True blood - гугутките се готвят да празнуват - предколедна 36 тема

• 16 422
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
 hahaha hahaha hahaha Беше ли налигавена и нацелувана?

# 676
hahaha hahaha hahaha Беше ли налигавена и нацелувана?
Аааа не, ма беше чернобяла hahaha ГолЕм смех ти казвам Joy

# 677
  • Срещу планината:)
Абе хубаво вали,ама замръзнах докато чакам тролей  Tired

айде добър ви ден  Hug

абе що се смееете  Mr. Greenи в моя офис Роб висеше (щеше и Дамян да виси ама нямах подходящ материал  Rolling Eyes)

# 678
Смеем се бе Дю, ама лелката беше много кисела и сериозна и в един момент влюбена в Роб, не изглеждаше да е способна на такива нежни чувства, а ти дЮ си красива, нежна усмихната, на теб ти ходи (да мА прощава Пуцито)

# 679
Лейти, мисля, че щото ти не си 40-годишна касиерка в общината  Mr. Green Иначе няма лошо, Мечо е навсякъде, но в момента най-вече в Сибир  Twisted Evil

Иди да видиш трейлъра на Слоновете, излезе официалния.

Смеем се бе Дю, ама лелката беше много кисела и сериозна и в един момент влюбена в Роб, не изглеждаше да е способна на такива нежни чувства, а ти дЮ си красива, нежна усмихната, на теб ти ходи (да мА прощава Пуцито)

Ходи й да е влюбена в Роб, нали това имаш предвид?  Crossing Arms

# 680
  • КиТ
Дубрютру! Hug
Айде честит ни 18-ти сняг. Crazy

В Свищов още не е валяло нито 1 път и съквартирантката ми мели на главата всеки ден що няма сняг,па аз я дразня че съм го видяла в Разград Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Демс идвай по-често ди Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes липсваш ни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Той Мечо точно там да виси в общината и на мен ми  е чудно  newsm78,може дъщерята на тая служителка да го качила!

А и кво друго,да ви се оплача,че нова година ша празнувам с Ректора,на там са тръгнали нещата ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy Карат ни да взимам подписи на 27,28 и 30 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire и понеже се набутах за отговорник  Whistling Joy Joy Joy Joy Joy да ми е честит тоя подарък Mr. Green

# 681
  • Срещу планината:)
Мисля,че филма ще е прекрасен(Шефе това ми беше последното отплесване по Пуцов за тази година обещавам smile3525)

Лелееее догодина 3 филма ни чакат  Blush

# 682
  • София
Пуци, ако не си падаш по тийн драми ич не се `аби за клюкарката. Има го само в няколко епизода и за малко време. На мен сериала ми е забавен и свеж. някак по - земен...

# 683
Лейти   bouquet

Два филма и една боза, мен ако питаш, ма нищо. ще гледаме Едуард по дълги гащи-бански  hahaha

Пуци, ако не си падаш по тийн драми ич не се `аби за клюкарката. Има го само в няколко епизода и за малко време. На мен сериала ми е забавен и свеж. някак по - земен...

А, мерси. Ми кефя се, ако са читави.

# 684
  • гр.София-Красна поляна
Ма и Ката и Трайкито зачзнаха.... Thinking

# 685
Ние тука се редуваме кой да зачезне hahaha

# 686
Ние тука се редуваме кой да зачезне hahaha

Ще ви зачезна аз! Само ние със Зиса сме стабиляги! Отивам да си разкрася подписа.  Mr. Green

# 687
Тъъъй ли, с какво ще го разкрасиш?

# 688
  • гр.София-Красна поляна
Тъъъй ли, с какво ще го разкрасиш?
Е как с какво - Мечо с майска буба на дупйето. hahaha

# 689
  • София
Пуци, в коя тема да ти честитя подписа... МноУ е...  Heart Eyes Ама аз къ тоз нямам претенции, само към емотката  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт