Тренировки в домашни условия-12

• 41 234
  • 751
  •   2
Отговори
# 375
Margi много благодаря! Аз я исках. Ще я тествам. Виждам че е може би за начинаещи. Ако имаш и нещо по-така за напреднали и него с радост ще погледна (играли сме доста йога в часовете по балет, та не съм съвсем от начинаещите). Мерси!

Иначе правих Pump it up - the Ultimate и към средата се поразглобих. Сега - мускулна. А уж съм в добра форма... Който успява да я изкара цялата - евала!

# 376
Джери, мерси много, сега я свалих и ще я гледам!
Днес съм на същото като вчера, ще го карам още 2-3 дни и после ще сменям или ще дигам гирите!

# 377
Аз днес се разписвам със 7 км ходене. До други тренировки не успях да стигна. Не че е късно де... Crazy

# 378
130 час каланетика днес Simple Smile

# 379
Момичета, може ли да попитам нещо? Скоро започнах тренировки с кростренажор, тъй като след спирането на цигарите и разумния режим на хранене, с който бях успяла да сваля 7 кг, за няколко месеца си ги върнах + още 3 (за протокола сега - 158 см./58 кг.). Малко след празниците отново започнах по-диетичен хранителен режим и тренировки на степера и горе - долу се справях, но откакто си купих кростренажора - съвсем се отчаях. С неимоверни усилия издържам едва 15 мин, от които 3 са бавно ходене (редува се различно темпо с различно натоварване). Дали ще свикна, ако не се отказвам? Знам, че кардиото е разумно да се прави поне 20 мин.

# 380
Момичета, може ли да попитам нещо? Скоро започнах тренировки с кростренажор, тъй като след спирането на цигарите и разумния режим на хранене, с който бях успяла да сваля 7 кг, за няколко месеца си ги върнах + още 3 (за протокола сега - 158 см./58 кг.). Малко след празниците отново започнах по-диетичен хранителен режим и тренировки на степера и горе - долу се справях, но откакто си купих кростренажора - съвсем се отчаях. С неимоверни усилия издържам едва 15 мин, от които 3 са бавно ходене (редува се различно темпо с различно натоварване). Дали ще свикна, ако не се отказвам? Знам, че кардиото е разумно да се прави поне 20 мин.
Не се отказвай в никакъв случай PeaceЕстествено,че ще свикнеш трябва малко време Peace

# 381
А всеки ден ли тренирате? Моя мъж се мъчи да ме убеди, че трябвало през ден. По каква логика трябва през ден и аз не знам. Моля ви споделете.

# 382
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз не съм от редовните,но съм чувала,че най-удачен бил варианта 2 дни тренираш 1 почиваш.За да можели мускулите да се възстановят от тренировките.Обаче ако става въпрос за отслабване си мисля,че този вариант не е удачен-трябва всеки ден кардио за да се изразходват калории.

# 383
Привет, момичета!
Отначало съм почнала с 10 минути през ден! Тренирам около 3 години и съм всеки ден без неделя по 1час - и 5, 10 минути!
Така, че постепенно ще свикнеш, аз бях такъв ужас и то не на кростренажор, а на програмите, дето ги теглиме! Само търпение и постоянство, момичета!
Днес ще правя тае бото от Джери - супер е, дано се справя!
Малко е по-леко от това с гирите - така мисля, понеже съм в МЦ, реших да не се пъна толкова с гирите, а повече да поскачам!
Лек и успешен ден!

# 384
suppression, не се притеснявай, ще свикнеш, най-трудно е първите 10 минути. На каква степен въртиш, за отслабване на най-ниската  Peace Аз гледам да поддържам скорост 15 км/ч за 40 минути. Пусни си нещо на компютъра или гледай ТВ, защото става скучно, а и така по-бързо минава времето.

От мен вчера и днес антицелулитната, днес само кардиото.

# 385
И аз тези дни само на пътечката я карам и сериали зяпам  Mr. Green- доста е пристрастяващо, но като ми се оправи ръката ще започна и с някоя тренировчица

# 386
  • GYM
43ти час каланетика Mr. Green не е истина каква мускулна треска имам Mr. Green Mr. Green

# 387
и днес един час на пътечката  Grinning

# 388
Запис Simple Smile. Тия дни смятам да почвам фитнеса Grinning.

# 389
Здравейте момичета и за много години!
Да се разпиша и аз- приключих с коледната ваканция още на 3-ти. Първата седмица играх 3 пъти хип-хопа на Шончо сладура, миналата- пак три пъти метаболизма на Трейси. Тази седмица съм се наела да тренирам поне 5 пъти, в понеделник направих кардиото от антицелулитната, а вчера същата, но цялата. Интересно, че имам мускулна треска на гърба и кръста, вместо по краката и дупето newsm78
За две седмици успях да махна 1 от коледните килограми, остават още 2 Simple Smile
Искам да попитам, има ли някоя девойка започнала 30-дневната програма на Трейси Андерсън? Отзиви някакви за нея?

Общи условия

Активация на акаунт