Aşk-ı Memnu-В очакване на Забранения плод скоро по бтв ~ 15

• 58 512
  • 730
  •   1
Отговори
# 630

Kъде се изпокрихте? Sick

И по едно следобедно кафе Mr. Green

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 16:35 от Slawena

# 631

E щом няма никой,аз си тръгвам Rolling Eyes

# 632
  • Пловдив

Много работа, чак се уморих - не ми се мисли - след малко среща от дома.

# 633
  • Пловдив

За бабичките - да не заспите довечера.

# 634
  • Варна
Лисанка мерси за информацията за Листопад   bouquet  bouquet  bouquet
Ходих и у темата за Листопад да им разказвам какво си казала относно серията вчера Дано не се сърдиш  Rolling Eyes

# 635
Привет, момичета !  bouquet Много нещо сте изписали , не мога да ви насмогна ! Изненадах се , че има нова анкета , ама като прочетох назад , разбрах защо се е наложило ! Всъщност не съм чела точно какви са били коментарите , както и тези по повод романа , но и не искам да обръщам внимание на подобни мнения ! Аз отдавна прочетох ,че бабчики сме били , ама съм толкова омерзена от случващото се в другта тема , че даже и не ми се коментираше ! Стари са на баба им воловете , ама - нейсе ! Тя там темата се е превърнала в чат , та явно си търсят с кого да се захванат - типично в техен стил ! Не искам повече изобщо да ги коментирам , не си заслужава ! Peace
За анкетата - гласувах ! Харесва ми Берен  Саат  , въпреки че образът , който пресъздава е доста противоречив ! Мисля , че добре предаде ролята си , особено накрая игра страхотно ! Peace Поне с такова впечатление останах от епизодите , които съм гледала !
Бях ви приготвила нещо много хубаво , ама го забравих в работата  ooooh!! Утре ще го споделя ! Hug

# 636
Довечера и аз ще хвърля едно око на Фатмагюлчето,ама след Глистопада,че тая вечер последно ще го дават.   Славенка,опасна си  Grinning Знаеш как да разсмиваш.Сигурна съм ,че си  душата на компанията.

# 637
  • Пловдив

С тая шапка направо ме уби. Да не се е постригал за новата роля или снимката е стара.

# 638
 mariana51 ,  Hugтова е стара снимка - на пазар в някакъв мол! Peace

# 639
Това е оригиналът според мен от ноември 2009 година

# 640
Момичета ,  Hug не зная може ли и дали ви е приятно да споделяме хубави мисли или нещо друго , което ни е направило впечатление или е провокирано от нашите разговори или просто искаме да споделим една с друга . Ще ви поздравя с едно стихче , което много ми хареса , но ако нямате такава традиция или ви е неприятно , моля да ме извините и да ми кажете , нали ? Peace

Животът скрит е в дребните неща

В жест най-обикновен, ала човешки.
В любима песен, слушана в нощта,
с човек, умеещ да прощава грешки.
В усмивката на влюбени очи,
която търсиш твоя ден да сгрее.
В забравата на смелите мечти,
когато правиш опит за летене.
В стремеж да запазиш своя дух
свободен в несвободното ни време.
Да не виниш за всичко някой друг.
Да не превръщаш обичта във бреме.
Във ручеите топли на кръвта.
В сълзите, непринудено родени.
Най-истински са дребните неща
и те оставят спомени след време.

БИСЕРКА КАМЕНОВА

# 641
Днес е деня на благодарността  Rumi честит празник Приятно изкарване

# 642
gospojata   bouquet  bouquet

# 643
gospojata  Hug  на мен много ми хареса стихчето    newsm51
Най-истински са дребните неща
и те оставят спомени след време.

Rumi   Hug честит празник на БЛАГОДАРНОСТТА  newsm51

# 644
 dterziiska ,  Heart Eyes!
Руми ,  Hug Честит празник ! Да споделиш после как е станала пуйката ! Wink
 AR@BELA ,  Hug радвам се , че ти е харесало ! Обичам , когато истинските неща са облечени в истински и красиви думи ! Наистина вярвам , че най- истински са малките неща ! Peace
Момичета ,  Hug пожелава ви хубава вечер ! Аз ще ставам , че ще излизаме с едни приятели ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт