True blood - гугутките се готвят да празнуват - предколедна 36 тема

• 16 376
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Embarassed ъъъ такова връщам си думите назад,то на тая фото сесия доста добре изглежда въпросният "мазник"Grey Damon

E аз нали заради нея се подлъгах де:) Ама защо се впечатлих да ви кажа сега.
Аз съм на работа бачкам като луда и гледам в скайп Мишето и Пуца пускат една снимка и обсъждат, че момъка май ще е нов в ИК щото а го намерили в испански сайт и превода им куца. И аз не чакам викам е те тука вече се уредих. ПОсле вече пуснала плюването и Пуца ми заявява, че това си е от преди и кой всъщност е и  ooooh! божеее каква разлика.
Иначе става ама не е вампир, не е вълк. Ако го превърнат в 4-тия сезон шъ си помисля. Ама човек неща. За човек моя мъж в нас си ми стига.  Naughty

# 631

другата година ще сложат и нов вампир  Mr. Green Бела Кълан

Пепел ти на езика!  Sick

Ване, аз не се обиждам, бе, здрачните вампи изобщо не са вампи. Не че не бих го нагнявила Пуцков и в този му вид, де.

А наште хора сигурно нямат номинация, за да не я отнесат за пореден път. Някой е решил да даде път на "младите" Twisted Evil Тъпаци.

Бони, най-смешното беше, че първо едва не се препъна да дойде да го заплюе тоя, после пак от бързане щеше да си настъпи опашката да го отплюе  hahaha

# 632
  • КиТ
Аууу  #Shocked ,тоз Молец ми е шашардисал момчето.
Атакаааа към снимачната площадка - кил дЪ Молец..... #2gunfire

Гаркия Били ще го отнесе,да се крие.....че Зиса както е насъбрала,ша има биене с камшика до червено,ша заприлича на Мечо от вчера Crazy Whistling Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Що да не са номинирани Живите мъртви бе,те са добри Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

То е ясно Ик-то е на светлини години от Здрачовете...въпреки,че не съм ги гледала ама по разказите не искам и да правя тая грешка  Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

# 633
  • София
Плами, гледай ги не са толкова зле. Просто са мноооооого освежаващи тийн филмчета с вампирски елементи в тях!

Намерих първата книга в Читанката! Ура! Ура! Ура!

# 634
  • КиТ
Плами, гледай ги не са толкова зле. Просто са мноооооого освежаващи тийн филмчета с вампирски елементи в тях!

А тука нЕма ме навиеш Crossing Arms Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy,тука се цепя от колективаааа Whistling

# 635
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug

Ама вие по нощите сте много активни би...
Що не сте така през деня,а? Crossing Arms

# 636
Е, как бе, Плами! Цял свят гледал Здрач, само ти невежа стоиш  hahaha

Ха добро утро!

Зисе, ммхм, снощи май сънувах ъъъ Стивитууу, ъъъ в не особено прилична ситуация с мое участие... още съм силно разстроена от факта.  Embarassed Embarassed Embarassed Не беше нарочно, честен кръст, и аз не знам що така се случи...

# 637
  • КиТ
Зисе през деня търчим на лево на дЕсно,кога да влизаме във фОрума Thinking

Е, как бе, Плами! Цял свят гледал Здрач, само ти невежа стоиш  hahaha

Ако ще и извънземните да са го гледали smile3516 Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Пуци,а възползвали са от Стивитуууууу,че ша ставаш на кълбета...Зиса ше те бомби Crazy

# 638
  • гр.София-Красна поляна
Е, как бе, Плами! Цял свят гледал Здрач, само ти невежа стоиш  hahaha

Ха добро утро!

Зисе, ммхм, снощи май сънувах ъъъ Стивитууу, ъъъ в не особено прилична ситуация с мое участие... още съм силно разстроена от факта.  Embarassed Embarassed Embarassed Не беше нарочно, честен кръст, и аз не знам що така се случи...
hahaha hahaha Споко би,най много да те накарам да направиш сто обиколки
по кюлоти на Цариградско шосе... Whistling hahaha

# 639
Зисе, аз не съм виновнааа! Аз исках да сънувам лошия батко  Blush Вижте ми лошия батко

# 640
  • гр.София-Красна поляна
Ааа,тоз батко от къде ми е познат? newsm78

# 641
  • Срещу планината:)
Зисе, аз не съм виновнааа! Аз исках да сънувам лошия батко  Blush Вижте ми лошия батко

Thinking сега и ако ме светнеш кой е тоз батко

днес цял ден се разхождам и се наслаждавах на снега, е и малко работа свърших  Rolling Eyes

Добър ден  Rolling Eyes и да знаете вчера цял ден тегля първите 3 сезона на Натуралните пак ще се борим с тях ,днес ще сваля и останалите,та ще видим кой ще падне аз или те box

# 642
Тоз батко играе в Декстър, появявал се е и в "Клюкарката", ма ние такива не гледаме. В момента го гледам в Ghost ship и свалих още три трилъра с него, явно си пада човекът по тоя жанр  hahaha

Лейти, айде успех с братята - ти ще паднеш, въпросът е само по кого ще си паднеш  Mr. Green

# 643
  • гр.София-Красна поляна
Ааааа да бееее, Призрачния кораб и аз съм го гледала би. Grinning
Тоз батко там го играеше лошия,демек дявола. Thinking

# 644
  • КиТ

Ох тоя батко наистина сладък би Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,шерваш ли го Flutter Flutter Flutter Flutter

На мен още не ми се е изтеглил 1 сезон на супернатуралните Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт