СЕПТЕМВРИЙЧЕТО играе, пее, пълни памперси и дебелее!

• 23 323
  • 696
  •   1
Отговори
# 75
Относно хващането на играчки Симон от няколко дни ги хваща и се опитва да ги яде, направо си ги яде! А като го изправя, почва да прави крачки  hahaha hahaha hahaha а като го оставя да си легне почва да се гневи. Имам клипчета, но не знам как да ги кача тук.

Gergan_ka, помня, че имаше някакви пререкания с него още, когато беше бременна. Ужасно неприятно е сигурно. Както казаха момичетата по-горе : Всяко зло, за добро! Но искрено се надявам да е временно!

# 76
  • Sofia
момичета, едно въпросче - някоя да е подала документи за еднократната помощ при раждане през октомври и днес да не е получила парите?[/color
И аз не съм ги получила още, дори и детските не са ми преведени.

# 77

Добро утро.
По едно кафенце на всички недоспали майчета като мен.
    Моя герой тази нощ се храни два пъти и в резултат на това съм тотално недоспала(дано не се повтаря вече)
Относно детските и еднократната помощ и аз нямам още превод но тази сутрин проверих, преведен ми е половината
болничен от последния трети болничен.
   А да попитам вашите бебчета имат ли по главичката корички ''бебешка кал'',
нас от една седмица започна да ни излиза.

П.С  наи сетне се научих да поставям снимчици  newsm44 newsm44

# 78
Diman4eto66 и на нас започна да ни излиза по малко такава кал по главичката ooooh! Мисля,че момичетата бяха коментирали как се справят и с какво мажат,но ако може да да дадат пак едно инфо Peace
Аз да се похваля,че при повторния преглед на ортопеда всичко ни е наред и вече няма да носим по 2 памперса,измъчих си детето ooooh!
Днес моята малка шушулка става на 3 месеца,лелел как лети това време-  bigdance2  bigdance2

# 79
Добро утро имам питане към консултантките:
Успях да кърмя сина си само първите 2 седмици след раждането за жалост  Cry
От около месец и половина сутрин(най-вече) усещам едно напражение в областта на ареолите и зърната,а през деня като облека сутиен имам чувството,че ми трябва един номер по-голям  Embarassed На пипане не усещам бучки или твърди образования,но гърдите са много слабо болезнени.
Възможно ли е да съм си докарала някой проблем,заради кърма?След като спрях да кърмя се цедих няколко дни(ако мижавите капки се наричат цедене  Confused ) но по ваш съвет за да спре изцяло кърмата разредих цеденето и накрая го спрях.Ще съм много благодарна да получа съвет,защото започвам да си мисля какво ли не  Sad

# 80
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета да почерпя днес имам рожден ден

# 81
  • Пловдив
Честит празник на празнуващите Simple Smile

За бебешката кал - ние уж се излекувахме, но пак започна да се появявва newsm78 По съвет на педи взех на Мустела кремче и помага Simple Smile От вчера възобновихме мазането Simple Smile

# 82
Честит рожден ден, *Aдреналинка*! Да си много здрава и много щастлива!!

# 83

AДРЕНАЛИНКА  честит рожден ден.

# 84
Здравейте и от нас  Hug

Адреналинка, Честит Рожден Ден! Бъдете живи и здрави - ти и цялото ти семейство! Много щастие и любов!

Да се включа за кафе машината. Ние сме ползвали и Делонги и една друга преди това. Делонгито ни изкара около 5,6 години някъде, след това взе да се запушва и да не пуска кафе,а после почна да ппуска направо с частици от кафето. Същото се случи и с Делонгито на братовчед ми, само че след 2 години употреба. Сега от година и половина съм с една немска машина http://www.zelmer.com/kitchen_appliances/espresso_machines/maestro__model_13z012/ , която взехме от Метро и е много добра. Първо не е цялата пластмасова, а е метлна, мощна е , прави много силно кафе (аз съм вманиачена в хубавите кафета) и в Метро струваше малко повече от най-евтините Деленгита за еспресо. Препоръчвам я с две ръце и два крака и една уста де  Mr. Green. Питайте и служителите в магазина, да видите какво ще ви кажат.

А да питам [b]консултантките[/b], ние приключихме с кърменето, кърмата ми намаля и постепенно спря. Последно преди дни цедях по 10 мл. от двете, вече нищо не цедя. Трябва ли все пак да пия някакви хапчета, за да не ми се образуват бучки?

А и нещо бяхте споменали за срещичка в мола на Цариградско, както се развали времето аз през ден съм там, ако иска някой да се уговорим да пийнем по кафе и да се разходим.

# 85
  • на североизток
Ч.Р.Д , Адреналинка bdbaloni happy bd

За бебешката кал, освен мазането помага и редовно чесане с бебешките четки за коса(не гребенче), те са с едни такива меки косми и вършат чудесна работа Peace

Исках да попитам, бяхте казали някои от вас, че имате ето тази лампа http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.323, казахте, че сте доволни и бебенцата заспиват по-лесно...та да попитам все още ли е така или бързо им омръзнаха? Питам, защото вкъщи сме заринати от играчки и глупости, които сме купували, и които омръзват за няколко дни, или пък се чупят бързо ooooh! Вярно, че тя не е толкова скъпа, но пък ако не си струва Thinking , тва си е цял пакет памперси Naughty

# 86
Добро утро. И аз в отбора на недоспалите Simple Smile.

Честит РД AДРЕНАЛИНКА Simple Smile.   bouquet

Относно бебешката кал - и ние имахме, ама мина без кремчета. Само го ресах с четката няколко пъти и после със шампоанче го измихме и изчезна. Дано не се появи пак.

Аз нещо пак тотално се депрресирах. По цял ден - сменяй памперси, храни, приспивай. Малкото свободно време домакинствай, готви, чисти.... Не излизаме, защото е гадно времето, нямам кола и книжка и не мога да ходя никъде...Вечер таткото се прибира, гушва малкия а аз дооправям и готвя....И нещо не мога да се зарадвам на прекрасното ни човече... Отделно и това перманенто недоспиване..
Снощи обещах на таткото, че няма да се оплаквам повече, нали затова ми плащат..да си стоя вкъщи и да гледам детето..
Сори, че тук се оплаках, ама ако и тук не мога ще полудея съвсем.

Айде сега повече усмивки в този мрачен ден и бебчовците много да ни гукат и да ни се радват .

# 87
aissa80, хич не се депресирай, защото сега идва зимата и ще стане още по-зле Peace Това го казвам от опит Hug Намери си забавления и неща, които те кефят, иначе няма как. Кани си приятелки на гости. Зима с бебе вкъщи си е еднообразно, но пък самото бебе всеки ден ще прави по нещо ново и ще те радва доста  Grinning

Адреналинка, честит рожден ден  Heart Eyes

Бебешка кал и Дани има вече, сега ще купя кремчето на Мустела да я борим.

# 88
  • Пловдив
aissa80, напълно те разбирам - и аз съм в същото положение... Sad
Време не ми остава за нищо, а когато все пак успея да "открадна" малко се чувствам сурер гузно, защото има за пране, гладене, чистене, учене и т.н.т.
Такава депресия ме е налегнала, че откачам вече Sad А иначе съм позитивен човек...

# 89
Спокойно, момичета, всичко ще мине. Най-хубавото е ако някой може да ви отменя за час - два, просто да излезете сами да се разходите и да се разнообразите. Когато големия ми син беше бебе, понякога мъжът ми го е гледал през деня или вечер аз просто да изляза за 1-2 часа, че и аз бях се доста поизнервила. И тези излизания много добре ми действаха. Четох из форума, че много жени не искат да излизат сами без мъжа си никъде, ноооо аз не съм от тях, имам моменти, в които искам да съм си сама или с приятелки и така се зареждам Peace Пък и нямаше тогава на кой друг да оставя бебето така или иначе. Разбира се, всеки го кефят различни неща, ако има кой да ви отмени за малко, можете да си се занимавате с каквото на вас ви е хубаво.

По този повод се сещам една случка. Веднъж бях много уморена и обясних на децата, че искам да си почина, защото "и аз съм човек". Дъщеря ми, тогава 3 годишна, отговори съвсем искрено: "Не си човек, мама си"  Laughing

А документите за еднократната помощ не знам кога ще ми стигне времето да ида да ги подам ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт