ЛИДЛ - 2ра тема

• 92 789
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
  • Някъде на път....
На мен ми харесва киселото мляко 2% Latti, гледам, че съдържа уж само мляко... ама... дали е така....  Thinking

# 466
На мен ми харесва маслото на Пилос, днес го отворих, но го бях купила преди седмица. Много е вкусно.

# 467
Излязоха ли на сайта нехранителните продукти, които ще пуснат от Понеделник? Разгледах, но не видяхх.

# 468
В понеделник май няма да има нехранит. промоции. Последно време само в четвъртък пускат, а и ако имаше, щяха да са изезли на сайта им  Peace

# 469
  • Някъде на път....
Излязоха ли на сайта нехранителните продукти, които ще пуснат от Понеделник? Разгледах, но не видяхх.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/6707.htm - а това ли са хранителните продукти?

# 470
  • Бургас/Пз
Има ли Лидл в Бургас?

# 471
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/6707.htm - а това ли са хранителните продукти?

да

# 472
В събота бяхме.
Голяма блъсканица. Едва ли скоро ще си го причиня.
Излезнахме с 20 шоколада, 3 опаковки гумени мечки, мн банани, за които хората се биеха и др дребни, а оставихме мн висока сума.

# 473
В събота бяхме.
Голяма блъсканица. Едва ли скоро ще си го причиня.
Излезнахме с 20 шоколада, 3 опаковки гумени мечки, мн банани, за които хората се биеха и др дребни, а оставихме мн висока сума.

Аз пък съм много доволна от сумите, които оставям. Най-евтиния според мен и сметките ми за това, което сме взели.

# 474
Аз пък съм много доволна от сумите, които оставям. Най-евтиния според мен и сметките ми за това, което сме взели.

Подкрепям.

# 475
. Как ги ядете тия боклуци не разбирам просто.
Взимаме хубави Wink Или био сиренето на Хармоника или сирене Съединение Peace
Точно за това сирене говорех в 1 друга тема, че се прави от 100% истинско мляко. Каква му е цената в Лидл?

# 476
Ние се върнахме преди 2 часа от там. Бях си харесала парната баня за подарък за РД. Нямаше блъсканица, не сме чакали много на касите и сумата, която платихме не беше висока за това, което купихме. Като цяло, обаче, магазинът не ми харесва особено, действително напомня на малък Кауфланд- пак така неподредено и без никакъв асортимент. Не можах да намеря основни неща, като например брашно и яйца, а някои неща, които трябваше да купувам като сирене, кашкавал и ориз, реших да взема от кварталния супермаркет, тъй като в ЛИДЛ марката или описанието не ми вдъхнаха доверие. Кашкавалите, например бяха точно 3 вида и на цени по-високи от тези в кварталния магазин (изключвам тяхната си марка).Е, не е толкова мръсно като в Кауфланд, но пък магазинът е нов, да му дадем шанс да прашаса.  Twisted Evil Като цяло за мен разходката до там си заслужава само, ако си харесам нещо от нехранителните промоции.
С нетърпение, обаче, очаквам да приспя децата и да си пробвам парната баня.  Peace

# 477
  • Бургас
Има ли Лидл в Бургас?
Още не, но ще отворят в Изгрев, под Карфур, в посока към изхода за Сл. бряг.
Но не знам кога.

# 478
Към тези, които си купиха от домашната сауна - като я включите мирише ли ви на изгоряла пластмаса? Моята мирише ужасно Sick

# 479
Ние се върнахме преди 2 часа от там. Бях си харесала парната баня за подарък за РД. Нямаше блъсканица, не сме чакали много на касите и сумата, която платихме не беше висока за това, което купихме. Като цяло, обаче, магазинът не ми харесва особено, действително напомня на малък Кауфланд- пак така неподредено и без никакъв асортимент. Не можах да намеря основни неща, като например брашно и яйца, а някои неща, които трябваше да купувам като сирене, кашкавал и ориз, реших да взема от кварталния супермаркет, тъй като в ЛИДЛ марката или описанието не ми вдъхнаха доверие. Кашкавалите, например бяха точно 3 вида и на цени по-високи от тези в кварталния магазин (изключвам тяхната си марка).Е, не е толкова мръсно като в Кауфланд, но пък магазинът е нов, да му дадем шанс да прашаса.  Twisted Evil Като цяло за мен разходката до там си заслужава само, ако си харесам нещо от нехранителните промоции.
С нетърпение, обаче, очаквам да приспя децата и да си пробвам парната баня.  Peace

Малко офф, но Кауфланд, който аз посещавам в София е страшно чист, подреден и богат от към то асортимент магазин.
Учудва ме подобна разлика. Но явно е факт.

Лично аз не съм очарована от последните няколко лидълски оферти. Нищо, което да си заслужава наистина.
Даже се чудя, като някои пишат, че бил евтин магазин.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт