Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 328
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Доро утро и от мен Simple Smile Нашия Чочко яде в 7:20 и сега пак спинка Simple Smile Искам да ви кажа, че вчера купих от Noz vomikata и май има ефект, наистина. Вчера цял следобед и после вечерта не е ревало детето, не мога да повярвам чак. Подейсва, дадох му 2х3 зрънца и това беше. Е, давам и Био Гая на обед 5 капки, но мисля че е от Нокс-а  Peace ох, дано  Praynig да му помага че така щастлив изглежда като не го боли нищо.....нооооооо.....за сметка на това, май сме в период на скок в растежа, и цяла вечер ми вися на гърдите и все търси, гладен човека, лапа ръчички, отваря уста, търси. Май си заявяваше още мляко, че расте момчето  Peace

Това е за сега от мен, на молитва не можахме да отидем вчера, че имах много друга работа и стана късно, но....какво да направя. Ше го заведа по нататък на църква и така. А за погачата не съм решила кога да я правя......

Чао мацки, днес дали ще става за разходки  newsm78

# 676
Добро утро;) Ние пак имахме криза с този корем,ама като си сложа ръчичката и се чува едно къркорене ужас направо... ooooh! Нищо не помага.Вкъщи е цяла аптека - само сменяме капки и имам 4 вида и пълни. Инфакол (ако някой ползва мога да дам) Едни немски с които започнахме те са като инфакола имам няколко неотворени шишета....Ентерокид и сега Еспумизан..... #Crazy Мисля и с това хомеопотачното да пробвам като чета,че при вас действа. А от къде се купува? От аптека ли? Малката сега заспа,но до преди малко пак се напъваше,мрънкаше. Отивам да уча,докато не е заплакала отново. Хубав ден! Hug

# 677
  • Германия
Към консултантите: Борбата с цицата при нас продължава и тази вечер. Криза на растежа ли е пак, какво е, но и снощи и тази вечер от 9 до 12 е почти непрекъснато сукане, мрънкане, сукане, сърдене, сукане, плач и накрая заспива и спи дълго (поне). А сутрин спи детето и хич не му дреме, че на мама циците текат Simple Smile
Тази вечер забелязах по устичката малко беличко като пресечено мляко - сигурно е върнала докато сме се разнасяли из къщи без да я забележим. Нормално ли е да е такова? Обикновено ако върне е малко и течно - все едно изплюва мляко, но това кремообразното пресеченото ме изненада.
Фата, не е страшно това "пресеченото", много бебета успяват да върнат вече преработена манджа. Сутрин в сънено състояние хич ли не засуква? Леко погъделичкване по долната устна със зърното подтиква бебетата да засучат, хеле пък при вече изтичащо мляко. Thinking

# 678
Кат88 Нокс вомиката 5 или 9 СН я купих от аптеката, да. Дава се при нужда, при болки, аз питах една мама и ми казаха да стрия и разтворя 3 зрънца във малко водичка, аз го направих в лъжичката която ползвам за бебо, и му дадох преди ядене 10 - 15 мин. И аз имам 3 или 4 вида капки не помня даже колко са вече, и нищо не помагаше. Само гушкане, люшкане и така, но това май подейства. Днес мисля пак от него да дам, та ще видим.

# 679
Моми4ета днес ние  е 40ят ден  , ама ако отидем на църква на 41 или 42 или да кажем 45 и пак ни 4етат 4иста молитва.То4но на 40ят ли трябва да е???
Веси и вие ли не успяхте мила

аз да ви се опла4а пак- цяла нощ не съм кървяла и на сутринта пак-егати ужаса -кога ще свърши вси4коооооо #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Ние имаме проблем със заспиването последните дни .Аз го нахранвам в 21,30 и отивам да поспя, а те с баща си се приспиват докато гледат някой ма4  Mr. Green Mr. Green.Ми той заспивал 4ак към 23,30-24 4аса-ужас.Като от време на време поревавал , а през другото време се кокорел и смеел.
През нощта пак така-яде към 03,30-4,00 и докато сменям пампата преди товА се хили това дете и си се радва на нещо- голяма свежарка е.И като се наяде не ще да спи.Ама и аз бая сладко ям напоследък-днес няма да ям и ще видим как ще са нещата.
Няколко дни нямахме колики, и от 2-3 дни по4ват към 19 ч-не са зверски и не продължават мн дълго, но все още ги има
Тия хомеопати4ните и аз ще ги взема щом помагат, макар 4е на  нас засега Инфакола ни върши работа горе -долу.

# 680
Мира, да ти е живо и здраво порасналото момче  Hug Шъ мъ прощаваш, ама ти ми приличаш на негова съученичка! искам и аз да изглеждам така след 14 години  Blush ... А Ева е страхотна - много прилича на баща си. Радвам се, че е по-спокойничка вече. Ти въобще ли не я слагаш на гърда вече?

Уф, аз тая нощ се цедих - как я мразя тая процедура... ама нямаше начин, и двете помпи така яко къртеха, ходих, предлагах им се и на двамата, никой не ме уважи  Crossing Arms сега чакам Момчил да се събуди и да започне да вика "аааам-аааййй"  Mr. Green

При нас вчера вятърът изкорени цял, огромен бор в двора на съседа, добре че не падна върху нашето къщенце, че нали е дървено. не ми се мисли... май ще трябва да си направим застраховка  newsm78

# 681
Мирче,Марианче,а мен няма кой да ме викне на разходките,а  Crossing Arms Искрено съм обидена  Crossing Arms

Иначе бебоците са сладурски много и Евка и Макси Hug Hugи Честита месечинка на Еви :* (със закъснение) и Боби да е много здрав и щастлив в младежките си години   bouquet
Лейди,страшна си Simple Smile Hug Crazy  bouquet

# 682
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте мамита,  Hug

Много благодаря за хубавите думи относно снимките .. Flutter Сега съм се замислила сериозна по организационната част за кръщенето  Party , че мислим да го направим преди Коледа  Flutter

Краси, мноого е пораснал сладура! Супер сте!
Мама-Ма, Вие сте имали страхотна програма! Браво! Не е лошо от време на време бабите да са по-дейни... Mr. Green
Arim, прекрасни сте с Ева!
irinopolis, да се оправяш с тази настинка  Peace ,че се нуждаят от теб!Чакаме снимки  Whistling

Аз вчера ходих да си оправям и последния болничен, после  си направихме дружна разходка с таткото, поне до последно да използваме хубавото време!  Flutter
Цял ден нямах интернет вчера, което много ме ядоса, но с тези ураганни ветрове, явно не е имало как.  Thinking

tini_pini , бях писала, но пак ще кажа, че се ходи на 40 ден, като броиш и този на раждането!  Peace И аз се чудех, но се консултирах с попа  Peace

# 683
Тини, да, не успях и аз да ида точно на 40 ден на молитва....

ВЪПРОСЧЕ
: Момичета, мажете ли с нещо лечицата на бебоците ? Нашата кожичка е много суха, ама много и не знам с какво да мажа.....

# 684
  • София
Орхидс, правилно ли разбрах въпроса ти, че се чудиш дали да будиш бебето да го храниш?
Я го остави детето да спи, аз спящо бебе за ядене никога не будя, как ще го разбутвам. Гладен човек не спи  Laughing При нас има вечери, когато Мая яде и заспива в 7:30-8 и се събужда да яде в 4, това са си 8-9 часа здрав сън, никога не би ми хрумнало да ставам да я будя. Снощи беше така, яде в 4 и сутринта си закуси в 8 и така Simple Smile

# 685
Да Бърди,  Laughing определено не се оплаквам, но исках да питам вие какво правите, като бебчето ви спи по толкова много без да е яло. А и педиатърката ми каза да я будя след 6-я час, пък на мен ми се иска да поспим и двете.

На някоя мама бебето правило ли е над 10ч. пауза без хранене? И будите ли го?

Веси, аз мажа с кремче за лице на Веледа, само ако се бели някъде  Peace.

# 686
И аз давах снощи Нукс вомика 9, разтворени две зрънца в малко водичка, нямаше ефект, но днес след хапване ще пробвам пак.Д-р Михайлов е оговорил на една мама, че при силни колики  се дава по 3 зрънца разтворени  в малко водичка след всяко ханене да видим какво ще стане.
Веси мажа лицето на бебка с кремче на себа мед, пише на него нежно кремче.След пъпчиците личицето и беше загрубяло и сухичко сега вечее оправя.
Лек ден на мамите и бебчетата. Grinning

# 687
Дейзи точно, след пъпчиците стана едно такова зачервено и грубо, като опръхнало от студ лице.....да взема и аз някакво кремче ли....

# 688
Веси аз използвам на мустела кремче за студ, вятър и т.н когато излизаме на разходка. Иначе не мажа с нищо друго, но допитай се все пак до педиатъра си, на мен тя ми казва с какво да мажа Simple Smile

# 689
Орхидейка, не мога да ти отговоря, защото за съжаление Нико не е паравил толкова дълга пауза.
А нямам нищо против.  Mr. Green

Арим, много сте готини!

Аз днес се бях настроила за шопинг с Нико, ама май само до нашия пазар ще отида.
Снощи натрупа сняг, студа е нетърпим навън и Мила ме буди и тя цяла нощ, ухото я боляло.
Днес съм и сложила и шапка, ръкавици, шал. Абе в тоя студ как ги изкарват тези деца, направо не знам.
И поне да следят да са с шапки, ама не...

Общи условия

Активация на акаунт