Дядо Коледа пристига и на МАЙчето намига! №13

• 21 157
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Завърнахме се от консултация - за протокола +300гр /6600/  Laughing Направихме и разходка около поликлиниката близо 1 час, че имаше доста дечица преди нас, та изпълнихме норматива за днес  Peace

Честити зъбчета на всички озъбили се! Да са им здравички и белички! Ние още сме с беззъба усмивка  Mr. Green

Ива няма проблем с парченцата в храната, умишлено не пасирам много фино, да си свиква  Peace

Севде, така ти завиждам /благородно, разбира се/ за почивката  Blush Искам и аз пъъъъъъъъъъъъък  Tired Заслужавате една хубава почивка, след толкова гости  Peace

МилкинисHug дано се размине операцията и Пламен израсте проблема, че много се измъчи горкичкият  Praynig Praynig Praynig

Ние сме в изключенията - с бяла кожа и сини очи, ама нямаме проблеми засега  Peace Дано е така и занапред! Praynig

ANNI_M, и аз онзи ден го похвалих Spot - препарата за упорити петна на Перилис   Peace Ама май трудно се намира по магазините  Rolling Eyes

Нати, изкарвай един шофьорски курс, голямо улеснение си е Peace До преди да се появи Ива, аз почти не ходех пеша, все с колата  Mr. Green

# 391
Днес чета по 1-2 макс 3 поста и тръгна да пиша и.... великото мрънкане се почва - включително и сега ама вече  #Crazy
Вече като ме види с Бочкото за зъби и сама си отваря устата  Mr. Green
Забравих всичко, което исках да пиша, всички дечица да са здрави, другото.... бели кахъри.
Десекс - да бисквитите са Джиджибебе, ама всички около мен като им викат Чичибебе и.... видях, че са с яйца и мляко, ама....нещо съм се разбързала да й давам такива работи  ooooh!, щото слушам тоя, слушам ония....
Днес бойкотира спането и пак съм на път да изтрещя, а татито се обади да каже, че днес, на 17 и на 21 е на банкети  ooooh!

# 392
Капчице, честито зъбче, да е беличко и здравичко Simple Smile Имам подаръче за теб Wink Трбява да се видим Wink

Поулини, с теб също трябва да се видим ...  Hug

Милкинис, дано израсне този проблем малкия Пламен и всичко да се оправя... горкичкия колко се измъчи  Hug Praynig Hug Praynig

Анни М, лилка, повечето кортикостероиди действат докато се ползват. Пропуснала съм и не мога да го намеря защо сте ползавли Елоком?

Ей молската среща - я да разкажете ис нимки да качите моля моля Wink

# 393
  • Sofia
Ехо, дръпнах диагонала аз  Mr. Green
МОЛ-ската среща беше супер - яка банда бяхме  Peace Снимки от Марая с новата машина  Hug
ANNI_M, много ценна информация за петната  Peace Перилис и desex го спомена  Peace Сега ще търся едно от двете  Grinning
Това за бялата кожа и сините очи си е вярно - по-податливи са на обриви  Confused Кри ми е беличка, но започва да матовее  Mr. Green

# 394
Това за бялата кожа и сините очи си е вярно - по-податливи са на обриви  Confused Кри ми е беличка, но започва да матовее  Mr. Green

Да, бялата кожа е по-проблемна за съжаление. .. моето Цвете като пуканка беличка и веднага се обрива (от слюнки най-вече Wink ) Като се драсне веднага става супер червено ... абе ад Wink

# 395
И на мен ми беше хубавко с вас днес на Мол-а! Марти , голямо хилене на всички и закачане с Валето:)  Heart EyesЧакам с нетърпение Коледното парти  Heart Eyes

# 396
Hello

Искам и аз да се изкажа ласкаво за Дентокинд-а, слагам по 3 пъти на ден в яденето на Мишо и няма мрън че ме беше подлудил по едно време и Оражел-а не помагаше

Честити зъбаци на озъбилите се, кой за първи кой за втори кой за трети път:)

Ммм да светлата кожа си е проблем, аз не съм имала проблеми много де, ама пък съм ужасяващо луничава кат Пипи и с какво ли не съм се мазала и ефект няма Confused

Ей тоя Перилис как ме е яд че баш когато реших да го купя се оказа че са го разкарали от магазин аче не се продавал #Crazy

Десекс, браво на Ивата, ние в петък ще видим дали сме чукнали 9-те кила, ама мацките днес видяха как яде Мишо - търси си чая и да не го занимавам с друго Mr. Green иначе вероятно вече е 80см

Вивид, може да не е гладна Дара предвид количесвата които изяжда за вечеря, може да са зъби, пробвай с тоя Дентокинд Hug

Иначе Мишо ми яде в 10ч 200мл АМ и спи като пън до 7ч когато го събужда алармата на баща му иначе уикендите откарва и до към 7.30 - 8ч, дете мечта само дето лудата му майка обикаля нощем като идиот щот не може да спи ooooh!

Много хубава среща днес както винаги, Маря се счупи да снима с новата машина:)

Ами хубава вечер на всички и спокойна нощ:)

# 397
Елокома ни го изписа педиатърката.Аз знам че е силен кортикостероид и че действието му е временно,но......Аз го имах и я мазах два пъти сутрин го няма обрива и след няколко часа пак е на лице.Дано не се е станало нещо ,е снахата често мажеше племенничката -жива и здрава си е .И ние сме с бяла кожа и светли очи и аз си помислих,че вероятно това е причината.Но ни изписаха и Фенистил капки.Мисля да не ги вземам като имам в предвид какво е и какъв е проблема за обрива според мен.На вас изписвали ли са ви такива капки-педиатърката каза че били  противоалергични.Но май ще си действам само с вълшебното кремче то поне не съдържа вредни съставки.

# 398
Ддравейте момичета, и много ви благодаря за хубавите пожелания за бънджито Hug   bouquet

Във ТЪПОТО Джъмбо политиката им е да не връщат пари и насила трябваше да купувам неща за 30 лв. което ни подразни много ама страшно много защото беше без желание, исках да с ими върнат парите и да си взема космонафт от Вис виталис а то сега ни космонафт ни пари а разни щуротии купих за 35 лв. и кусур, не че съм за парите ама исках космонафтче за детето...

На капак за всичко май ще ми се наложи да си взимам тест  EFN  Praynig Praynig направо не е за разправяне, Имах с итри месеца редовен цикъл .. въпрки че си кърмя супер но хормоните ми се наредиха и сега ми закъснява, а най - лошото е че имаме основание да се притесняваме ... наша грешка  ooooh! като се сетя че преди 15 месеца съм се молила за  EFP stork-girl 1stroller а сега  ooooh! ooooh! ама то.... така става като не мислиш  Outta Joint

Исках да ви кажа още неща но не се сещам...

Ааааа мъжа ми почиваше снощи кажи режи за първи път от месеци наред и Лю се събуди да яде само в 1 и в 5  Shocked което не е ставало от три месеца .... вечер ядем на час, два, три про принцип цока си детето здраво, ама и пюренца си хапва здраво на обед и следобед. И аз като Десекс започвам месни като свършат постите  Joyвчера се заринахме с пюренца взех и месни /зайче, пуйка и пилешко/. Днес Лю за първи път хапна и Зупка от зеленчуковите в Мол-а при това много и хареса  Peace

# 399
  • Sofia
А, сетих се още нещо, което коментираха Грахка и НаТи - и моят Габи до късно не искаше да яде по-едри парченца и сега много искам Кри да дъвче, но удрям на камък. Засега само банан предъвква спокойно, иначе някоя бучка в пюрето я плюе и започва да се сърди  Confused Дано я науча бързо, но пък и да не я травмирам де  Praynig
Дудуснки, явно ще трябва да го търсим тоя препарат  Rolling Eyes
Е, не, Неличка, desex, Кри беше 6600/68см на консултацията на 3-ти  hahaha  Heart Eyes

# 400
Йеее. Лю ще си има сестричкааа newsm44

# 401
Йеее. Лю ще си има сестричкааа newsm44

Нещеееееееееееееееем още Силвеее /аз исках голяма разлика  Whistling/, дано е фълшива тревога  Whistling

П.С. Чесно казано не ми се ще и да разбирам истината леле как се върти колелото  Rolling Eyes

# 402
  Хабиби най добре направи тест да не се терзаеш,желая да е това което искаш ти,но съм сигурна,че и да е обратното после няма да съжаляваш даже напротив Wink Mr. Green Hug
  ей утре го дават големи виелици по морето и студдддддд навсякъде бррррр

# 403
  • София

Може ли да помоля някой на лични да ми напише накратко за Коледното тържество, видях, че ни има в списъка - моля само да ми напишете кога, къде и по колко пари трябва да превеждаме.  Hug

Подминахте ме като пътен знак нещо, но успях горе-долу да намеря информация.  Crazy Ще гледам да преведа парите утре сега остава и сметката на Марая да намеря ... Laughing

А този чат какъв е?  Rolling Eyes

# 404
  • София

Сметката за превод на парите е:
банка:    ПИБ
IBAN:BG40FINV91501004584950
име:Ангелина Емилова Белева
основание: ник
Ивон, заповядай!

Общи условия

Активация на акаунт