MAC & Sephora - 2 тема

• 52 737
  • 627
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета,
от скоро открих МАC и съм доволна от всичко,което сам купила до сега.Последната ми покупка беше пигмент в цвят Naked,а нямам никаква представа как се ползват пигменти.Спрях се на този цвят,защото гримьора ми го похвали и обясни че е универсален цвят и като хайлайтар мога да го ползвам.Имате ли идея къде точно се нанася хайлайтара и коя четка ще е по-удобна.Експериментирах малко,но светнах като коледна елха Shocked
Скинфиниша Pink Power от серията Wonder women от две седмици е все разпродадена,изглежда няма да зареждат а така ми хареса мострата,мирише чудесно на свежо.А другия цвят е много тъмен...Става въпрос за Германия,тук струва 34 евро -по-евтино от България...

# 466
  • USA, Steak State
Urban Decay rocks що се отнася до сенки и моливи за очи. Имам 2 техни палитри и доста сенки.

# 467
  • BABYLAND
MARTA, благодаря ти!   bouquet

# 468
И аз съм от щастливките, доредили се  Grinning. Избрах си палитрата FUN. Сутринта набързо се гримирах, разкошни са - супер пигментирани, наситени, и то без да слагам от базата. Всъщност незнам за какво ми е необходима като ги гледам как стоят от сутринта...Цветовете са много приятни, "текстурата" също, молива още не съм го пробвала. И аз се учудих, че бяха 43лв. предвид, че преди предлагаха подобни палитри за по 70лв. И трите палитри бяха бонбон Crazy

# 469
  • София
И аз видях днес палитрите на UD. Много са хубави, цената е страхотна!  Heart Eyes Цветовете наистина с подбрани в изкушаващи комбинации.
Нямат тестери за съжаление и не можах да проверя колко са блестящи в действителност.

# 470
Момичета, имате ли представа дали има магазин на Сефора във Варна? Предварително се извинявам ако има подобен въпрос, но страниците са прекалено много... ooooh!

# 471
Няма. Само един е.

# 472
# 473
# 474
  • USA, Steak State
Много сладка палитра, но цветовете ще ми се повтарят и няма смисъл. Simple Smile
Иначе глоса ме замисли, някой ползвал глосовете им ако може да сподели впечатления...  Praynig

# 475
Значи аз като по-смотана да ви питам къде се намира тази Сефора??? Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 476
  • София
Значи аз като по-смотана да ви питам къде се намира тази Сефора??? Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Хора не използвате ли гугъл, за разнообразие  newsm78

Намира се ба Цариградско Шосе, в The Mall, на самия централен вход.

# 477
Ммм...не не ползваме Grinning С него сме скарани Grinning
Благодаря ти все пак Simple Smile

# 478
Една прелест :
МАС lipstick - Нue - най-хубавото червило, което съм ползвала досега Crazy

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 19:35 от lanibarbi

# 479
Да се похваля...  Laughing
Стана толкова бързо, че чак не е за вярване. Утре ще си получа Naked палитрата. Тази нощ ще преспи в една приятелка и утре ще ми я донесе. Нейн приятел от Щатите пристигна в България. Казал е, че това е "най-горещия" продукт в момента. А една жена преди него е купила 40 бройки!!!  Crazy Някой знае ли защо някои палитри са с четка, а други с моливи?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт