Нашето Февруарско талисманче Криси стана на две години!!!

• 33 023
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • в сърцето на един мъж...
Деси, още кашлят и подсмърчат, но поне температура нямат. Оф, докъде стигнах, да се радвам на това, че поне един проблем е отпаднал ooooh!
И да кажа нещо - внимавайте и им преглеждайте носовете редовно, ако нещо ви усъмни - беж при УНГ доктор. Моя син си напъхал парче дунапрен в носа и три седмици имаше секрети и го болеше, ама не казва какво е станало Confused Добре, че накрая се усъмних в това, което ми говори педиатъра и го заведох на УНГ, та извадиха парченцето.
П.С. Страхотни неща правиш, Деси Hug

# 586
Гея...ама педиатъра не го ли е видял Shockedмилото детенце Praynig
И аз се радвам като от кашлица температура,хрема поне едното отпадне Mr. Green
Гея..мерси  bouquet

# 587
  • в сърцето на един мъж...
Ами Деси, той през цялото време обясняваше, че това, което се вижда вътре е секрет и ще се махне като пръскаме капки Close Та така...

# 588
  • София
Мечи, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, да си жива, здрава и обградена с много любов!

# 589
МЕЧИ ЧЕСТИ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕНА това е от мен за всички,поздрави на всички именници днес.

# 590
Мечи,да си жива и здрава,все така усмихната и готина! Честит имен ден и на грациозната ти принцеска! Hug
  Не се притеснявай-все някога ще прояде.Нали се чувства добре и е жизнена.Явно ще ти е злояда... Laughing Мишо също не го мисли толкова.Познавам няколко момченца,които упорито мълчаха до 2,даже и 3 годинки,а после не можеш да ги спреш-като латерни са!

# 591
Дудулулу,моите съболезнования!Не мога да си представя какво ти е,но най-важното е да бъдеш силна,заради двете си слънчица!На свекърва ти не и обръщай никакво внимание,просто я игнорирай от живота си.
Преди няколко месеца почина мъжът на най-добрата ми приятелка при катострофа в Германия.Нейната свекърва се държи подобно на твоята.То май в такива случаи търсят кой да обвинят за това,което ги е сполетяло.Само мога да ти кажа това,което ми каза моята приятелка:" Вече сме сами,аз и детето,заради нея ще се усмихвам,зарди нея няма да плача,заради нея ще бъда от камък за всички и няма да пророня една сълза,ще бъда и баща и майка и никога няма да се тръшкам,че това ме е сполетяло".Отиде на психолог за няколко пъти и сега след 3-4 месеца е нов усмихнат и ведър човек,който мисли,че могат да им се случат много хубави неща,на нея и детето й.Та идеята ми е да говориш за това с някой,дори и тук,ако не можеш да отидеш при професионалисти.
Мечи, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, да си жива, здрава,много обичана и щастлива!

Гея,по повод мушкането на разни неща в носа, да ви разкажа едно време какво правеше моята племенница.Скришно е намерила слънчоглед и хоп в нослето.Сестра ми го е държала в кунята в някакъв шкаф.Правила го на 5-6 пъти,като се е стигало до 4-5 семки.Явно детето е гледало,че се слагат там някъде около устата,но тя в носа.А най-лошото е било,че дори и е гноясало нослето преди да разберат какво е станало.
Та в този ред на мисли,май трябва да следим и за това.
Моят младеж тези дни прави постоянно бели,а още лапа всичко,което намери.Миналият ден се задави и едвам го оправих.На няколко пъти не можеше да си вземе въздух,а аз удрям здравата по гърба.После видях,че е синичък и ми стана толкова мъчно.Задави се с резанче ябълка,а уж яде големи парчета вече.Не беше много голямо,но явно го глътна без изобщо да го сдъвче поне малко.
Видях снимаката на Белка с телевизора и направо ми настръхна косата. Mr. Green
Прочетох и за падането от кончето.Добре,че е бил малкия дявол Twisted Evil
Виктор вчера бутна лаптопа  от бюрото и се чудя как не се разцепи.Отдолу е паркет,направо се чу як удар,но за момента няма дефект.
Коледните ви украси са страхотни!А на Деси декорациите са невероятни!Браво!
И аз да кажа,че и ние сме от мълчащите!Лятото говореше повече,дори и думички ,но сега е безмълвен!Само мучи и ме води за ръка!Имаме няколко двебуквени и това е!
Бъъъъъъъ -бързо
Паааа -пак
Маа-махни
Иначе едни от смешните са гама-камък и ка-кола,но ги казваше преди.
Просто някой проговарят по-бавно,но с цели думички и изречения.Ще чакам да видим дали ще сме от тях.
Хайде стига съм писала!Отивам да си видя детето,че нещо не иска да спи още!

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 16:53 от konikonkoni

# 592
Мечи, честит рожден ден, пожелавам ти щастие, късмет, лщбов и повече прекрасни мигове.

Честит имен ден и на малката Дани, да расте здраво и будно дете!!!

# 593
Честито Илиянка, да си жива, здрава и много обичана!!! Да те радват и ценят в семейството!!!
Да ви е жива и здрава и малката грация, да и се слави името!!!

Честит имен ден на всички, носещи името Даниела!!!

Наш Михел вчера не е "отразил" въобще Дядо Коледа, радва се на играчките си, които му е подарил, имало е и театрална постановка, но няма никаква реакция. Утре няма да го водя на служебно-организираното парти за дечицата ни, защото е по "никое" време - точно когато спим, а и поради болестите напоследък - няма да изпусне много. Догодина ще е по-голям и ще има повече интерес към белобрадия старец и най-вече към подаръците му.

# 594
  • Пловдив
айде и аз да опиша богатия речник на моята трътка

айде-айде
тао-чао
скърши-свърши
дай-да-дай
да-вода
на-една
иш-виж
мамууу-мама
тати,баба,деде,кака
не-не

като цяло набляга на нечленоразделната реч и мученето

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 20:59 от Elfita

# 595
  • София
Мечи , честит рожден ден!Бъди много щастлива с товето прекрасно семейство!

# 596
  • София
Мечи, честит рожден ден!!! Много здраве, щастие и усмивки ти желая!

Честито на именниците днес!

Мишката вчера добре си изкара на коледното парти, малко се дърпаше от Дядото, но като цяло беше ок. Днес само за това обяснява Simple Smile

# 597
За говоренето- моите деца са съвсееееем различни! Алекс на 2 г. говореше като възрастен човек, с дълги изречения, сложни думи, изговаряше бравилно всички звуци, вкл. Р. На възрастта на Дими само Р-то не казваше, но плямпаше яко. Дими пък е човек на действието и не е приказлив, едва последния месец се опитва да казва отделни думи, но доста бързо напредва- всеки ден говори все повече, от 1-2 дни даже прави изречения от по 2 думи.
Но все пак всяко дете е различно и има различни интереси- едни се научават първо да тичат, други да се катерят или да рисуват, а трети да говорят Simple Smile Точно затова е интересно да гледаш как до теб расте дете Simple Smile

# 598
  • в гората
Мечи, Честит Рожден ден!Да сте здрави и много, много щастливи цялото семейство!Да ти е жива и здрава Дани!    bouquet

За говоренето, преди някой като кажеше, че еди кой си проговорил "чак" на три годинки и все се чудех какво толкова чак има в това, все си мислех, че всички тогава проговарят.И все още мисля, че това е възрастта, до която проговарят.Така че тези които проговарят по-рано са избързали, а не другите да се бавят  Peace .

# 599
То е хубаво като говорят,ама моя вчера след като му казах,че ще легна при тях на дивана,бяха се гушнали с тати,ми сервира "няма място"  hahaha
От 1 час е мирен и гледаме детски от тази серия http://www.youtube.com/watch?v=3h1qQaRxY40.

Общи условия

Активация на акаунт