В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 046
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Къде сте всички в това кофти време? newsm78

# 676
Привет на всички Пловдивски мами
Извинете ме че се намесвам във вашата тема,но ми трябва малко помощ
издирвам един учебник по испански език cumbre и разбрах че в пловдивската езикова гимназия учат по него,ако има има някоя мама чието дете да учи там искам да разбера къде точно от Пловдив мога да си го купя
Благодаря предварително Hug

# 677
Sweet_maniche ти къде по-точно живееш в Пловдив.Защото ми се струва че съм ви виждала в Тракия Thinking,преди малко разгледах снимките на Дидко,а и по-количката ми се сторихте много познати.

# 678
  • Пловдив
ами най-вероятно сме били ние Simple Smile В Тракия сме - бл. 52

# 679
Здравейте,
моля, да споделите мнения относно 30-а ясла (до ТЕТ Ленин) и по специално за първа група.
Дъщеря ми е приета там, но засега ходи  само два дни и още на втория се разболя. Имам възможност да я преместя в яслата зад Гео Милев (Зора) и съм в чуденка.
Благодаря

# 680
Здравейте,мили Пловдивчанки!

Момичета,къде в Пловдив има курсове по комп.грамотност, конкретно за използване на интернет,скайп ...Дадох на майка ми пари да купи лаптоп,че да може да си приказва с мен и децата на воля,ама нищо не отбира милата та сигурно ще се наложи някой да я понау4и най-основното: гугъл и скайп, но къде ? и колко време траят примерно,че и парите са кът все пак. А и къде е най добре да се закупи лаптопа,че да ползва и качествено обслужване и след покупката в слу4ай на проблеми?
Благодаря предварително  bouquet!

# 681
  • Plovdiv
Ние вече сме по -добре.Емчо си изпи антибелтика преди 10дни, няма вече налепи  по гърлото,само че тази сутрин е със суполки- но е лека хрема.  Rolling Eyes вече нямам думи толкова да го пазя и как настина  Embarassed
и аз искам да попитам за ясли около ВМИ,да запиша малкия там,че скоро ще се местим там на квартира.

# 682
  • Пловдив
peperyda, да не те отчайвам, но не е ли малко късно за ясли?
Аз записах малкия миналия октомври и сме 20 в РЕЗЕРВНИЯ списък #Crazy (това в най-близката до нас ясла в Тракия). Доколкото знам, обаче, положението в целия град е такова...

# 683
  • Plovdiv
Аз съм го записала тук в Тракия и си пази реда за др. година за месец юни.Но ще се местим в центъра затова питах да го запиша и там ако е възможно.

# 684
  • Пловдив
Ние вече сме по -добре.Емчо си изпи антибелтика преди 10дни, няма вече налепи  по гърлото,само че тази сутрин е със суполки- но е лека хрема.  Rolling Eyes вече нямам думи толкова да го пазя и как настина  Embarassed
и аз искам да попитам за ясли около ВМИ,да запиша малкия там,че скоро ще се местим там на квартира.

Зад кино Гео Милев има ОДЗ-и ясла и градинка.Моят юнак беше в яслата-добре беше. Peace

# 685
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Някой да води дъщеря си на худ. гимнастика при Георгиева, в НУ П. Славейков? Трябват ми някакви отзиви и мнения за нея като треньорка, за залата, условията и т.н.
Другия ми вариант е при Славчева, на ул. Брезовска - там дори е безплатно, но пък пътните ще ми дойдат повече, отколкото да си плащам по 30 лв на месец Confused

# 686
  • Пловдив
Катерина78, доста деца на мои познати и съседи тренират художествена гимнастика в залата на "Дунав"/може би това имаш предвид под "Брезовска", залата е на бул. "Дунав", всъщност. Много са доволни от треньорката, отборът е добър, ходят по състезания...И е безплатно, води се към ОДК- Пловдив.
Щерка ми ходи там, но на волейбол....

# 687
Някой иска ли да прати детенцето си с моето на йога в центъра(на Леонардо да Винчи)? Намерих в едно студио йога за деца. Има две групи от 3 до 6 и от 7 до 12 мисля, но жената каза, че още не са се събрали дечица и ще се обади като се запишат и други.

# 688
  • Пловдив
Жени, колко пъти седмично? По кое време са заниманията? Кви пари на месец излиза?

# 689
Ми, на мен ме устройва в Събота към 10, но тя предложи и през седмицата само, че към 17 и нещо каза, а аз не мога да смогна в толкова. За парите забравих да питам..Ако, искаш мога да ти пусна тела и на лични.

Общи условия

Активация на акаунт