ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 41 472
  • 820
  •   1
Отговори
# 600
Не, няма как да публикувате обява за покупко-продажба.

# 601
  • Варна
Здравейте пак,
а поне едно линкче към обявата ми в prodavalnik.com дали бих могла да вмъкна към някоя тема?
Не искам да злоупотребявам, а да помогна на някоя мама и тя на мен...ако знаех че има ограничение щях да пиша повече.
Мерси предварително.

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 21:57 от sharki

# 602
Здравейте! Бих искала да Ви помоля, да изтриете коментарите на потребителите, които се считат за спам. Ето линк към темата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=561769.msg17746366;topicseen#msg17746366 Налага се да отговарям(е) на въпросите, които питат... в противен случай си задават въпроса още един път и... се получава още повече спам. Предварително благодаря за бързата реакция.

# 603
  • София
Сложих  лентичка за възраст. Снощи всичко беше наред, а днес е в едно ужасно черно каре  Shocked
Къде съм сбъркала  newsm78

# 604
Стара е версията на браузера, който ползвате.

# 605
  • Варна - Черна гора
Здравейте!
Забравила съм да изляза от профила си и това съобщение (пост #335на тази страница):

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=559397.335

е било публикувано от мое име. Молбата ми е да го изтриете.
Благодаря.

# 606
Моля да преместите тази тема в Проблемното. Благодаря!  Simple Smile

# 607
Какво да направя, за да не ми излизат в "Нови отговори на моите публикации" теми, в които съм публикувала отговор?

# 608
  • София
На практика нищо не можете да направите. Натискате бутона "Маркирай прочетено". И така до следващия нов отговор в дадената тема.

# 609
# 610
  • София
Здравейте,
като влезна в някоя тема, най-новите публикации ми излизат последни, въпреки че от настройките съм отметнала да излизат най-горе. Не във всички теми е така, ето в тази например всичко е наред. Не е голям проблем, но съм свикнала по стария начин и така не ми е удобно. Къде може да е проблема?

Редактирам: сега пък не ми дава да сложа въпросната отметка в настройките  Shocked

# 611
  • София
Редактирам: сега пък не ми дава да сложа въпросната отметка в настройките  Shocked
Сега как е?
Виждам, че има отметка пред "Покажи най-новите публикации горе.".

# 612
  • София
Няма отметка при мен. Слагам я и като натисна "промени профила" изчезва.
Вече във всички теми последните публикации излизат най-долу  Sad

# 613
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,
Във връзка с подобряване на функционалността и бързодействието на форума и обезпечаването на безпроблемната му работа при високи натоварвания за години напред, се налага премахването на опцията за обратно подреждане на мненията при визуализирането на темите.
Извиняваме се за причиненото неудобство!

# 614

Общи условия

Активация на акаунт