Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) скоро по бтв ~ 16

• 68 066
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • в очите на дъщеря си
абе вие всичките станахте много интересни Crossing Arms , първо имало със слаби сърца ,после се губело интереса, че и цензура сега ще  ни слагате Naughty
ние сме тук от началото на филма и си обсъждаме всичко- ама абсолютно всичко и семейство и цветя и тн, и сега вече да сме си обсъждали само това, я се събодете
темата е отворена за всички , но имайте мярка малко Sunglasses
Просто предлагах ...
Иначе не говоря да се спре изобщо да се говори за неизлъчваните серии ... а да се запазят темите на разговор , които си бяха още от преди излъчването на сериала в България.
Сега някои от нас тръгнаха дирекно да разкриват събития едва ли не само да се покажат, че вече са гледали сериала.

Става като историята за човека пред киното, дето вика 'дайте ми 2 лева иначе ще кажа, че убиеца е ... "

въпросът е на новодошлите да не питат в темата, мене от вчера на ЛС са ме заляли с въпроси на които отговарям, там ама да ме спрете да си обсъждам стари работи това вече е нелепо Naughty сега когато го гледам с бг звук ме връхлитат други емоции за които искам да споделя ,а не щото някой му пречи да си мълча , че какъв е смисъла от форума тогава

# 646
  • в очите на дъщеря си

за новата тема ли са newsm78 много са хубави

БРАВО smile3501 smile3501 smile3501

# 647
  • София
Аз като човек, който вчера за пръв път изобщо вижда сериала, може ли да попитам, къде изобщо да си задавам въпросите и дали тази тема е за мен, при положение, че коментирате неща, които не са ми ясни и които честно казано не искам да знам предварително  newsm78

Цитат
ВХОД СВОБОДЕН за всякакви мнения и по всяко време от филма - настояще и бъдеще.
Аха ясно - манджа с грозде  Joy Егати и кашата дето ще стане. Мерси. Нямам повече въпроси, извинете!

# 648
  • Варна
Аз да си кажа че като ме питат нещо за събитията напред няма да мълча като няма Аз какво съм виновна че хората искат да знаят ми да не питат  Mr. Green

# 649
Както казва Киво-Вай,вай  Ни сЪ карайте Laughing

# 650
  • Варна
Аз като човек, който вчера за пръв път изобщо вижда сериала, може ли да попитам, къде изобщо да си задавам въпросите и дали тази тема е за мен, при положение, че коментирате неща, които не са ми ясни и които честно казано не искам да знам предварително  newsm78
Питай каквото искаш  Hug Hug HugТемата е за всички

# 651

Този надпис е сложен на 1 стр и предполагам че всеки който влезе в темата се запознава с този текст Peace

Имам предложение,тези които сме гледали сериала да отговаряме на питащите на ЛС-хем те ще знаят отговора ,хем няма да се нарушава добрия тон в темата.
Все пак това е тема за Забранения плод а не Забранена тема Crossing Arms

Аз предлагам всичко, което е било до сега, какво се е случило, вече сме го коментирали , няма смисъл да преповтаряме работи, които вече сме ги коментирали.
Имам предвид, че няма смисъл да коментираме последните серии и какво се случва напред, няма смисъл да дъвчем на едно място и ДА РАЗВАЛЯМЕ ИНТЕРЕСА НА НОВИТЕ ЗРИТЕЛИ  Wink
Нека си остане загадка за тях, а ние по-'старите' (не че и аз се включвам много в тази група де) , да се въздържаме и да не издаваме пикантериите, които ще стават по-напред. На вас щеше ли да ви е интересно някой предварително да ви беше разказал целия сюжет и финала ... после нямаше да е същото като го гледате нали? Щеше да се изгуби елемента на изненадата.

Та искам да кажа, да коментираме само сериите излъчени по бТВ, тези по Канал Д вече сме ги изгледали и коментирали и прекоментирали ... няма смисъл повече. Тук да си коментираме сериите по БТВ и живота на актьорите  Peace
Иначе както си решите де

абе вие всичките станахте много интересни Crossing Arms , първо имало със слаби сърца ,после се губело интереса, че и цензура сега ще  ни слагате Naughty
ние сме тук от началото на филма и си обсъждаме всичко- ама абсолютно всичко и семейство и цветя и тн, и сега вече да сме си обсъждали само това, я се събодете

Може ли моето мнение да си изкажа ?

НЕ НА ЛИЧНИ !  Който иска да пита, да пита тук, ако има кой да му отговори, добре, ако няма, пак добре.
 Стига с това нови, стари,  ще пишете всичко, каквото си искате и както си искате,  НАИСТИНА ФОРУМЪТ Е С ВХОД СВОБОДЕН И ЗОНА СВОБОДНА.
Ако на някой не му харесва, няма да чете,  ще прескача това, което не му оттърва, но пък който иска, нека да чете.
Апелирам, всеки да може свободно да си каже каквото иска без ограничения и без  условия .

Като започнете с едни изисквания, че пък за стари и нови, аман от определящи , в която и тема да влезеш, все се намират такива, дето да си позволяват да определят правила,  тук беше най-свободната и демократична тема, и тук се намери някой да почне да пише за правила.

Недейте, остевете темата, такава, каквато си беше, това ми харесваше в нея - СВОБОДАТА.
Не се карам, изказах своето.  

И в повторенията няма нищо лошо, напротив, сега при повторното гледане на филма някои неща изглеждат по друг начин, понякога нещата се виждат под друг ъгъл, защо да не се коментират пак и от повече хора, с различни гледни точки, така коментарите могат да се обогатят, да се чуят различни мисли и възприятия.

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 11:15 от vania1954

# 652
  • в очите на дъщеря си

Аха ясно - манджа с грозде  Joy Егати и кашата дето ще стане. Мерси. Нямам повече въпроси, извинете!

АМИ МИЛА НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА СПЕРМ ПИТАЩИТЕ , И КОГАТО ВЪПРОСА Е ЗАДАДЕН В ТЕМАТА НИЕ ЩЕ ОТГОВАРЯМЕ В ТЕМАТА А КОГАТО Е В ЛС ТАМ
ТА КОЙТО ИСКА ДА ПИТА НА ЛС, А ТИ СИ ДОБРЕ ДОШЛА

НИЕ НЕ СМЕ ЛОШИ ВЪОБЩЕ ПРОСТО ДНЕС МНОГО ФИЛОСОФИ МНОГО НЕЩО

# 653
  • София-в сърцата на моите деца
Цоп тук и аз Hug

# 654
  • Варна

Не са за новата тема от старите теми е но да украся малко темата и да ви помиря че почнаха скандалите  Laughing

# 655

Не са за новата тема от старите теми е но да украся малко темата и да ви помиря че почнаха скандалите  Laughing

Аз пак нищо не виждам Sad

# 656
  • в очите на дъщеря си

[/quote]

Може ли моето мнение да си изкажа ?

НЕ НА ЛИЧНИ !  Който иска да пита, да пита тук, ако има кой да му отговори, добре, ако няма, пак добре.
 Стига с това нови, стари,  ще пишете всичко, каквото си искате и както си искате,  НАИСТИНА ФОРУМЪТ Е С ВХОД СВОБОДЕН И ЗОНА СВОБОДНА.
Ако на някой не му харесва, няма да чете,  ще прескача това, което не му оттърва, но пък който иска, нека да чете.
Апелирам, всеки да може свободно да си каже каквото иска без ограничения и без  условия .

Като започнете с едни изисквания, че пък за стари и нови, аман от определящи , в която и тема да влезеш, все се намират такива, дето да си позволяват да определят правила,  тук беше най-свободната и демократична тема, и тук се намери някой да почне да пише за правила.

Недейте, остевете темата, такава, каквато си беше, това ми харесваше в нея - СВОБОДАТА.
Не се карам, изказах своето.   
[/quote]

ТОВА С НОВИ СТАРИ НЕ ГО КАЗВАМЕ ЗА ДА СЕ ЧУВСТВА НЯКОЙ ЗЛЕ ,А ЗА ДА СЕ СПРЕ  С ТОВА КОЙ КАКВО НЕ МУ СЕ ЧЕТЯЛО
ЗАЩОТО ОТАКАКТО ВЛИЗАМ ТУК СИ ОБСЪЖДАМЕ ВСИЧКО ,А ДНЕС ИДВА НЯКОГ ДРУГ И ПОЧВА С ЦЕНЗУРА

# 657
  • в очите на дъщеря си
ПРИВЕТ

# 658
  • в очите на дъщеря си

Не са за новата тема от старите теми е но да украся малко темата и да ви помиря че почнаха скандалите  Laughing

АМА НЯКОЙ ПАК МОЖЕШ ДА ГИ ПОВТОРИШ ЗАЩОТО СА МН ХУБАВИ

# 659
  • Варна
Ще ги повторя има време Той сега почна сериала по бтв

Общи условия

Активация на акаунт