Велико Търново и региона

• 90 168
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
http://www.dnevnik.bg/analizi/2011/01/23/1029582_deteto_vi_izost … li_hodi_na_iasla/
...........................

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 22:52 от Мая (мама на две госпожици)

# 586
  • В.Търново
Да попитам кой поп ми препоръчвате за освещаване на обект?Към кого да се обърна?Колко ще ми струва?Какво се носи и подготвя за такъв случай?Благодаря ви предварително!Важно ми е!

# 587
"Е, сега и законът вече казва това в прав текст и е въпрос на време някоя умна майка да стигне до Страсбург и да потърси там справедливостта, която тук й се отказва. " работата е там,че за всяко дело, на което е осъдена Държавата, плащаме пак всички ние Tired

# 588
Привет мамчета от Велико Търново! Досега не съм писала в темата за градските, но се реших  Hug

# 589
Абе това с тълкуването на закона е ясно, сгафилите майки търсят вратичка.
Въпреки всичко смятам, че майчинството ти се дава, за да си гледаш детето вкъщи. Пусне ли го на ясла, през деня то е там, а майката - седи си вкъщи (или в случая на една моя позната - ходи по кафета и по магазини).  Rolling Eyes 
Ами аз например, хем детето ми ходи на ясла, хем работя (т.е. не лентяйствам) и изкарвам пари, с които плащам данъци и, забележете!, осигуряват ме на пълната ми заплата!, пък не ми дават майчинство! Ами и аз съм майка, щом на онези по кафетата може, на мен защо не може?!
Не трябва да има компромиси, аман от тарикати.  Rolling Eyes

# 590
  • Велико Търново
Днес на протеста активност нулева.Очевидно пред компютрите всички са смели.
Аз мнението по този казус ще си го запазя за себе си Simple Smile

# 591
Сисе,кажи си мнението де,що се стискаш Laughing

даси кажа и аз гледната точка-аз  съм от майките,които върнаха майчинсътво,но какво трябваше да направя.пуснах уведомление,че детето почва ясла,ама се загубила...... Sunglassesа защо държавата не е засекла,че детето мие на ясла,нали уж всичко вече е компютаризирано Whistlingаз бях втори курс студентка,как да си гледам детето.......учех редовно,може би трябваше да прекъсна,за да си стоя вкъщи...Rolling Eyesподчертавам,че не съм ходила по кафетата,а се скъсвах от лекии и упражнения Simple Smile

не ми пречи,че съм го върнала,все пак съм го взела неправомерно,но единственото,което ме дразни са УБИЙСТВЕНИТЕ ЛИХВИ!добре де ами ако бяха приели след 10 год. този закон ......трябваше да върна15 000 лева ли!!!!!!

а иначе сега са сиотпуснало 100 000 лева да ходят депутатите ако искат на английски език,ей така-да си го припомнят ooooh! ooooh! Whistling

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 16:34 от nahodkata

# 592
Абе това с тълкуването на закона е ясно, сгафилите майки търсят вратичка.
Въпреки всичко смятам, че майчинството ти се дава, за да си гледаш детето вкъщи. Пусне ли го на ясла, през деня то е там, а майката - седи си вкъщи (или в случая на една моя позната - ходи по кафета и по магазини).  Rolling Eyes 
Ами аз например, хем детето ми ходи на ясла, хем работя (т.е. не лентяйствам) и изкарвам пари, с които плащам данъци и, забележете!, осигуряват ме на пълната ми заплата!, пък не ми дават майчинство! Ами и аз съм майка, щом на онези по кафетата може, на мен защо не може?!
Не трябва да има компромиси, аман от тарикати.  Rolling Eyes

Подкрепям Peace

Ето малко четиво за любителите на епитети:
http://www.dnevnik.bg/analizi/2011/01/23/1029582_deteto_vi_izost … li_hodi_na_iasla/

Между другото става дума не просто за промяна на закон, а за тълкуване на закон от институция, която не може да тълкува закони (любимо занимание на НАП доколкото ми е известно).

В институцията НАП има отдел,наречен Методология/позволявам си пояснението,понеже съм техен служител /.Той се занимават с тълкуване на закони и тяхното прилагане.
А майчинството се изплаща от НОИ,в случая РУСО/Районно управление на социално осигуряване/ .

# 593
И аз това казвам - тълкуват закони. Обаче нямат такива правомощия.

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 22:53 от Мая (мама на две госпожици)

# 594
Добро утро Simple Smile

# 595
Добро утро и от нас Hug
Аз съм готова с колажа и изпратих линк на Юлия да го смени на първа страница. Всъщност мислех да е изненада, но като се позамислих май да ви го покажа, че ако имате коментари и забележки да ми кажете... И не ме щадете, моля! Все пак целта е да ни харесва на всички, а не само на мен. Идеята ми беше да го направя малко по-нестандартен и пролетен, но се боя да не съм залитнала към кича Blush

Ето го и него:

p.s. Който се е примислил за снимка, да я дава!!!

# 596
 Здравейте,мами от В.Търново! ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!
Имам нужда от малко помощ!Някой може ли да ми даде информация за Стелияна Найденова-психолог и природолечител.Става дума за дете,което е с усложнения след грип/тежка пневмония/и за съжаление вече трети месец не може да се възстанови,поддържа т-ра 37,1-37,4 С. Не помагат никакви лекарства. Препоръчаха ми тая жена,помагала с природни продукти. Само че каква е-лекар -хомеопат ли?Ако някой знае нещо ,моля да ми пише! Praynig
Желая лека седмица на всички!

# 597
  • Велико Търново
Мони, много е сладурски колажът Simple Smile Ще могат ли да се добавят снимки?

# 598
  • Велико Търново
Мони, колажчето е страхотно, наистина. Браво!

# 599

Общи условия

Активация на акаунт