблема е когато се пробвам да вляза от лаптопа излиза надпис "Статистиката е недостъпна" и горе пише "Netsey internet development"(което явно е вашия хост), но когато  пробвам от компютъра-влиза  newsm78
Лаптопа е на windows 7, пробвах с всякакви браузери(chrome,mozila,opera,IE) и нищо..
Направих и тест с телефона и интересното е че при него има проблем, когато ползвам стандартния браузер, а когато ползвам опера отваря форума.
Направо ме хвърли в тъч и накрая реших да си направя регистрация и да ви попитам.

# 436
А как точно се вижда кой форум е "рестрикнат", тоест неодстъпен за коментари от потребители с по-нисък ранг?

# 437
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0

Ограничено е ползването на подфорумите за обяви за покупко-продажби, На път, Семейни отношения.

# 438
Здравейте! От както се поднови сайтът имам проблем с "проверка на правописа". Пиша си съобщението, натискам бутона за проверка на правопис и се почва едно чакане- минута две. Ползвам Опера, ако това има значение.
Само да кажа, че докато чакам си зареждам други страници на бг-мама без никакъв проблем.

# 439
Отваря ли се прозорчето за проверка на правопис?
Да не сте забранили отварянето на изскачащите прозорци (pop-ups)?

# 440
pop-upa си се отваря, но празен (без нищо да се е заредило). Не винаги, за сега ми се е случвало 5-6 пъти. Следващият път ще направя screenshot.

# 441
Ето screenshot-a http://media.snimka.bg/7939/022133779.jpg?r=0 Не знам защо излиза толкова малък, но ако не се вижда ясно ще го пратя като лично.
Също и тази тема се изчерпа, така че може да бъде заключена. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=557495.new#new

# 442
А пробвали ли сте да кликнете с десен бутон в бялото поле и да дадете Refresh/Reload/Презареждане?

# 443
  • # супернатурална #
Здравейте. Извинявам се, ако въпросът е вече задаван.
Има ли вариант да пиша във форума през телефона, който е с английска клавиатура (BP), а постовете ми да излизат на кирилица. Благодаря предварително.

# 444
Моля, ако имате въпроси, изискващи отговори от модератори и администратори, задайте ги тук, в тази тема.
Темата не е дискусионна, а предполага стил "въпрос-отговор".
Темата е за въпроси към модератори и администратори и моля потребители да не отговарят на въпроси на други потребители, особено в случай, че не са запознати детайлно с проблема/въпроса и не са 100% убедени в правотата на твърденията си.

Моля, когато имате предвид конкретна тема/публикация или потребител - давайте линк към темата/мнението или профила на потребителя.

ПРЕДИ да попитате, уверете се, че отговорът на въпроса Ви не се "крие" в някоя от ЗАКОВАНИТЕ ТЕМИ по-горе.

На въпроси от рода "защо не ми се отчитат публикациите" и "защо не мога да публикувам обява", чиито отговори са ясно видими в закованите теми, няма да бъде отговаряно.

# 445
  • # супернатурална #
Ако горният пост е към мен: Прегледах темата за кредор и кирилизиращите програми, но не разбрах дали и как да го отнеса към писане от телефон.

# 446
  • Ænima/Albuquerque
Аз с питанка, защо емотиконите се показват когато си поискат?
Показват се, след известно време като погледна стоят само буквите, като редактирам и сложа повече разстояние пак се показват...

# 447
  • Варна
Изписва ми в профила, че броят на публикациите ми е 0, въпреки, че имам такива; Новите отговори на моите публикации също винаги са нула; Направих си лентичка, но не я виждам, не ми излиза. ЗАЩО?

Като препоръка ще кажа, че би било добре да има екологичен раздел!

# 448
Аз с питанка, защо емотиконите се показват когато си поискат?
Показват се, след известно време като погледна стоят само буквите, като редактирам и сложа повече разстояние пак се показват...

За кратко е имало проблем. Още по обяд е бил отстранен.

Изписва ми в профила, че броят на публикациите ми е 0, въпреки, че имам такива;
Прочетете закованата тема в този подфорум БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!!, темата .:: Моля, не пускайте тема "ЗАЩО НЕ МИ СЕ ПРОМЕНЯ БРОЯТ НА  … ЦИИТЕ? " ::. , първата публикация на тази тема или цитатът и - две публикации над Вашата.

Новите отговори на моите публикации също винаги са нула;

Не виждате списък с темите, по които сте писали и има нови публикации като кликнете на линка Нови отговори на моите публикации или имате предвид, че личните Ви съобщения са 0?

Направих си лентичка, но не я виждам, не ми излиза. ЗАЩО?

Не виждам да има поставен код за лентичка в полето за подпис в профила Ви. Или не сте добавили кода в полето, или не сте съхранили промените.

Като препоръка ще кажа, че би било добре да има екологичен раздел!

Има библиотечна тема с линкове към еко-теми тук
˚*˚ ЗЕЛЕНА / ЕКО / "ЕСТЕСТВЕНА" БИБЛИОТЕКА ˚*˚

# 449
  • В Европа!!!
Здравейте.Защо са ми изтрити надписите под лентичката за отчитане на възръстта на детето ми?Написала съм ги на иврит и арабски-домът е там където е сърцето  newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт