Шуслерови соли - полезни ли са?

• 886 986
  • 2 312
  •   1
Отговори
# 1 740
Ето линк към фейсбук групата -

# 1 741
  • Ловеч
А защо не си ги поръчвате сами? На мен лично доставката на целия комплект 1-12 от 400бр. всяка от същото място, от което поръчват тук всички ми излезе 6лв /1,6кг/ до София! Хайде стига вече с тия транспортни разходи, които се поделят. Оправдано е само при единични номера донякъде...

# 1 742
А защо не си ги поръчвате сами? На мен лично доставката на целия комплект 1-12 от 400бр. всяка от същото място, от което поръчват тук всички ми излезе 6лв /1,6кг/ до София! Хайде стига вече с тия транспортни разходи, които се поделят. Оправдано е само при единични номера донякъде...

Здравейте, а колко струва целия типоред от соли?

# 1 743
Може ли да споделите как и откъде поръчвате Вие (сайт/имейл/фейсбук страница) - нека всеки сам прецени как му е по-удобно и "оправдано".  Peace Благодаря предварително!

# 1 744
  • Ловеч
Поръчване на соли от Германия
сайт:
http://www.naturheilapotheke-badems.de/Cell-salt-Schuessler-Set- … umber-400-Tablets
Плащане с paypal
Доставка в Германия над 45 евро-безплатно
Време за доставка 1 ден
Посредникът, който използвах http://pratki.de с цена за доставка до България - 3лв на кг.
Доставка до България за 1.6кг.пратка - 6лв.
Доставка от София до Ловеч с икономичната им куриерска услуга на Спиди- 4.20лв.
Общо време за доставка от поръчване до получаване в моя случай-9 дена, с цена на пълния комплект соли- 108лв и 10.20лв за доставка.
Това е...

Последна редакция: пн, 14 дек 2015, 14:15 от heros

# 1 745
heros, много благодаря!  bouquet

# 1 746
Може ли да споделите как и откъде поръчвате Вие (сайт/имейл/фейсбук страница) - нека всеки сам прецени как му е по-удобно и "оправдано".  Peace Благодаря предварително!

Аз поръчвам от ФБ. Има няколко страници , но нзн немски и затова разчитам на друг. Гледам обаче сега линка горе и мисля да да се пробвам да си поръчам сама

# 1 747
Докато правите сметки за цената , нещо за което представителите на хомеопатичното дружество вероятно с удоволствие биха затворили темата, Някой може ли да ми каже с какви соли преборихте онзи гаден вирус , който започва с неспирна кихавица и преминава в зверски запушен нос.

# 1 748
  • Пловдив
Освен че не съм видяла полза от няколкомесечно пиене на Шуслерови соли - нито аз за моята мигрена, нито мъжът ми за проблемите с венците, нито малкият за носната сливица - след приема на тези соли мъжът ми се оказа с камък в бъбрека, дали е случайно, или организмът му беше складирал тези "соли" в бъбреците.

# 1 749
Аз също не съм доволна от солите. С тях или без тях няма голяма разлика. Поредното нещо, което много се хвали и са пари хвърлени на вятъра.

# 1 750
Здравейте приятели,дали имате мнения за добър хомеопат който да работи със ШС във Варна.Проблемът е на моя приятелка с нейно дете,много чести гърлени инфекции и сополи,Благодаря Ви!!

# 1 751
Повече от 5 г. се лекуваме само с ШС и хранителни добавки.
За солите смятам, че е важна точната дозировка, случвало ми се е ефектът да е много бърз, както и обратното - да няма такъв за момента.
Не мисля, че мигрена се лекува със соли и лекарства, трябва детоксикация. Иначе главоболие, причинено от ниско кръвно ми се повлиява много добре от соли, ползвам ги и когато спирам кафето.

# 1 752
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз практикувам Закуска-ШС за детето вече трета година.Много съм доволна,паралелно с ШС давам и Тонзилотрен и Цинабсин.Единственно лятото не сме редовни в приема защото бързаме за плаж  Simple Smile.За мен-ефектът е налице,когато се дават постоянно.нали уж действали с натрупване?Поне с такова впечатление съм останала от тук прочетеното.Не съм се вманиачила във тях,но след като ми спестяват сополите,как да не е доволен човек.

# 1 753
  • в огледалото на живота
Аз практикувам Закуска-ШС за детето вече трета година.Много съм доволна,паралелно с ШС давам и Тонзилотрен и Цинабсин.Единственно лятото не сме редовни в приема защото бързаме за плаж  Simple Smile.За мен-ефектът е налице,когато се дават постоянно.нали уж действали с натрупване?Поне с такова впечатление съм останала от тук прочетеното.Не съм се вманиачила във тях,но след като ми спестяват сополите,как да не е доволен човек.
Би ли описала схемата по-подробно,моля  Praynig

# 1 754
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За сополи ползваме 3,4 и 8 по три хапченца. Решила съм, че  тази комбинация е хубава. 😊  Цинабсин и Тонзилотрен също по три парченца. Всичко това го схрусква набързо и газ към градината. Приема на всичко това е само сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт