Шуслерови соли - полезни ли са?

• 899 216
  • 2 312
  •   1
Отговори
# 645
сутрин 3
обяд 7
вечер 6
х2 соли всеки ден поне за месец

Здравейте, записвам се да ви следя и да не е само запис, да попитам, схемата по-горе нали е подходяща и за бебета? И в случая трябва да се разтворят всички 6 хапчета във вода /колко  newsm78/ и да се пие през целия ден, така ли е?
Аз си купих книжката за деца, но нещо не мога да смогна да я отворя...

# 646
  • София
От къде намирате книгите? По сайтовете са спряни от продажба.

# 647
От къде намирате книгите? По сайтовете са спряни от продажба.

Може би ги имат в ел.вариант... и ако някой има желание, ще си дам ел.поща  Praynig да ми ги изпрати  Hug

# 648
Верно ли са спряни?
Аз много се издразних на това,че само онлайн може да се купят книгите. #2gunfire
Те се оправдават,че по книжарниците бързо се изчерпвали,а от книжарниците казват,че никога не са получавали книгите.Просто с онлайн дистрибуцията си спестявали доста средства,който иначе трябва да платят. Money
Аз затова не съм купила книгата,да си гледат работата,в нета има доста инфо на английски.
Захира,още ги няма в ел.вариант,книгите са нови,но скоро и това ще стане Peace
geni_66,става за бебета.В малка лъжичка слагам малко вода и 1т.Бързо се разтваря и изсипвам директно в устата на бебето. За водата-1л,1.5
Имаш ли скенер?

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 15:27 от калисто

# 649
Ще действам като теб, Калисто, че моята кукла вода не пие, а литър да поеме е абсурд...
Имам скенер, да. Само, че лаптопа, който е вързан за него е на ремонт до може би другата седмица.

Книгата я намерих с търсачка в apteka farmar, след което обаче във Фейсбук при кореспонденция с профила Шуслерови соли им казах и те постанаха линка на тяхната страница. Е, свършиха и там  ooooh! Не знам на друго място дали ги има. Аз питах и за книгата за възрастни, но тя била изчерпана мноооого отдавна. Имам ел.вариант на нея, но много е съкратен естествено. И май беше основно за бременост и кърмене

# 650
Момичета, за съществуващи стрии може ли да се ползва някаква комбинация от соли, четох, че някой беше писал, че е ползвал заедно с някакво мазило, но лично на мен ми е малко съмнително? Confused

# 651
Момичета, за съществуващи стрии може ли да се ползва някаква комбинация от соли, четох, че някой беше писал, че е ползвал заедно с някакво мазило, но лично на мен ми е малко съмнително? Confused

Иве, нека каже, който е ползвал за стрии, аз намерих само за целулит. Виж обаче какво друго ти намерих:

Шуслерови соли при рефлукс
№1- Calcium fluoratum - 12t./den
№7- Magnesium phosphoricum - 12t./den
№8 - Natrium chloratum -12t./den
№9- Natrium phosphoricum - 12t./den

# 652

Иве, нека каже, който е ползвал за стрии, аз намерих само за целулит. Виж обаче какво друго ти намерих:

Много ти благодаря, на мен точно за рефлукса ми изписаха на едната девойка, ама номер 2, не знам защо Simple Smile И понеже май има ефект, днес й ги дадох и е значително по-спокойна и затова се заинтересувах за стрии дали пък няма нещо. За целулит някой беше писал тука една комбинация от 3 соли. Може пък за отслабване да пробвам, че вече почвам една диета и мога да я съчетя и с това Simple Smile Ти ползвала ли си го досега и за какво  Hug

# 653

Много ти благодаря, на мен точно за рефлукса ми изписаха на едната девойка, ама номер 2, не знам защо Simple Smile И понеже май има ефект, днес й ги дадох и е значително по-спокойна и затова се заинтересувах за стрии дали пък няма нещо. За целулит някой беше писал тука една комбинация от 3 соли. Може пък за отслабване да пробвам, че вече почвам една диета и мога да я съчетя и с това Simple Smile Ти ползвала ли си го досега и за какво  Hug

Пробвах само за кърма, но нещо не се получи много. Но и после разбрах, че в аптеката са ми казали 1 сол по-малко.
А ти, пробвай, със сигурност няма да си навредиш, а ако има ефект, още по-добре. И аз се чудя от къде да подхващам слабеенето, гледам има комбинация за затлъстели  newsm62

Аз мисля малката да я почвам, когато е нужно, разбира се. Имам някакви съмнения за зъби, ама ще видим...

# 654
  • София
Здравейте,

от вчера явно съм с някакъв вирус. Доста ме боли гърлото и ме втриса.
Още сутринта си взех соли N3 след прeпоръката на една колежка и след като почнах да търся информация попаднах на тази тема.  През деня пих малко хаотично N3, но като си тръгнах от работа си взех и N6, защото прочетох, че е точно за болки в гърлото.
Моля ви, ако сте минали през такова нещо да ми кажете в каква дозирока да ги пия. Мисля да ги комбинирам, но не зная как.
Много се надявам някой да ми отговори бързо, защото не ми се боледува. Embarassed Embarassed Embarassed Praynig

# 655
Запис и аз в темата!Борим градински сополи,сега са вече прозрачни,какъв номер соли е подходящо да давам,имаме и уголемена трета сливица,и тя почти се е свила,но почти ooooh!!

# 656
Здравейте!
Ще задам въпрос тук и се надявам някой да ми отговори  Blush
От почти месец пия сол №1 и 11 (за косата и кожата), а от 2 седмици и №4 и 9
След известно време започна да ме боли много кръста  newsm78 Не го отдавам на нищо друго, а само на № 4 и / или 9 . Не намирам логика и причина за тази болка, но ми се иска някой ако е имал подобен проблем да сподели.
Благодаря предварително и весели празници на всички  santa2

# 657
здравейте
може ли да попитам нещо?
Искам да започна да пия номер 1, 2 и и 11. Главно заради ноктите. Някой пил ли е такава комбинация и има ли ефект?

# 658
аз бих питала д-р за болката в кръста.

# 659
Здравейте,искам да порьчам солите от този сайт http://www.naturheilapotheke-badems.de/Schuessler-Salze_2 
някой порьчвал ли от него ?Имали проблем ако се порьчат повече бройки?

Общи условия

Активация на акаунт