Парфюмни размисли и страсти - 87

• 31 338
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Мммммне, съвсем не е ориенталски. Чист, свеж аромат, но не бръснарски все пак. Надявам се да го хареса, въпросното гадже е наистина на тази възраст Simple Smile
И понеже съм на тема мъжки парфюми, да споделя, че днес пробвах най-случайно един One Man Show, веднага след което забравих за него и в продължение на половин ден се чудя откъде ми мирише на "това хубавото", при положение, че напробвах милион и петнайсет парфюма и накрая установих, че е точно той. И ся кво, луда работа - не ми стигнаха дамските Фарфюми, ми и на мъжките взех да посягам  Laughing

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 21:02 от Атти

# 661
Този Дизел е супер (мъжкия)ама не е ориенталски и не  за по-възрастни мъже според мен.Ноооо съм убедена ,4е каквото и да подариш на баща ти много ще го хареса Grinning Hug

# 662
  • София
Днес тествах бегло ( на кожа) нашумялата Лолита.  Grinning Нищо Лолитско няма в този парфюм ,да ме прощават създаделите.  Wink Не знам при вас как е, но на мен страшно ми напомня на Ейнджъл ( това се сетих след 10 минутно "умуване"  Blush ) и до някъде на Адикт..Бях в много кофти настроение и не бях в кондиция, та може и да съм се объркала нещо..Но определено, докато имам Ейнджъл, този не ми трябва, макар да е по лека и носима версия, признавам.  Peace

# 663
Атти, не си виновна ти че някои от най-интересните аромати са мъжки Wink

Аз сега се прибирам след тестване на аромати и на едната китка съм с мъжки clinique happy, а на другата с Burberry The beat дамски. Какво да си кривя душата мъжкия мирише по-добре на мен, дамския по-добре на картончето.
За жалост и двата са в графа стават, но твърде обикновенни, поне на моята кожа. Уж са дървесен тип, пък нищо дървесно не откривам в тях, особенно happy-то си е плодово-цветен отвсякъде Thinking

# 664
Момичета, мерси за мненията. Толкова невероятно мили сте, Hug
Courage, ти коя точно Лолитка имаш предвид, онази черничката ли?

Колкото до страстта към мъШките парфюми, няма да забравя как се обливах с един Obsession for men, разбира се тайничко от бащата. Макар, че едва ли може да става дума за нещо тайно като се има предвид колко прекалявах с обливането.
Чак днес ми направи впечатление, че сякаш повечето мъжки аромати се водят ЕDT, що така...?

# 665
  • Варна
След като сме на вълна Тиери, да споделя за Ликьорения Извънземен.
Лично аз очаквах нещо, не знам как точно да го опиша, ... ами НЕЩО по-различно. Оказа се, че същият като класическия ЕДП, само че с щипка горчиви бадеми. Ама много малка щипка, едва доловима.
Пръснах си на едната ръка обикновения Извънземен, на другата - Ликьорения. След 4 часа не можах да се сетя на коя какво бях пръснала. Еднакви.

# 666
Да ние сме го писали. Разликата е само в първите 20 минути и после са еднакви. Но Ликьорения е доста по-евтин от ЕДП. И все пак за мен ЕДП е най-добрата и единствена, която бих купила отново версия. Моя е на привършване и ще го повторя, но пак с 30 мл.

# 667
Вси4ките Ейлиъни ги минах и се зарекох НИКОГА пове4е няма да купя друг освен ЕДП-то.То4ка

# 668
  • София
За тази Лоита говорех. Напоследък се обсъждаше доста във форума и ми погъделичака любопитството.  Blush

За Ликьорения ..мнението ми се припокрива на  с това на Денси. Единият е достатъчен.  Grinning Но началото на ликьорения е много хубаво, гушливо и меко и вкусно.. Heart Eyes

Алекса , луда глава си..да знаеш.. Mr. Green

# 669
Куражче, и аз я пробвах днес  Laughing
Да си призная, срам не срам, Лолитите ги подминавах до сега. Не съм върл фен на ваниловите парфюми. С изключение на Хипнотичната отрова, може би защото тя не е никак гурме (въпреки наличието на ванилия, мляко и бадеми)

Та понеже се понапръсках с туй-онуй, я пляснах на ръката на детето, средното  Mr. Green Ми не ми биеше на Ангела. Няма я сухата, леко мухлива база пачули. А може да е защото беше на кожата на София  Laughing

Много ми се носи Кабаре на мен. Ама изтървах хубавото топло време, сега няма да е толкова красив...

# 670
  • Варна
И аз съм на вашето мнение. Но сега си имам Сънесенс = 60мл, ЕДП - 40мл, и Ликьорения - 30мл Simple Smile Винаги мога да ги комбинирам Simple Smile

# 671
За тази Лоита говорех. Напоследък се обсъждаше доста във форума и ми погъделичака любопитството.  Blush

Оо, тази и на мен не ми ухае никак на младост.
Може би Лолита към края на книгата.
На мен онази в лилавото бутилче във формата на ябълка много ми харесва, но не и като ежедневен аромат. Пазя си я уж за по-специални случаи, но от 30-те ми мл. остана вече само няколко капки. Не знам как ще се разделя с тях, много ми е мила. Но никак не обичам да повтарям парфюми. Нещо не съм особено моногамно настроена в парфюмните си страсти.

# 672
  • София
Ха ха
И аз съм на вашето мнение. Но сега си имам Сънесенс = 60мл, ЕДП - 40мл, и Ликьорения - 30мл Simple Smile Винаги мога да ги комбинирам Simple Smile
да ги комбинира ..Това ми напомня за една мацка в Youtube , която даваше съвети как да не миришете "като другите". Нещо от сорта..взимате да речем Мис Диор Шери и пръскате отстрани (пръска си врата), после взимате Джуси Котюр "And sprey on your Butt"  Joy Joy , демек пръснете си на четирибуквеника.. и така ще си направите собствена миризма и ще миришете на себе си, а не като другите.. hahaha

Ета, не знам .. може в мен да е грешката, може да е заради канелата , ванилията и сладостта.. Tired

Аз след като мирисах онази мастиковата , подхождам с голямо предубеждение към бранда.. Whistling

# 673
Тази ли е мастиковата? Laughing

# 674
Как се парфюмирала редовата рускиня? (да ме простят ако има представителки, не е злонамерено  Simple Smile)

На шията - пссст "Для мужа!"
На цепката на гърдите - псст "Для любовника!"
На четирибуквието - псст "Бывают всякие!"

Общи условия

Активация на акаунт