MAC & Sephora - 2 тема

• 53 369
  • 627
  •   1
Отговори
# 240
Иначе да попитам-разбрах,че пигментите в БГ са вече по 49 лв,а ружовете каква им е цената? Grinning
42 lv.

# 241
  bouquet Във Варна къде има продукти на МAC.?

# 242
Няма все още. Само в София имат магазин.

# 243
и за да не съм капо си купих тази. Цветовете много ми харесват, консистенция също, подбора..супер.Обаче четката.. smile3557 По бодливо нещо не е докосвало лицето ми.. Ужасна е. Дори двудневната брада на мъжът ми е по мека.. Rolling Eyes Да предполага се, че ще я ползвам с други ,четки, но за път, щеше да е по-удобно с четката от палитрата.. Crossing Arms

Куражче, аз имам другата палитра - в кадифени оттенъци. Защо те боде четката? Моята е 213SЕ и нямам такова чувство. Различни ли са? newsm78

# 244
  • София
Не, няма разлика, същатата е.  Rolling Eyes Ако я ползвам само за да нансям сенките , движейки я по дължина  се ядва.В момента ,в който реша да я използвам за блендиране - Shocked.
Може да съм изтеглила късата сламка, не знам.. Thinking

# 245
Различни са, да! Четките от редовната колекция и четките, които бяха в Коледната колекция Tartan Tale И четките в кутийките-сенки са различни. Ако трябва по скала да ги подредя, тя ще изглежда така:
- редовната колекция - най-добрите - номер 1
- тези от tartan tale - номер 2
- в палитрите - 3

Ако се загледате, на чеките РАЗЛИЧНИ от тези, в редовната колекция, пише "made in china". Също така, те не са правени ръчно една по една, а са правени от машина. Съответно, това рефлектира върху качеството. Бяха правени не 1 ревю на чеките номер 2 и 3. Блендинг четките, примерно, далеч не са толкова пухени, както стандартните такива. Четките за лице, пък са твърди и не разнасят добре. Аз лично пропуснах 6-цата четки от  Tartan Tale, заради качеството. Намерих много добра блендинг четка на Гош за 20 лв. Ще видя  какво пише на нея довечера и ще пиша пак Simple Smile

+ това, четката в кутийките сенки е 213 (ако не се лъжа) която не е особено добра, така или иначе, за блендинг. Предимно за нанасяне върши работа.

# 246
  • София
+ това, четката в кутийките сенки е 213 (ако не се лъжа) която не е особено добра, така или иначе, за блендинг. Предимно за нанасяне върши работа.

Разбирам, че не добра за блендинг. Peace Изобщо..не е добра.Аз просто коментирах, какво би било усещането , ако си принуден от обстоятелствата да ползваш само четката от палитрата..напр. при пътуване.  Peace

Относно ревютата на четките и аз ги четох. Даже една от девойките в МАК ми сподели, още преди да дойде колекцията, че подобни сетове не са добра инвестиция.Визираше предишни "сборни формации". Simple Smile

Ще чакам отзиви за четката, в момента си търся именно такава!  Hug

# 247
Не, няма разлика, същатата е.  Rolling Eyes Ако я ползвам само за да нансям сенките , движейки я по дължина  се ядва.В момента ,в който реша да я използвам за блендиране - Shocked.
Може да съм изтеглила късата сламка, не знам.. Thinking

Може би просто наистина е различна от оригинала. Аз я имам в реален размер и не ми е правила проблеми, много съм доволна даже, обаче за бленд ползвам №222

# 248
Взех си руж на МAC с цвят "Меlba"  Crazy Crazy
Нямам търпение да си сложа!
А за четката в палитрата сенки на MAC и на мен не ми допада - става само за нанасяне на светлият цвят под веждата, за което я и ползвам.

# 249
Момичета, извинявам се, че не съм точно по темата, но предполагам, че тук може да ми отговорите на въпроса.  Hug

Търся си пудра до 20-30 лв, мааааксимум 40 лв. Да ме насочите към някоя марка?  Praynig А как се избира подходящият цвят? Да не е нито прекалено светъл, нито прекалено тъмен?  Rolling Eyes

До сега ползвах пудра на Манхатън. Налучках някак цвета и си карах с нея, но искам да я сменям вече.

# 250
От вчера съм горда собственичка на
   Heart Eyes

# 251

Да ти е честита.   bouquet Ще обясниш ли за какво е? Малко глупав въпрос, но и преди съм я гледала и ми е много чудно.  Tired

# 252

Да ти е честита.   bouquet Ще обясниш ли за какво е? Малко глупав въпрос, но и преди съм я гледала и ми е много чудно.  Tired

За фдт е.  Peace

# 253
# 254
Момичета, някой дали знае кога ще дойде Wonder Woman колекцията у нас? Много се кефя на дизайна на серията (явно за разлика от общото мнение) и съм набелязала някои неща  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт