ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 41 459
  • 820
  •   1
Отговори
# 720
В някои саитове съм виждала опция-Превърни на кирилица,
подобно на Проверка на правописа. Ако може нещо такова..

Това устройва ли те за момента?

http://2cyr.com/

Точно това ползвам... Благодаря

Не разбирам защо преди Кредора си работеше без проблем,
а сега не и трябва допълнително да настройвам нещо...

Както вече писах, Кредор е външна програма, чийто код само е вграден тук.
Нито настройката му, нито съвместимостта с различните браузери зависи от нас.

Разбирам. Ще го мъча...

# 721
  • София
Здравейте,

бих искала да заличите регистрацията ми в сайта. Имам лични причини да поискам това. Извинете ме ако не съм се изразила правилно в молбата си, но нямам много познания в областта.

Благодаря Ви.

# 722
Здравейте, опитвам се да изтрия мнение, което написах преди минути и ми излиза съобщение (въпреки наличието на бутон "изтрий") - "Нямате право да триете мнението си"!

# 723
Предполагам, че сте пробвали да изтриете мнението си, след като вече е имало и друга публикация след него.

Потребителите имат право да изтриват постингите си само в случай, че след тяхното мнение няма други публикации - т.е. само ако мнението им е последно в темата.

бих искала да заличите регистрацията ми в сайта. Имам лични причини да поискам това. Извинете ме ако не съм се изразила правилно в молбата си, но нямам много познания в областта.

Акаунтът може да бъде замразен, така че да не се ползва.
Регистрации не се трият, освен веднъж-два пъти годишно при масово почистване на системата от стари, неактивни, фиктивни и дублирани регистрации.
Дори след изтриването на регистрация, направените през нея публикации се запазват, не се премахват.

# 724
  • София
kokoshinkata, мисля, че знам за кое мнение става дума. Аз ти отговорих в темата. Ако трябва да се трие, ще е подред Simple Smile

# 725
Благодаря за разясненията.   bouquet

и с малки чукчета, ние чукаме чакълчета сега видях отговора във въпросната тема.
Аз съм си била виновна, че съм недогледала. Мислех, че ограниченията се отнасят само за форумите с обяви.
За правилата за триене на пост, за толкова години не ми се е налагало да трия пост (или не помня поне) и честно казано не знаех.  Blush

Замислям се да пусна една тема за хора с увреждания, които са станали/ще стават родители. Чудех се къде е удачно да бъде подобна тема и вместо да я пусна на неподходящото място, май е по-добре да попитам тук.
Още веднъж Благодаря за съдействието!   bouquet

# 726
Какво се е случило? В "Нови отговори на моите публикации" имам 29 страници и вътре са всички теми в които съм писала изобщо - от 2006 година насам.  Shocked

# 727
Какво се е случило? В "Нови отговори на моите публикации" имам 29 страници и вътре са всички теми в които съм писала изобщо - от 2006 година насам.  Shocked

хоооп, няколко страници назад Simple Smile     http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=542396.msg17769041#msg17769041

# 728
  • София
Сблъсках се със странен бъг:
Влязох в тема в Нашия дом - Врата MDF за хол. Тя е само 2 страници, обаче отгоре и отдолу (където са изредени страниците) са изредени от 1 до 111 и като заглавие на темата пише тема: от кой матрак сте доволни.
Eто и снимка, защото дадох доста смотано обяснение http://prikachi.com/images.php?images/505/2971505A.jpg

# 729
С Gmail съм , и като има нови отговори на тема получавам имейл . Като го отворя ме води точно на мнението , което съм прочела последно, ако ще и да има 3 страници с нови коментари. Но от няколко дни ме води до последното мнение в темата и така трябва да се връщам няколко страници назад , за да намеря кое съм чела последно. От няколко дни е това. Много е неудобно, дали ще се оправи?

# 730
Искам да пусна анкета в темата за която отговарям. Преди в самата тема имаше опция "пусни анкета" но от 2 дни тази опция липсва. Бихте ли ме посъветвали как става пускането на анкета ако сте направили промени от преди. Благодаря ви!

# 731
Искам да пусна анкета в темата за която отговарям. Преди в самата тема имаше опция "пусни анкета" но от 2 дни тази опция липсва. Бихте ли ме посъветвали как става пускането на анкета ако сте направили промени от преди. Благодаря ви!
Опцията анкета я имаш, докато можеш да си редактираш постинга (първия в темата). Мисля, че е 24 часа. Сега може да пусне анкета само модератор. Опиши в ЛС до модератор в съответния подфорум каква анкета искаш.

# 732
Има ли подфоруми, в които според Правилата можем да се отървем от кафенцата и тортите, т.е. теми или подфоруми,  в които не е прието да се спами с "почерпки"?

# 733
Благодаря за отговора! Явно има промяна защото преди анкета можеше да се слага по всяко време.

# 734
  • София
Има ли подфоруми, в които според Правилата можем да се отървем от кафенцата и тортите, т.е. теми или подфоруми,  в които не е прието да се спами с "почерпки"?

По принцип спама като цяло не е желателен, т.е. забранен.
За почерпки има подфорум - Календар на събитията.

Благодаря за отговора! Явно има промяна защото преди анкета можеше да се слага по всяко време.
Ако не можете да сложите анкета ми пишете на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт