Пращате ли коледни картички?

• 4 144
  • 51
  •   1
Отговори
# 30
Момичета да Ви попитам нещо. Вчера изпратих картичка до Испания и дамата на гишето ми даде да си залепя марка за 1 лв. Толкова ли е цената? Много малко ми се видя.

# 31
За Испания не знам,на мен за бърза поща до Франция за коледна картичка ми взеха 4 лева.

# 32
  • София
Момичета да Ви попитам нещо. Вчера изпратих картичка до Испания и дамата на гишето ми даде да си залепя марка за 1 лв. Толкова ли е цената? Много малко ми се видя.

Да, толкова е. И аз платих по 1лв за марки до Германия и Англия

# 33

Да, толкова е. И аз платих по 1лв за марки до Германия и Англия
Благодаря!

# 34
... Друго си е истинската картичка, особено тази която е пропътувала такъв дълъг път за да стигне до теб...
Такова е и моето усещане, вероятно породено от това, че сме далече от близки и роднини.
Аз пращам всяка Коледа на най-близките ми хора, както и на колектива от бившата ми месторабота. И много се радвам, когато и аз получа.

# 35
Всяка Коледа изпращам картички. но за съжаление с годините бройката им намалява, защото си казвам , че ще се чуем и така...... Обичам да изпращам и да получавам. Simple Smile

# 36
Не само заради сантименталната й стойност, но и заради видът й - тукашните картички са друг тип, и много не ми допадат, затова всяка година с нетърпение си чакам българската картичка  Grinning

Ей разчуства ме, прати един адрес на ЛС, специално ще ти изпратя ръчно изработена.  Hug

Аз пък обичам да правя картички, влагам по нещо от себе си във всяка една и за това са толкова ценни за мен. Моите приятели не ги ценят много, много, но аз винаги подарявам поне на учителките на децата, тази година мисля и на треньора на сина.

# 37
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Купувам и пращам картички, но с пъти по-малко от преди! Само където няма компютър или пък има малки деца или възрастни роднини!

# 38
За всяка Коледа пращам картички - хартиени, в плик, по пощата. Преди години все някой се "излъгваше" да ми прати и на мен... за съжаление вече почти никой не го прави... да не казвам че напоследък съвсем никой. Аз обаче продължавам да пращам и търпеливо чакам поне да кажат че са я получили...  Confused

# 39
  • на плажа
 Не изпращам, явно съм мързелива.

# 40
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
За всяка Коледа пращам картички - хартиени, в плик, по пощата. Преди години все някой се "излъгваше" да ми прати и на мен... за съжаление вече почти никой не го прави... да не казвам че напоследък съвсем никой. Аз обаче продължавам да пращам и търпеливо чакам поне да кажат че са я получили...  Confused
......и при мене положението е подобно   bouquet

# 41
Пращам само електронни.
Много от хората, които познавам, сменят адреси и не ми се вижда удачно да пращам картички по пощата.
Да не говорим, колко красиви анимирани картички има в нета.

# 42
Тази година за пръв път след толкова години осетих тръпката от тази хубава традиция.
Изпратих и получих много, от юнските мами във форума.
Идеята беше на мама от форума и съм доволна, че се включих в тази инициатива.
Определено рафта с коледни картички и пожелания внесе повече  Коледно настроение в дома ни!

# 43
Предочитам електронните картички, спестява се доста хартия, а и в крайна сметка важен е жеста.

Тази година направих тази (малко е проста, но нямах време за нещо грандиозно) и я разпратих на всичките си приятели.
Вие също се чувствайте поздравени! Весела Коледа!

http://www.youtube.com/watch?v=7AyfABs8OKw

# 44
Не съм изпращала хартиени картички от година, тази година получих една от моя близка, която е възрастна и не е запозната с мисоките технологии. Simple Smile Приятна емоция е да пишеш и получаваш картички, но вече някак си нямам нерви да се занимавам...

Общи условия

Активация на акаунт