Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 - Тема 65

• 38 769
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ама, моля ви се, не мълчете така Praynig Praynig Praynig
Ринка, имам нужда от твоя оптимизъм Sad

# 526
Пак  мъка! Мисля за танца, може би са се срещнали, преди  заминаването, но Мурат не е казал, че отива  в Париж и това е един вид сбогуване! Телефонният разговор е толкова драматичен, че сърцето да ти скъса!
Как се живее  след такива думи!!

# 527
Ама вие защо се отчаяхте?
Джансел нали се върна от Париж? Joy Joy JoyЗначи и Мурад ще си Дойде в Истанбул ако не тая то другата серия.
Е едва ли момата толкова бързо ще вземе Левент.
Чакайте коледен подарък до тогава ще ни мъчат. Joy Joy Joy Joy

# 528

Ето го и Левентчо с диамантчето!
Горкия, не знае, че Хасрет ще му откаже!
С какъв ум си е мислел, че хай излетял самолета за Париж и Хасрет му се е хвърлила на врата!
Приятел бил! Хайде, де!

# 529
Здравейте момичета,
благодаря на Ирра за превода и на Рина за трея, ама не ви ли се струва, че пръстите, които държат пръстена са на Джансел, а не на Онур, ако намерим снимка и на  ръцете на двамата, ще се уверим... А тогава има надежда.

# 530
Трейлърът с превод на Ирра от Алиска:

Пленителката на сърца, 29 епизод,  трейлър

http://vbox7.com/play:8c785543

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 531
Годежния пръстен на коя ръка се слага, тя има пръстен на дясната...?

# 532
  • София
Ама вие защо се отчаяхте?
Джансел нали се върна от Париж? Joy Joy JoyЗначи и Мурад ще си Дойде в Истанбул ако не тая то другата серия.
Е едва ли момата толкова бързо ще вземе Левент.
Чакайте коледен подарък до тогава ще ни мъчат. Joy Joy Joy Joy
Е, това може малко да ме успокои. Grinning Но много време има до Коледа, бе хора ooooh! ooooh! ooooh!

# 533

С какъв ум си е мислел, че хай излетял самолета за Париж и Хасрет му се е хвърлила на врата!
Приятел бил! Хайде, де!

Приятел, колкото аз съм ескимос.  #Cussing out
момичета, тая буря ми отвори спешна работа, хич не ми се напуска сега темата, но ще се включа по късно. ooooh!

# 534
Здравейте момичета,
благодаря на Ирра за превода и на Рина за трея, ама не ви ли се струва, че пръстите, които държат пръстена са на Джансел, а не на Онур, ако намерим снимка и на  ръцете на двамата, ще се уверим... А тогава има надежда.
Joy Joy Joy
Много ме разсмя! Да ни  се чуди човек какво ли не измисляме само и само да не се  отчайваме!

# 535

Приятел бил! Хайде, де!

Дано Левент види Хасрет след разговора й с Мурат, види ли я колко е съсипана ще си прибере пръстена в джоба Crazy Той до този момент не осъзнава какво значи Мурат за Хасрет Heart Eyes С трейлъра само ни плашат Mr. Green

# 536
И при нас бурята беше на ниво, но поне нета беше окей!
Навън буря, в трейлъра буря, но както бурята навън отмина, така и във филма ще отмине.
Защото Мурат бързо ще се върне от Париж и нещата ще си дойдат на място.
Утре-вдругиден да си купите достатъчно  smile3545 smile3545 smile3545 и да знаете, че скоро ще имаме истинска  txtloves txtloves txtloves

Левент си е в бижутерския магазин! Но нахалост ще му отиде избора на пръстенче!
Аз колекцията още в първи сезон съм я пратила на Мурат!  Peace
Той вече си е избрал от нея, а и Хасрет има вкус към пръстени! Hug Hug Hug

# 537
  • София
Здравейте момичета,
благодаря на Ирра за превода и на Рина за трея, ама не ви ли се струва, че пръстите, които държат пръстена са на Джансел, а не на Онур, ако намерим снимка и на  ръцете на двамата, ще се уверим... А тогава има надежда.
Joy Joy Joy
Много ме разсмя! Да ни  се чуди човек какво ли не измисляме само и само да не се  отчайваме!
Момичета, а не може ли да е моментът, когато Левент избира пръстен в магазин newsm78
А, Рина, писали сме едновременно. И ти така мислиш Peace Party Party Party

# 538
Пак  мъка! Мисля за танца, може би са се срещнали, преди  заминаването, но Мурат не е казал, че отива  в Париж и това е един вид сбогуване! Телефонният разговор е толкова драматичен, че сърцето да ти скъса!
Как се живее  след такива думи!!

Напълно съм съгласна с теб, не и е казал че, е за постоянно..........

Цитат
Момичета, а не може ли да е моментът, когато Левент избира пръстен в магазин

Аз тако го разбрах - избира пръстен в магазин  newsm78, дали ще купи и ще го даде е друг въпрос  newsm78

# 539
Ако Левент избира пръстен Хасрет май трябва да е казала да.Тогава си е прав Мурад да замине в Париж. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт