Oбувки с безплатна доставка :)

• 53 494
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Момичета,при вас в акаунта ви излиза ли статуса на поръчката ви-на мен ми изписва ,че нямам Ордер  newsm78

# 661
Да, вижда се цялата поръчка в Orders

# 662
А при мен не излиза-а на мейла ми пратиха номер на поръчката и че  е изпратена на 07,02?!Това какво ли може да значи?!

# 663
zdraveite dami imam problem s porachkata  parvo mi pratiha 2 meila che sa mi pratili porachkata a tazi veche poluchavam nov meil v koito pishe slednoto
Your credit card payment for the above transaction could not be completed. An issuing bank will often decline an attempt to charge a credit card if the name, expiration date, or postal code you entered at Javari does not exactly match the bank's information. Valid credit card information must be received within 8 days, otherwise your order will not be processed.
Your order will remain on hold for a limited time. Please note that if we do not receive a valid payment soon your order will be cancelled.

Please feel free to return to our website and place a new order. If the payment method information you used has been updated or revised, you will need to enter that information so we can process your new order.

We hope that you will be able to resolve this issue promptly so we can complete your purchase.

We apologise for any inconvenience caused.
..................kartata mi e VISA ELECTRON i sam sigorna che vsicho e izrqdno po neq .............
posavetvaite me kakvo da pravq  newsm78 newsm78

# 664
С Виза Електрон карти понякога стават засечки. Ако си сигурна, че в нея има достатъчно пари, явно просто е проблемна за пазаруване към този сайт. Ще трябва да направиш каквото пише в мейла, за да си получиш нещата - използвай друга карта.

Има ли някой с неполучена поръчка от 31 януари? Едните ми обувки дойдоха още миналата седмица, а вторите ми два чифта бяха пратени уж на следвашия ден, пък ги няма още. Май ще ида да ги  тормозя в пощата, нямам търпение повече да чакам бележка.

# 665
  • Варна
Има ли някой с неполучена поръчка от 31 януари?

Аз  Sad Някой си получават нещата за три дни, аз вече втора поръчка чакам повече от 10. Първата беше по Нова година и си мислех, че заради празниците се бави.

# 666
zdraveite dami imam problem s porachkata  parvo mi pratiha 2 meila che sa mi pratili porachkata a tazi veche poluchavam nov meil v koito pishe slednoto
Your credit card payment for the above transaction could not be completed. An issuing bank will often decline an attempt to charge a credit card if the name, expiration date, or postal code you entered at Javari does not exactly match the bank's information. Valid credit card information must be received within 8 days, otherwise your order will not be processed.
Your order will remain on hold for a limited time. Please note that if we do not receive a valid payment soon your order will be cancelled.

Please feel free to return to our website and place a new order. If the payment method information you used has been updated or revised, you will need to enter that information so we can process your new order.

We hope that you will be able to resolve this issue promptly so we can complete your purchase.

We apologise for any inconvenience caused.
..................kartata mi e VISA ELECTRON i sam sigorna che vsicho e izrqdno po neq .............
posavetvaite me kakvo da pravq  newsm78 newsm78

Ако правилно разбирам текста, който са ти пратили, има несъответствия между данните, които си въвела и тези подадени от банката издател на картата и поради тази причина не могат да си изтеглят паричките. Виж дали всичко е коректно.  Thinking

# 667
Аз плащам с виза електрон на ЦКБ  Peace
При сегашната ми поръчка,когато я пуснах,получих автоматичен имейл за потвърждаване,че е направена поръчка и след това втори,в който пишеше,че има някакъв проблем.В самата поръчка пишеше най-отгоре,че банката иска да и потвърдя данните които съм въвела още веднъж,както и името на картодържателя  Peace
Изтрих информацията за картата,въведох я отново,написах името на картодържателя.Статуса на поръчката ми след часове стана изпратена  Peace Имейл,че е пусната получих след ден-два.
Дойде след 4-5-т дни,като посочената дата за доставка беше 24.02

По късно ще снимам обувките,че нещо все не ми достига времето  Embarassed

# 668
Момичета много харесах сайта, бихте ли ми казали този код JAVMODEL валиден ли е. Искам да си пусна едни обувки Hug

# 669
моми4ета на 07.02 направих поръ4ка и днес я полу4их Simple Smileмного са хубави и си отговарят на номера
http://www.javari.co.uk/Kangaroos-Womens-Maryport-Pump-Flat/dp/B … t=shoesbrowserel2

# 670
За тези, които чакат поръчки - проверете в пощата, моите от 31.01 си бяха пристигнали за 3 дни, но кой да ми прати известие. Даже вече ги върнах, защото не ми станаха и днес получих известие, че другия чифт е пристигнал Simple Smile

# 671
Така, връщам се от пощата. Обувките ми бяха там, заедно с едно яке от Амазон на съпружието, просто някъде са се попилели и двете известия, а повторно известие не знам след колко време пускат. Mentolka, потърси ги в писмовна експедиция на вашия клон, най-вероятно и твоите отлежават.

Rockport-ките ми лепнаха, отговаря си UK8 на 41 (не 43, както пише в таблицата от сайта) и са идеални за хора с широки крака. А няма такава удобна стелка като adiPRENE на Adidas, мисля ще е перфектна за лятото. Снимки ще постна довечера като ми остане време за фотосесии.  Wink

# 672
Момичета кой номер от сайта отговоря на 37 наш?

# 673
UK4 по принцип e 37, на Geox са умалени с 2 номера, та за тях ще да е UK5.5 или 6.

# 674
Така, връщам се от пощата. Обувките ми бяха там, заедно с едно яке от Амазон на съпружието, просто някъде са се попилели и двете известия, а повторно известие не знам след колко време пускат. Mentolka, потърси ги в писмовна експедиция на вашия клон, най-вероятно и твоите отлежават.

Rockport-ките ми лепнаха, отговаря си UK8 на 41 (не 43, както пише в таблицата от сайта) и са идеални за хора с широки крака. А няма такава удобна стелка като adiPRENE на Adidas, мисля ще е перфектна за лятото. Снимки ще постна довечера като ми остане време за фотосесии.  Wink

Аааа, много се радвам. Честити ти Рокпортки, Йошко.

Нали? Няма по-удобна пътъчка, а? Аз съм вечен фен!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт