- Честит Рожден Ден. 
. та не им се сърди,те просто са далновидни 
Пак се радвам, че днес си е в норма.
и се мъча цял месец
Та днес реших да изведа и бебчо малко, че беше зверската жега, аз не го извеждам много, че все в ръцете ми трябва да го приспивам и то излизането си е мъка. И точно заспа малкия разбойник и хоооооооп - заваля
а малкия спинка ли спинка. И се скрих под козирката на кооперацията ни и се наговорих по телефона много хубаво. Не ми се беше случвало отдавна.
Прегледа не беше повече от 5 мин. Но ги огледа и премери. Не беше от най-приказливите, но каза, че си е едно хубаво и здраво бебе. Аз го питах още някакви неща и ми отговори и това беше.

Само едно недоумявам
защо 570.82 лв.Всъщност незнам колко се превежда за второ,но не са ли 600 лв.
Все едно както и да е.Исках да ви пиша,за да знаете,че и вие може да имате превод,тези които сте подали молба 10-ти месец.
Ние за сега сме заедно всички, но имаме една свободна стая, която мисля догодина да става детска.Само че, незнам какви мебели и по-точно от къде да ги поръчам, като да уточня че не трябва и да е много скъпо, а пък и да е модерно
Но все пак има някои прости неща, които могат да бъдат и практични и красиви.Като че ли съм против леглата на два етажа, въпреки че има доста красиви варианти, а трябва да има и бюро за баткото, който ще става ученик след една година и най-много се чудя къде и как да прибирам всичките му играчки
Вие как се справяте с този проблем, предполагам че не сме единствените с безкрайно много играчки
. та не им се сърди,те просто са далновидни 
Може и да си права.
Между другото има вариант да пътивам с тях, но те да са в багажното отделение. Само дето те са толкова страхливи, че надали ще оцелеят там...да взема да им кажа да пуснат бебка в багажното. 
Може и да си права.
Между другото има вариант да пътувам с тях, но те да са в багажното отделение. Само дето те са толкова страхливи, че надали ще оцелеят там...да взема да им кажа да пуснат бебка в багажното. 
Горкото дете, ако знае майка й какво й готви... 
). А и още една чуденка имам. Трябва ли да имаме предварително записан час за там или направо отиваме?
Утре ще ходим при личната , та ще видим.
Препоръчани теми