Отговори
# 525
  • София
ЕЙ.......СТРАХОТНА НОВИНА НОЕМИ Hug така като слушам /чета/как е било раждането и много се кефя,ти така може още няколко да родиш.... е поне още една девойка де Embarassed,ЧЕСТИТО,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ БЕБОКА!

# 526
Ай, наздраве!  Drunk Все така да е в темата!  lalalala lalalala lalalala

Ноемке, изкушавам се да те чуя, но предполагам вече ти е омръзнало да разказваш и ще дебна тук, пък и Тервел има нужда от цялото ти внимание сега...  Heart Eyes

Казах ли наздраве?  Mr. Green

Аз се налочих с чичо Джак  Mr. Green Такъв приятел ми е, значи  Heart Eyes Ако здравето на децата зависеше от пиенето ни, педиатри нямаше да са ни нужни  Laughing Laughing

# 527
  • Русе
Ай, наздраве!  Drunk Все така да е в темата!  lalalala lalalala lalalala

Ноемке, изкушавам се да те чуя, но предполагам вече ти е омръзнало да разказваш и ще дебна тук, пък и Тервел има нужда от цялото ти внимание сега...  Heart Eyes

Казах ли наздраве?  Mr. Green

Аз се налочих с чичо Джак  Mr. Green Такъв приятел ми е, значи  Heart Eyes Ако здравето на децата зависеше от пиенето ни, педиатри нямаше да са ни нужни  Laughing Laughing

Наздраве и от мен за лекото раждане на Ноеми Wine Glass  - след малко си сипвам винце  Wink  , само чакам мъжете да се приберат.

# 528
Ейййййййййй, Ноеми, честит син!!! Да е здрав, послушен и прекрасен като батко си!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 529
  • У дома... някъде
И аз след малко като си дойде мъжлето ще се почерпя за здравето на малкия Тервел. Mr. GreenНоеми,как ще му казвате глезено на мъника?

# 530
  • София, Лагера
Наздраве, Ив  Peace! Малкото яде каквото яде и сега съм си отворила заслужена награда - биричка. Крсимир ми е златен - намерил ми е баш любимата чешка бира!  Heart Eyes Но, въпреки че спах няколко пъти днес, вече усещам умора и като я гаврътна, направо се трупирам.

Валерия, никак няма да му казваме галено - Тервел. Както на Пресиян - Пресиян.

Преди малко докато се къпах и успях да се огледам и опипам щателно... мамка му, нищо дори и не ме наболява! Embarassed Отдолу съм като нераждала  Rolling Eyes Само матката контрахира, но външно нямам хептен никакви поражения, дори и като натъртвания...

Стиляна да си спести коментара!  Twisted Evil  Mr. Green Whistling

Мацки, благодаря ви за милите думи!  Hug

# 531
Честита рожбичка, Ноеми, да ти е жив и здрав малкият Тервел, да расте здрав, красив, много обичан, много щастлив и Бог да го закриля! Много целувки на малкото краче от мен! Наздраве!  Grinning beer2 Hug Heart Eyes

# 532
  • София; Дружбето
Ноеми Hug ти нали не очакваше да намериш кратер там Laughing Честно ти казвам, като те чета завиждам благородно и желая на всеки такова раждане. Звучи ми като най-пракрасното нещо на света

# 533
  • София
ЧЕСТИТО, НОЕМИ!!!

ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ И МАЛКОТО ЧОВЕЧЕ МНОГО ДА ВИ РАДВА.

# 534
  • при принцесите
Ноеми, честит втори син  bouquet  bouquet  bouquet
Да е жив и здрав и много щастие да ви носи Hug Hug Hug

# 535

Валерия, никак няма да му казваме галено - Тервел. Както на Пресиян - Пресиян.

Teри.
Познавам Тервел, на който му викат галено Тери Simple Smile

# 536
   Чела съм,че е много добре за детето галената форма на името му да е максимално доближена до пълната му форма.
   Това,как наричаме детето всеки ден,дава отражение върху характера и съдбата му.  Simple Smile

# 537
Ноеми, честит син!
Да ви е жив и здрав и много, много да ви радва!

Ама какво е това раждане, то верно че второто е по-лесно, ама ти направо ме разби CrazyДано така и на Тервел всичко с лекота да му се отдава. Hug

Аз пък следя някакви сеири в ноемврийската ни тема и не съм влизала тук.Една от нашите майки си оставила детето( на 1 год) само да си се разхожда из вкъщи и отишла да вземе кухнята - малейй, и като я почнаха... Crazy #Crazy

# 538
    Значи,ако призная,че съм оставяла 3-месечната Юлийка сама вкъщи за да сляза до магазина (верно че ни е баш на входа,но все-пак),докато тя спи, ще ме захвърлят с камъни.  Crazy

Нещо забавно....
    В/у хладилника имаше една стъклена чаша.Изведнъж в/у чашата падна стъклено шишенце и тя се счупи.Аз я изхвърлих,събрах парченцата стъкло.След малко се прибира Алекс с таткото.Поглежда хладилника и казва:"Счупи се чашата!"
    Нито е видял чашата в/у хладилника преди това,нито я видя в счупен вид....Как ли се сети?  newsm78

# 539
   Ноеми,страшно се радвам,че раждането е минало толкова прекрасно!  Heart Eyes Hug
    Лека ти нощ!И да се наспиш едно хубаво!  smile3531

Общи условия

Активация на акаунт