СЕПТЕМВРИЙЧЕТО играе, пее, пълни памперси и дебелее!

• 23 237
  • 696
  •   1
Отговори
# 585
Верно ли от Милупата много се наддава?
аз сефте чувам  Crazy явно съм уцелила без да знам Мити нали беше мъничък

Ние наддадохме 1,3 първия месец  1.3 втория  и 1кг третия сега сме на 700 грама седмица преди консултацията до тогава да вдигне до максимум килограм

да ви кажа не знам това много ли е малко ли е ама имам си една таблица където се описва ръст тегло средно за възрастта та за 4м бебе трябва да е 7.100кг за момчетата и 6.700 за момичетат

ние сме някъде там точно така че съм спокойна

Hug Hug Hug

Според моята табличка пък за момичета в 4 месец е 6160, за момчета 6700. От друга страна обаче се гледа и наддаването, което е добре да е около 30 грама на ден в първите месеци, а после намалява. Е, наистина не трябва да се втеляваме, всяко дете си има индивидуален темп на развитие. Добре е да не пада под 500-600 грама, но както дойде... Нашето шоше този месец едва ли ще запише повече от 500 грама, че нали стачкуваше. Да ми е жива и здрава, пък тя прирорада си знае работата!

# 586
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мили момичета здравейте
ние сме добре на 15.12 ни предстой ваксина,налия отложихме.Относно спането и аз не знам какво да правя заспива  в 00 става в 9 , а моите гърди за оле мале ,не знам какво да правя.Събуждам я да хапва заради гърдите.
И на мен мн зле ми влияе този студ ,не мога да излизам много сметките  скачат.Мислим днес малко да се поразходим до някой МОЛ да поръчам календарите .
Относно наддаването 1- месец бяхме 1200,2-я 500 сега ще видим.Аз никога не съм се притеснявала за килата, колкото си яде ...
Етова е от мен лек ден момичета
да попитам пиете ли кафенце ,аз пия по 2-3 и не мисля ,че и влияе .Апреди толкова много бях 4ела 4е влияе на кърменето Simple Smile)

# 587
                                                              здравейте мацкиииииииииииии     Hug

Ние сме добре. Баткото беше болен и го командировахме при бабите. Е сега го чакам да ми го доведат , ЧЕ от 17 .00 часа сме на Пернишка новогодишна срещичка - от форума . Бебка няма да я водя ,че нещо ми се вижда студено и тъмно ииииии ............ майка ми ще я пази . Гадно време -полудявам вече .
Ванеса се събуди и отивам да си я гушна  Heart Eyes .

# 588
Здравейте, момичета!
Уф.. и при нас днес е много студено. Гледам през прозореца уж слънце пече, а като излязох за памперси - умрях си от студ. Аз съм и малко зиморничева де  Embarassed Малкия Лъчко май на мен се е метнал. Все са му студени ръчичките - направо лед, а в стаята си е доста топличко.
Има ли мами, които ползват слинг?
Аз като бях бременна си уших сама един - от тези с халките и днес го извадих да го пробвам. Определено ми е по-удобен от кенгуро /имам ги 2бр./, но още не съм свикнала да го поставам, та сега отивам да ровя в youtube за клипчета как да го поставям правилно.
Ето ви и снимчица Simple Smile

http://alexasmile.snimka.bg/baby/bebe-l-chko.544247.21728792

Хубав ден на всички!   bouquet

# 589
alexa, много сте сладки  Heart Eyes Ама ти си кожа и кости, как ги вдигаш двамата юнаци  Grinning

# 590
Ние сега се връщаме от разходка.
тук е 3 градуса, но слънчево и без грам ветрец
здраво студено време та сложих на Мити 2 ката дрехи якето шапка ръкавички и да ни няма
е верно за 40 тина минутки само но пак поизлязохме  Whistling

# 591
*АДРЕНАЛИНКА* , пийвам си едно кафенце сутрин или предиобяд - и аз не съм забелязала да влияе по някакъв начин, но аз и преди си пиех по едно на ден.
alexa-smile , имам слинг и се разнасяме из къщи с него, не издържа дълго време вътре, но тя си ми е енергична момата Simple Smile

# 592
LITA, и на мен ми се стори добро времето и без вятър, което за Бургас си е супер. Та се поразходихме за 1 час. А за чая на HiPP-е не действа нещо, но ще продължа да давам, може и да трябва време, все пак билки са. Взех и аз този гел на Бочко да пробвам, много се слюнчи, помрънква и се кефи на гризалките, цока си ръкава, не ръката. Та да пробвам и аз, дали няма да има подобрение някакво, знам че отрано се почва със симптомите, а пък зъбче може и късно да излезе.

# 593
Dana_2010, мисля че ти беше споменала че някое от децати е алергично.Та въпроса ми е,може ли алергия да се прояви на 3,5 години към храни и какво му става на детето(ако искаш може и на лични да ми отговориш).Благодаря ти.

# 594
  • София
Butlins я дай линк да го видим този бебефон, че ме заинтригува.

http://www.kasida.bg/bebefon-muzikalen-s-noshtna-lampa-okean-fis … price-26-130.html ето това е....  Mr. Green

# 595
psm, писах ти на лични

# 596
  • София
Днес не можахме да излезем наразходка ,заради гости по обед и малката е много кисела и изнервена  Sad .

# 597
# 598
Много хубави календари! Във всяко фото ли ги правят? Да знаете някое в южните райони на Сф, че отскоро живея тук?

# 599
  • Варна
Здравейте, днес съм поетично настроена и имам идея за заглавие на новата тема : "ЗИМАТА ДОЙДЕ, А СЕПТЕМВРИЙЧЕТО ПАПКА И РАСТЕ"  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт