ЛИДЛ - 2ра тема

• 92 781
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Имам следния въпрос-в Лидл може ли да се пазарува с ваучери за храна?Извинявам се предварително,ако това е обсъждано вече.

# 526
Приемат някои от ваучерите, но не всички видове. Най-добре питай на касата преди да започнеш покупките. Моите не ги харесахав (Етап ли се казват...), но на един др човек (може би на Трапеза Пасс да бяха) му ги приеха  Peace

# 527
Да, на трапеза приемат ваучери за храна Peace

# 528
  • На края на света !
ваучерите да не са за 2011 
от 2 януари ще се приемат за 2011 

# 529
Как е положението във Варна. Лудницата мина ли?

Никой ли не е видял хаванчето с орехотрушачката?

# 530
Poprochetoh tova onova za LIDL.AZ jiveja v Slovakia i moga da kaja ,che poluchavam dobri dohodi i ne me e sram da pazaruvam ot tozi magazin.U nas tova sa stoki koito sa s mnogo dobro kachestvo.Magazinita ne sa golemi kato ostanalite hipermaketi,no za smetka na tova sa dosta zaredeni i vsichko e prjasno.Bila som aj v LIDL Vuv Frankfurt,v Madrid moga da kaja ,che asortimenta beshe sushtija.Kato si doida v Bg S udovolstvie,shte otida da pogledna edin LIDL

# 531
Привет и от мен.

Доста се говори и изписа за Кауфланд и за това реших и аз да се включа в разговора.
Не знам при Вас, но в Пазарджик Кауфланд е олицетворение на най, най, най-циганския магазин. Едва ли е нужно да обяснявам защо ?
Чистота, обноски и прочие са табута в този магазин. Шансовете, да останете без портфейл докато пазарувате са огромни, а миризмата на "българи" е често непоносима.
Ако говорим от гледна точка на зареденост със стоки - да, пълно е.
Ценово горе долу добре. Макар, че на доста артикули цените са им високи.
От гледна точна на любезност - АД ПОД НЕБЕТО ! На касите са основно лелки на възраст от 40 на горе години с изпилени мозъци, борещи се за левче в повече към месечната заплата, под формата, охххх свърши ми 0,05 лв. мола да ме извините и т.н.
Веднъж попаднах на техния управител и изразих негодуванието си, като изключим високата, слаба и атлетична фигура, господина направо си призна че е безсилен да направи каквото и да било. Жалко, нали ?
Интересното е, че на 100 м. от Кауфланд е магазин ПЛЮС. Точно противовес на тях, управителя явно ги кара да чистят често, защото винаги е чисто и подредено. Като цяло "българите" там са просто единици. А цените нормални, като в Кауфланд и т.н. Касиерките са млади любезни момичета и откликват веднага на въпроса. Ще си призная дори и още нещо, направих си и един нагъл експеримент. Извиках управителя на магазина и му казах, че много искам да имам една от техните сокоизтисквачки. Човека ми обясни, че в момента нямат, но катава ще ми доставят от друг магазин. Аз не повярвах, но за мое учудване на следващия ден ми се обади и ми каза, че всичко е уредено и да отида в магазина да си я взема.
Честно казано, аз съм в пъти по доволна от Плюс.

# 532
Днес си купих гофретник.Много съм доволна,направихме гофрети-мммм перфектни станаха.

# 533
Здравейте дами, аз да питам някоя от вас успя ли да си купи от плюшените екипчета, аз днес ходих в Пазарджишкия ЛИДЛ ама нямаше и помен от тях, питах една служителка и ми каза че още вчера са свършили Tired а толкова много исках да си купя Sad Sad Sad
купих си някое килце банани за 0,99лв за килограм от 200грамовите шоколади, много са хубави и на доста добра цена Simple Smile

# 534
Мога да се похваля с нов плюшен екип. Много е мек и приятен за носене. Но за съжаление бройките бяха твърде малко и ги разграбиха светкавично. Имах късмет да бъда там точно в момента, когато изкараха 20-ина екипа. Хванах един комплект, който се оказа моя номер Grinning. Та във връзка с тези недостатъчни количество на някои стоки, искам да попитам, знае ли някой дали такива нехранителни стоки се пускат периодично на промоция. Ако се пускат- през колко време? Благодаря!

# 535
Вече е 26.12.,магазинът във Велико Търново е готов,но не го отварят!И нито в сайта им,нито някъде другаде ма инфо кога ще е откриването!Честно да ви кажа,нямам търпение вече!Другите вериги в града постоянно вдигат цените и си е доста скъпичко!Ходихме два пъти до Габрово да пазаруваме в Лидл.Явно не сме претенциозни,защото всичко,което сме опитвали,много ни е харесало!
Моля,ако някой е срещал някоя статия за отваряне на магазините,да ми прати линк!

# 536
Най-сетне и ние успяхме да го посетим и то съвсем случайно
минавахме от там и видяхме ,че няма опашка от чакащи отвън
Ами честно да ви кажа,не съм очарована от магазина,незнам за какво бяха тези истерии
магазина не е  в моя квартал и няма да се грабна да пазарувам от там и се радвам,че не бях средблъскащите се хора

# 537
В мания се превърна за мен този ЛИДЛ.Хладилникът е пълен а мен все ме тегли към магазина.Искам от всичко да опитам.Гледам да не пропусна някоя промоцийка.Досега и аз не съм попадала на нещо което да не ми е харесало.О.... с изключение на едно сирене със нещо  подобно на хартия отгоре залепено,което така се консумирало.

# 538
Сама отговарям на поста си!Понеже Търновския Лидл е съвсем близо до дома ми,но не в посоката,откъдето ходим до магазина или излизаме от улицата,сега специално отидох да видя докъде са стигнали с построяването.Струва ми се,че един месец им трябва-вътре не е готово,а и доизкусуряват паркинга.Май пак ще се разходим до Габрово!

# 539
С тази промоция на кроасани с масло,сигурно съм изяла вече 50.Не мога да им се наситя.Даже днес детето като се събуди накара баща си да отиде да му купи за закуска.
Купих си и от тези джаджи за овлажняване на въздуха.Пасват идеално на радиатора.
Днес купих и пиле от там,ще го готвя,дано да е вкусно.
Купих и една шунка миналата седмица,беше на промоция-1.59-200гр.Мммммммм вкусотия.

Общи условия

Активация на акаунт